Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: ♥♥

úža *14* *14*
  • mischicka

Re: Re: kiss

tak bych se taky celkem smála, kdybych se líbala s ňákým fanynákem *15*
  • janikoz

Re: Re: Ahojky

A jak se máš?
  • misuleee

Re: Ahojky

to je jak do nějaké internetové seznamky *15* a jo já sem tu dycky *15*
  • janikoz

Ahojky

Ahoj, je tu někdo na pokec?
  • janikoz

Je to krásný, to máš pravdu. *14*
  • veronikak

TO JE KRÁSNÝ ! ! ! *4* *3*
  • kristynajackson

♥♥

KK_____KK____KK_____KKK_____KK_____ KKKKKKKKK
    KK___KK_____________KKKK ____KK____KK_______KK
    KK_KK_______ _KK_____KK_KK___KK___KK__________
    KKK__________KK_____KK__KK__KK___KK __________
    KK_KK________KK_____KK_ __KK_KK___KK______KKKK
    KK___KK____ __KK_____KK____KKKK____KK______KK
    KK_____KK____KK_____KK_____KKK_____ KKKKKKKKK

__KKKKKK______KKKKKKKK KK
    _KK____KK_____KK
    KK______KK___ _KK
    KK______KK____KKKKKKK
    KK_____ _KK____KK
    _KK____KK_____KK
    ___KKK K_______KK

KKKKKKKK_____KKKKKK__ ___KKKKKKKK
    KK_____KK___KK____KK__ __KK_____KK
    KK_____KK__KK______KK_ __KK_____KK
    KKKKKKK____KK______KK_ __KKKKKKK
    KK_________KK______KK___ KK
    KK__________KK____KK____KK
    KK_ __________KKKKKK_____KK ♥♥♥♥♥♥

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • misuleee

Re: kiss

ááá *14* jak se tam ještě tak potutelně usmívá! *15* holka má prostě štěstí *14* *15*
  • mischicka

kiss

Taky bych chtěla *14* *14* *15* celkem velká závist *15* http://www.youtube.com/watch?v=IlT44z1oTlc&feature=related
  • janikoz

Re: LHÁŘKA ! ! !

Je to hnus, peníze jsou někdy nástroj zla.
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ha

pardón já to sem nechtěla dát 2x *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: LHÁŘKA ! ! !

vlastně mě je jedno kolik měl dětí ať už utajenýcch nebo P,P,B (pro nechápavé- Prince, Paris, Blanket) a jen on sám věděl s kým spal a souhlasím s simsou... a ohledně Diany Ross, Michael pro ni napsal song takže by mu spíš měla být vděčná... moc mi nesedí že by svý sestře nepřála mít s ním dítě.. *3* *4* nevím proč to vůbec řeší, stačí udělat testy DNA ne? *15* a souhlasím s tebou veronikak všichni si takle na Michaelovi vydělávají a ta holka asi touží být slavná a neváží si osobního života... no vrátí se jí to někdy.. a Michael teď už naštěstí se nemusí takovýdlema věcma zabívat takže je to fájn a nerozčiluj se *3*
  • thesimsa

Proč nesnášíš Dianu Ross, když je to její sestra, kdo tvrdí, že s ním má dítě ? *15*
    A jak si můžeš být tak jistá, že má jen 3 děti ? Ty jsi snad Michaelovi furt lezla za zadkem a víš, s kým spal a s kým ne ? *15*
    Taky si nemyslím, že je to jeho dcera ... ale možný je všechno .. *15*
  • mischicka

Re: Re: LHÁŘKA ! ! !

nojo... je to hnus... jenže s tím nic neudělá ani prezident- Obama *14* *9* *4*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: ha

jojo na fyzikáře *15* kterén hnusnej *15* ještě že mi teďka na pololetí dal 2 *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: ha

jojo na fyzikáře *15* kterén hnusnej *15* ještě že mi teďka na pololetí dal 2 *15*
  • mika.bramburka

Bože to už neni možný,co všechno ty lidi pro peníze neudělaj *9* *9* Jo a kromě Elizabeth měl ještě dobrýho kámoše Macaulaye Culkina (Sám doma 1,2) *4*
  • veronikak

LHÁŘKA ! ! !

SESTRA ZPĚVAČKY DIANY ROSS TVRDÍ,ŽE MÁ S MICHAELEM DCERU KTERÁ SE NARODILA V 70 LETECH.DOKONCE SE OBRATILA NA SOUD V LOS ANGELES.PROBOHA PROČ MICHAELOVI NEDAJÍ POKOJ ? VŽDYT JE TO LEŽ MICHAEL MÁ JEN TŘI DĚTI BLANKETA,PARIS,PRINCE.LIDI UDĚLAJÍ VŠECHNO JEN PROTO ABY MĚLI NA DOSAH MICHAELOVO MAJETEK A ABY MĚLI V BANCE JEHO PENÍZE *16* NEJDŘÍV TY KECY ŽE MÁ UTAJENÉHO SYNA A KDYŽ PRAVDA VYLEZLA ŽE TO NENÍ PRAVDA TAK TED SI VYMYSLÍ,ŽE MÁ UTAJENOU DCERU ! *10* MICHAEL NAPSAL DO SVÉ ZAVĚTI " MÁM TŘI DĚTI ŽADNÉ JINÝ ŽIJÍCI A ZESNULÉ NEMÁM " MOC MĚ TRÁPÍ,ŽE MICHAELOVI UBLÍŽUJÍ! ! A TO JEŠTĚ MĚLA ŘICT DIANA ROSS,ŽE SE NECHCE STARAT O MICHAELOVO DĚTI,ŽE JE NA TO MOC STARÁ TAK PROČ STÍM SOUHLASILA *7* KDYŽ SE MICHAEL PTÁL JESTLI BY POMOHLA VYCHOVOU DĚTI . DĚLÁ TO JEN KVŮLI PENĚZŮM *9* NEDÍVÍM SE MICHAELOVI,ŽE CHTĚL UTÉCT S AMERIKY VŽDYT' TAM MĚL SAMÍ NEPŘÁTELE.JENOM JEDNU SKUTEČNOU PŘÍTELKYNI MĚL A TOU JE ELIZABETH TAYLOR TA VŽDY STALÁ PŘI MICHAELOVI VŽDY MU POMOHLA KDYŽ TO POTŘEBOVAL.A OSTATNÍ MICHAELA JEN VYUŽÍVALI A UBLÍŽOVALI !!!DOUFÁM,ŽE JIM TO OSUD VRÁTI RÁNY KTERÝ ZPŮSOBILI MICHAELOVI *16* *16* NEMÁM RÁDA DIANU ROSS *13* *16* MICHAEL I LOVE YOU R.I.P. MY SWEET ANGEL *4* KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥
  • mika.bramburka

Re: Re: ...

Jojo pořádně to zkontroluj *15* Protože Michael musí být první *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit