-
Re: Re: Re: Pro Michaela
ano, všichni, co jsme tady Michaela milujeme a i když není mezi námi, tak díky vám tu pořád zůstává!! *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* to je fajn že jedeš na hory... pěkně si to tam užij *3* aji za mě *3* -
Re: Re: Pro Michaela
to je pravda... ať už je to o komkoli *9* někdo blízký mi zemřel... není to ještě ani rok *9* tvá básnička až na pár veršů *3* sedí... ať už s kýmkoli.. *9* -
Re: Re: Re: Ahoj
no chystám se na hory a mám se celkem fajn *3* ty? *15* -
Re: Pro Michaela
ano, Michael byl jen jeden. tenhle krásnej človíček nám chybí moooc všem. Ale naštěstí nám zbylo po něm hodně krásných věcí z kterých se můžeme smát, jeho písničky mluví za vše I LOVE YOU *3* -
Re: Pro Michaela
Vážně je to moc krásný *14* *14* -
Pro Michaela
SMRT JE ŠKAREDÁ VĚC,
NEJŠKAREDĚJŠÍ NA SVĚTĚ.
KDYŽ NĚKDO HODNĚ BLÍZKÝ UMŘE,
TAK CELÝ SVĚT SE ZHROUTÍ.
TY JSI MI UMŘEL A JÁ MUSÍM ŽÍT BEZ TEBE.
KDO MI TEĎ Z OČÍ DO OČÍ BUDE ŘÍKAT-MILUJI TĚ.
JSI MÁ JEDINÁ LÁSKA NA SVĚTĚ.
TY SLŮVKA OD TEBE MĚ VŽDY ZAHŘÁLA U SRDÍČKA
A JÁ VĚDĚLA,ŽE MĚ NIKDY NEZRADÍŠ.
KDO MI TEĎ TA KRÁSNÁ SLŮVKA BUDE ŘÍKAT ?
JÁ TĚ BUDU MÍT STÁLE V SDCI
A BUDU NA TEBE MYSLET DEN CO DEN.
U TVÉHO HROBEČKU TI STÁLE OPAKOVAT:
MILUJI TĚ A NEPŘESTANU.
JSEM JAKO TĚLO BEZ DUŠE,
JAKO KVĚTINKA CO NEDOSTANE VODIČKU.
ALE JÁ NA TEBE STÁLE BUDU MYSLET A OPAKOVAT:
MILUJI TĚ,LÁSKO MÁ,JEDINÁ NA SVĚTĚ
MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH !! ♥♥♥♥ -
Re: Re: Re: Ahoj
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Ahoj
A jak se máš a co děláš? -
Re: Ahoj
já dycky *15* a Mischicka *15* -
Ahoj
Je tu někdo? *7* -
Re: Re: Re: Grammy
on nevyhrál? *7* *9* achjo... já sem se chtěla dívat ale jelikož to bylo ve 2 hodiny ráno a já sem v 6 musela stávat tak to ani nebylo možný... -
Re: Grammy
mám takovej pocit že
jsme ponocovali jenom my dvě a nikki *15* *15* -
Re: Re: Grammy
nebuďte smutní, na tom přece nezáleží jestli vyhrál nebo ne. I tak je nejlepší na světě, on vyhrál a získal toho v životě mnohem víc.a i když není mezi námi, tak si zaslouží obdiv, nikdo ho nenahradí MICHAEL JACKSON byl a je jen jeden. Takový talent jak měl on pán bůh nedává každýmu.Jeho fanoušci ho milují a tohle si on dobře uvědomoval, myslím si , že žádná jiná hvězda nikdy neměla takovou potporu fanoušků jako měl on.A i když je už v nebíčku, tak se na nás usmívá a určitě je šťastný, že na něj myslíme a máme ho pořád rádi.I LOVE YOU!!! *4* -
Re: Grammy
To je škoda, že to Michael nevyhrál *9*
tak snad příští rok. *3* -
Grammy
Tak Michael Grammy nevyhrál :D a ani jeho kategorii nevysílali, takže všichni MJ fani ponocovali úplně zbytečně *15* -
Re: Poslední den
hlasuji =) jinak dneska má narozeniny Prince *4* -
Poslední den
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Performance - hlasujme dnes je poslední den kdy můžeme Michaelovi poslat naše hlasy ! -
Re: Re: Re: Re: Re: Die Happy
tak si asi předurčená ke sledování videí s MJ *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Die Happy
já už tky moc ne *15* jenom sem si tak říkala že si ji pustím a bum!! *15* *15*