Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mika.bramburka

Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

To teda..:) ..nejradši bych tam jela už teď :D..jenže nevim,jestli to tam je otevřený pro veřejnost...a myslim si,že než pojedu jednou do Ameriky ..tak si ještě počkám :D škoda :( ..:D
  • veronikak

Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥

Ano to máš pravdu !! *3* *3* Byla bych taky ráda kdyby s toho udělali muzeum bylo by to moc krásný !!
  • mika.bramburka

Re: NEVERLAND ♥♥♥

Ahoj..to by mě taky zajímalo...já bycch ale byla spíš pro to..aby z toho udělali muzeum..prostě to tam nechali tak jak to je...aby tam mohle jezdit Michaelovi fanoušci...a říct si: ,,Je to neuvěřitelný,že chodím po stejné zemi..jako kdysi Michael ´´ ..no řekněte nebylo by to skvělý?? :)
  • misuleee

Re: Re: Re: parfém

nech...toho!!! *15* *15* to bylo první co sem si pomyslela když sem o tom četla *15*
  • mischicka

Re: Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY

hm *7* říká ať hlasujem pro Michaela a pak pro Lamberta? *7* *15* *15* nebo zároveň *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: parfém

*15* *15* já říkám: to zas bude drahý... *9* *15*
  • veronikak

NEVERLAND ♥♥♥

AHOJKY ZDRAVÍM VÁS CHTĚLA JSEM SE VÁS ZEPTÁT JESTLI NÁHODOU NEVÍTE CO JE S NEVERLANDEM ? *7* ČETLA JSEM,ŽE V NEVERLADU CHTĚJÍ UDĚLAT ŠKOLU ALE NEVÍM JESTLI JE TO PRAVDA.KDYŽ TAM BYDLET V NEVERLADU MICHAEL TAK TO BYLO JAK V RÁJI MICHAEL TO TAM MĚL MOC KRÁSNÝ *14* *14* *14* *14* MICHAEL R.I.P ♥
  • dotaz

Ahoj..chci se zeptat..nevíte jestli je někde v ČR nějakej obchod s věcma s MJ..kromě internetu ...?? díky za odpověď *4*
  • thesimsa

Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY

he ? *15*
  • thesimsa

Re: parfém

Eště se ani nezačal prodávat .. takže nevim *15*
  • Re: Vánoce

Já jsem dostala taky knížku o MJ a to nové cd a pak ještě kalendář o něm :)
  • misuleee

parfém

co říkáte na ten parfém? *15*
  • besta

Vánoce

Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!!
  • besta

Vánoce

Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!!
  • HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY

Hlasujte a rozšiřte to dál, pro Michaela, aby vyhrál Grammy. Návod najdete přes Google - napsat NEZAPOMENTE HLASOVAT PRO ADAMA LAMBERTA, ALE JSOU TO STRÁNKY GRAMMY A JE TAM HLASOVÁNÍ.dÍKY j.n.
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: úvodní fotka

*15* *15* to se máš *15* ale poselední dobou se mnou lidi souhlasí *15* *15* začínám se lepšit *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: fotka

*15* *15* áá tak tady je ten důvod proč nemůžu usnout *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: ;)

*15* jn... ale já sem na hudbě tak všeobecně závislá *15* asi na milionu písniček *15*
  • misuleee

Re: ;)

myslím že to tady nikdo *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: úvodní fotka

já mám dycky něco extra *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit