-
soud
Tak co říkáte na ten předběžnej soud?? *7* Já myslím že ohledně toho soudu je dobře že se budou bourat na Michaelův charakter ale jinak by se mi to nelíbilo samozdejmě.... *9* *15* -
Re: Re: ?
Silvestr byl bomba! Na párty nám pořád pouštěli new album *14* jinak nový rok zatím nic extra..... -
Re: ?
Já ho začala dobře a má mi přijít Vision, tak se na něj těším. *14* -
?
Ahoj *15* Trochu tu stojí konverzace takže by to chtělo trochu nakopnout ne *7* *15* Já sem celý prázky nemocná ale už pudu do školy ale až ve středu *4* *15* *15* A jak ste začaly new year vy *7* -
Re: MJ DVD
Tak to Ti fakt neporadím, na Kingofpop to nemaj a nevím, kde jinde by se to dalo sehnat. -
PRO MICHAELA !!
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perfoma nce *3* Prosíííííím hlasujte pro Michaela oni Michaela dohaníííí jsou mu v patách !!! *9* *9* *9* *9* *16* *16* -
MJ DVD
Ahoj chci se Vás zeptát jestli víte kde bych si mohla koupit nebo objednát dvd Living with Michael Jackson:A Tonight Special.Je to pro mě moc důležité *7* *3* Předem moc díky za tip ! -
t-music
Šťastný novýý rok..:)) joo a na T-music.cz je hold my hand v novinkách tk hlasujte..at je na prvním..:)) *14* -
ŠTATSNÝ NOVÝ ROK
VŠEM FANOUŠKUM MJJ PŘEJU ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2011.Hlavne zdraví a lásku VÁM přeju. -
2011
Šťastný nový rok všem!! *3* *15* trochu opožděně ale nevadí... *15* -
Re: Silvestr
aj ty si ho uží.. -
HNY
Holky Šťastný a Veselý Nový rok 2011. Ať se vám splní vše co si přejete..hlavně hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky.. -
Silvestr
Tak vám holčiny přeju všechno nejlepší do novýho roku *3* a užijte si Silvestra. -
Re: MJ KONCERT
tyjo... se máš žes tam byla... mě bylo půl roku (detail *15* )... No a ještě mít německou televizy... *15* -
MJ KONCERT
Ahoj včera večer na 3 sat dávali Michaela.DNES TAKY NA NĚMECKÉM 3 SAT OD 18.00H.DÁVAJÍ MICHAEL JACKSON HISTORY TOUR JÁ BUDU KOUKAT ZNOVA BUDU MÍT PŘED OČIMA KONCERT NA KTERÝM JSEM BYLA V PRAZE A DĚKUJI BOHU ŽE MĚ NA TEN KONCERT DOSTAL PROTOŽE VĚDĚL ŽE JE TO POPRVÉ ALE I NAPOSLED CO VIDÍM MICHAELA NA ŽIVO. *9* *9* MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥♥♥♥ -
Re: TV
Chjoo...Štve mě to,asi tak před dvouma rokoma jsme měli všechny tuty stanice a pak táta řekl,že je to zbytečný a máme jenom ty normální... *16* *16* Snad se ještě někde něco objeví *15* *3* -
Re: TV
myslím na HBO budou dávat This is it 1.ledna v 9: 45 *3* -
TV
Nazdar lidi,tak jak to jde?? Jenom se chci zptat,jestli někdo nevíte,jestli dneska nebo zítra nedávají v TV něco s MJ *15* -
Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* *15* -
Re: Re: vision
Ahoj, je to knížečka o videoklipech, které jsou na DVD, jsou tam fotky ke klipu, kdo klip režíroval, kdo v něm hraje a všichni co se na něm učastlili. Knížka obsahuje krásné fotografie, z Michaelova soukroméhu alba *14*