-
Re: ...
cože? Zase je Ben na 1.? tak ho ale rychle odsud dostanem *13* *15* *15* už tam má Michael můj hlas =) rovnou zkouknu aj ostatní Hitparáda, jestli je tam všechno, jak má být :D -
Re: I LOVE YOU ♥♥♥
Wow krásně řečeno :) Bylo tam všechno zahrnutý co bych řekla já :) Prostě Michael nejvíc to prostě slovy nelze vyjadřit jak ho miluju *14* *3* *14* *3* -
Re: Re: Re: ha
Že jo :D No ve škole :D nwm nwm jedině na učitelku :D -
Re: Re: I LOVE YOU ♥♥♥
JDE TO OD SRDCE ♥♥♥ -
Re: I LOVE YOU ♥♥♥
Pořád mě udivuje, kde bereš tak krásný slova,ale když někdo někoho miluje, tak nepotřebuje dlouho přemýšlet *15* -
I LOVE YOU ♥♥♥
MICHAELI MOC MI CHYBÍŠ TAK MOC RÁDA BYCH CHTĚLA ABY SE VRÁTIL ČAS KDY JSI TU MOHL BÝT S NÁMI.POŘÁD MĚ BOLÍ ŽE JSI UŽ NAVŽDY ODEŠEL DO NEBÍČKA BOHUŽEL OD TAMTUD NENÍ MOŽNÉ SE VRÁTIT ZPĚT.ČAS RYCHLE UTÍKA A V LÉTĚ UŽ BUDOU 2 ROKY CO JSI NÁS OPUSTIL *9* BYL JSI A POŘÁD ZŮSTANEŠ NÁDHERNÝM ČLOVÍČKEM KTERÝ HO MÁM POŘÁD V SRDCI ♥ MILUJI TEBE TVÝ KRÁSNÝ PÍSNIČKY,TVÝ KRÁSNÝ DĚTI.KING OF POP BYL JEN JEDEN A TO JSI BYL TY A NAVŽDY TO TAK UŽ ZŮSTANE.TAK MOC BYCH SI PŘÁLA TĚ OBEJMOUT A ŘICT JAK MOC TĚ MILUJI♥♥♥ JSI TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ ANDĚLÍČEK V NEBÍČKU,KTERÝHO MÁM BŮH VEDLE SEBE *4* VĚŘÍM,ŽE I BŮH TĚ MILUJE STEJNĚ JAKO MY.MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥R.I.P.KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Re: Re: ha
wow *15* taková dobrá básnička *15* to použiju ve škole *15* *15* -
Re: Re: ...
přesně *15* -
Re: ha
psat takový debiloviny, kde Michaela všichni uctívají může opravdu jen debil. snad sis nemyslel, že na to nikdo nebude reagovat?! *16* každej má svůj názor, ale ty si ho radši příště nechej pro sebe!
AŤ ŽIJE MICHAEL JACKSON!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
Kreténe blbéj vyliž si prrrdél,
I s hovínkem v dírce,
budeš debil více *14* -
Re: ...
*15* Dobře řečeno *1* *1* -
Kdyby lidi znali kdo seš a kde bydlíš tak už je po tobě !! Protože Michael má sakra hodně fanoušků !! Zato ty asi hooodně málo kamarádů když sedíš u kompu a píšeš takovýhle píčoviny !! Chudáku :D Ty asi nejsi moc oblíbenej co?? :D Hmm aha ani se nedivim :D *3* -
...
Hlasujéém ! *15* Bena mám ráda, ale před Michaela se cpát nebude ! *15*
http://www.t-music.cz/t-music-chart/ -
Re: BOD
mucq *14* *14* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ......
tak též *15* -
Zato Ty jsi tak úžasnej, že je je mi z tebe šoufl. -
Tvl aby tě rakovina chytla za prdel kreténe !! Nech Michaela na pokoji idiote !! *5* -
Re: BOD
Wooow,ty jeho pohyby mmmh *14* *15* -
Mno...máš pravdu to jsi ty! -
A ty si zase vypatlanej kretén,kterej si léčí komplexy na lidech,kteří alespoň něco dokázali oproti tobě !! Ubožáku !! :D