-
Oslava
Dnes by Michael oslavoval narozeniny svého synka Blanketa věřím,že by oslava by byla velká a hezká *4* Michael moc mi chybí a nejen mě ale i jeho dětem,rodině,přátelům a fanouškům po celém světě.Michael chybí a chybět nám bude na tomhle světě je moc smutno bez Michaela Svět je smutný a pláče že tu už nemáme našeho milovaného Michaelka.Michael I love you Forever ♥♥♥♥♥♥ -
Re: MJ
My taky nemáme rádi všechno na světě, ani to nejde, tak jako nejde, aby všichni milovali Michaela. -
Re: Re: Re: video
jj máš pravdu *3* nejvíc se mi líbil ten jeho krátký ¨účes v písničce you are not alone *3* -
Re: Re: Re: video
jo, jo, jak říkáte....., ale jinak všechny klipy jsou od něho úžasný. Michael byl jednička!!!! *4* *14* *4* *14* jasně krátký vlasy mu slušely, a nejen vlasy *3* *3* -
Re: Re: video
jo, jo jak říkáte......,ale jinak jsou všechny klipy od něho úžasný. vždyť Michael byl jednička!!!! *4* *14* *4* *14* -
Re: Re: video
jj taky se mi líbí ten jeho účes, slušely mu i krátký vlasy. *3* -
Re: Re: Re: Re: ČR A MJ :-)
Mě se líbí jak si na začátku (upravuje\hladí) ty vlasy ::D *14* -
Re: video
Asi jo....Ale obě jsou skvěle...hlavně se mi líbí ten účes v prison version *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* -
Re: video
prison version je zakázaná verze, prej tam je moc násilí... tak to asi Michael udělal jako první a když to zakázali tak pak udělal asi i brasil version... no nevim, tohle jenom odhaduju *15* -
I LOVE YOU ♥♥♥
MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥♥ -
video
zdarec ženy.. *15* hele chtěla sem se zeptat.. asi je to blbý ale zajímá mě to.. proč jsou na videoklip They Don't Care About US 2 videa..?? *7* -
Re: Re: Re: ČR A MJ :-)
jj ty se maj ..! achjo.. taky bych tam chtěla *9* úplně sem se do toho video zažrala *14* měl moooc pěkný koncerty..!!!!! *3* *9* *14* *4* *9* -
Re: Re: ČR A MJ :-)
Jojo taky jsem si všimla a taky jim závidím *3* -
Re: ČR A MJ :-)
jo, všimla jsem si. *3* -
Re: Re: Re: Re: obraz
*15* *15* právě unás ho mají důchodci rádi *15* hlavně v našem paneláku... asi před rokem tady někdo dělal rekonstrukci a dole si dali obraz Presleyho *15* tak vždycky když sem chodila do školy tak sem říkala " tě péro Elvisi jak je?" *15* *15* teďka už to moc vtipný není ale tenkrát sem z toho měla druhý Vánoce *15* -
ČR A MJ :-)
Na tom klipu je v jednom momentě vlajka ČR v hledišti...Já těm čechun závidim že MIchaela na živo *9* http://www.youtube.com/watch?v=1LAqcXaVVvM
::) -
Re: Re: Re: obraz
elvis??? Tak, že bych řekla babičce *7* -
Re: Re: Re: obraz
no vidíš, tak si nakonec našla místo. Chytrá holka. Pro Michaela se vždycky najde. *1* *1* -
:-)))))
*14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL JACKSON *14* *14* *14* -
Re: Prodám sběratelský unikát
oprava linku:
http://aukro.cz/oceneni-pla tinova-deska-michael-jackson-r-1996 -i1466357390.html