Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesimsa

Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

Já neragovala na tebe ;)
    Tak je rozdíl "snažím se napodobit" a "jsem" *15* fanoušci se Michaela taky snaží napodobit, ale nikdo nebude další Michael Jackson .. *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: parfém

No .. podle toho kolik budeš chtít ml *15* Třeba 100ml Heatu od Beyoncé stojí přes 1500 .. co teprve Michael *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

Já ho mám taky ráda, ale za Ježíše bych ho rozhodně neoznačovala ..
  • mischicka

Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

*15* *15* no nevim... ale žijeme v demokratický zemi takže můžem říkat názory jaký chcem... *15* a fakt nevim jestli byl ježíš ale já ho beru prostě jako výjmečnýho člověka, který chtěl zachránit svět, měl úžasnej smysl pro hudbu a skládání atd... ale to měli už i ostatní lidi a za ježíše ho nebudu přirovnávat páč mě většinou dárky nosí má rodina *15* je pravda že teď už těch lidí moc není, někdo tam nahoře to asi tak chtěl nebo nevím ale Michael byl dobrosrdečnej a hodnej a takový lidi většinou mají zlej osud... a já s tím mám skušenosti... *9*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: parfém

*15* *15* a já tak dlouho přemýšlela co dám za koment *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: parfém

*15* já bych to mohla dostat k ukončení základky *15* *15* ty jo ale jestli to bude stát přes tisícovku tak mě máma asi uškrtí *15* *15*
  • Re: Vision

tak to věřim :)..taky si ho musím objednat :D :)
  • Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

A co by jako přeháněla?? vždyť má pravdu..má ho ráda a představuje si ho jak jen ona chce tak jí to neber ne? tvl to sou názory *9* *7*
  • mika.bramburka

Re: NEVERLAND ♥♥♥

Ježiš ne :D...on to jednou řekl v jednom rozhovoru :D..
  • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

Michael byl Ježíš ? nepřeháníš to trochu ?
  • veronikak

To máš pravdu Michael nebyl jenom King Of Pop ale on byl i Bůh hudby !!! On měl to nekrásnější a nejhezčí nejmilovanější srdíčko na světě !!!Mě bylo sedm let když jsem začala poslouchát Michaela takže já ho mám ráda už neuvěřitelných 19 let sáma tomu nemůžu věřit že je to už tak dlouho.Michael byl Ježíš !!!! Kéž by to šlo a vrátit čas !! Aby tu s námi mohl Michael být bez něho se těžko žije pořád tomu nechci věřit,že Michael už tu není a je navždy v nebíčku *9* Michael R.I.P. I Love You Forever !!♥♥♥
  • mika.bramburka

Re: NEVERLAND ♥♥♥

Přesně ... to se máš,že si byla na jeho koncertě..já jsem ta být nemohla,protože mi byli asi 3 roky :D...ale každopádně můžu říci,že jsem na Michaelovi vyrůstala :)....a jsem za to ráda..podle mě je Michael prostě druhý bůh...i on sám to jednou řekl...,,Snažím se napodobit Ježíše´´....to se mi moc líbilo ...nebo jak bral ty nemocný děti na Neverland...prostě Michael byl ten nejlepší,nejchytřejší,nejtalentovanější,...a spoustu dalších nej ....ale nejlepší na něm bylo,že měl dobré srdce..a takovejch lidí..je na světě poslední dobou čím dál tim míň...a to je k pláči *9* ...Michael forever *14*
  • janikoz

Vision

Ahoj lidi, dneska mi přišlo Vision *14* takže nehorázná radost *15*
  • polinka

Re: Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY

to asi nikdo... *15*
  • veronikak

Kdybych měla mít miliardy tak bych taky koupila Neverland a vilu Santa Barbaře.Jenže to je můj sem který se mi nikdy nesplní *9* :-( A setkaní s Michaelem já jsem ho už viděla byla jsem na jeho koncertě ale osobní selkaní s Michaelem to bych taky brala ale bohužel to je další sen který se nedá už nikdy splnit ! *9* :-( Já mám už jenom oči pro pláč !! A Murraye toho celým svým srdce nenavídím !!!!! To co udělal našemu Michaelovi to dělát neměl ! Michael si to nezasloužil !!!!!!! *9*
  • misuleee

Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY

nechápu *15* *15*
  • mika.bramburka

Re: Re: ahojiik

ten kalendář mají taky v evroparku v praze :)
  • mika.bramburka

Já si myslím,že se tam jednou podíváš ;)..a s těma penězma máš pravdu ..já je mít tak koupim Neverland a i ten dům v Santa Barbaře....a všechno co je o MJ...to bych si splnila svůj životní sen..teda až na ten,který už se vůbec nedá splnit a to je setkání s MJ :´(....ach jo já bych nejradši toho murraye zabila fakt !! :(
  • veronikak

Re: Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

Já jsem v Americe nikdy nebyla a v Neverladu jsem taky nikdy nebyla a jak to vypadá tak se tam nikdy nepůjdu podívat *9* *9* A docela mě to hodně štvě !!A vila ve kterém Michael naposledy žil tak ta vila je na prodej ach jo mít tolik peněz.Michael R.I.P.I Love You ♥
  • thesimsa

Re: Re: Re: parfém

To asi jo *15* ale pokud mně bude vonět, tak si ho stejně koupím *15* nebo si počkám na Vánoce *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit