Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: Re: Re: Die Happy

já Die Happy moc nemám ráda *15* to je fakt náhoda že to tam bylo *15* asi to byl tvůj osud vidět to video *15* *15*
  • Re: I LOVE YOU ♥♥♥

Michael Jackson byl velký člověk s velkým srdcem. Vždycky by se o něm mělo psát a mluvit hezky. Měli by jsme ho znát proto jaký opravdu byl a co dokázal. nesnáším lidi kteří mluví o nesmyslných aférách kolem dětí a bůhví kolem všeho možnýho, chtěl pro lidi lepší svět a to chce málo kdo, měli by jsme na sebe být všichni hodní, protože na světě jsme tak krátce na to, aby jsme si pořád ubližovali. Michael je toho důkazem, jak říkal - na světě je nejdůležitější láska, a té on měl i přes zlý lidi hodně. Je to neuvěřitelný génius, kterého zná všechna generace a znát bude.Smrtí nic nekončí, ale začíná. Jeho hvězda bude zářit navždy!!!VŠICHNI TĚ MILUJEME!!!!!
  • misuleee

Re: Re: Die Happy

jojo *15* příště si zas něco zadám od Die Happy *15* *15*
  • janikoz

Re: Die Happy

Tak to je hustý *15* Aspoń že jsi něco našla.
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky

*15* *15* tk proč bychom mluvili dlouze že *15* *15*
  • misuleee

Die Happy

normálně ted sem si vzpomněla na jednu skupinu: Die Happy,kterou jsem jeden čas hodně poslouchala.No a tak zadám na youtube: Die Happy-Take You On A Ride *15* a tam mi vyjede: Sexual Healing: Michael Jackson *15* *15* *15* vím,že to tak trochu postrádá pointu,ale když mi to přišlo upe vtipné *15* *15*
  • mischicka

ok *15* my žďáráci zas věty prodlužujem sprostýma slovama *15* *15* a to hafo *15* nejlepší když třeba před učitelem řeknem ňáký prostý slovo tak oni se hned začnou tlemit *15* a to to máme zakázaný *15*
  • veronikak

I LOVE YOU ♥♥♥

MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ! ♥♥♥♥♥ *14*
  • misuleee

ted nwm *15* ale časem na to přijdeš *15* to víš no, my Ostraváci rádi zkracujeme *15* *15*
  • janikoz

Re: Re: ??????????????????????????

Ahoj, já jsem tu.
  • zanesskaaaa

Re: Re: LHÁŘKA ! ! !

Neasi. *15*
  • besta

Re: ??????????????????????????

JO a má někdo z vás twitter?
  • besta

??????????????????????????

Je tu někdo? ::)
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Fotky

pfff *15* *15* tak mi teda napiš jaký všechny slova si změnila *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Fotky

ne nemá *15* *15* to je jakože souhlas *15* jože ? *15* budeš si muset na můj slovník zvyknout *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Fotky

jože? *7* *15* *15* nemá to být cože? *15* *15*
  • Re: Fotky

hrůza
  • thesimsa

Re: Re: Re: Thriller

no to ne *15*
  • misuleee

Re: Fotky

jože? *15* *15*
  • janikoz