-
Re: Re: knížka
no přečti si to a zjístíš to *15* -
Re: knížka
co tam je tak hroznýho že ji nemám číst ??? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: knížka
Já sem si eště v knihkupectví říkala "Jéé, to napsal černoch, to bude dobrá knížka" .. leda prd *15* ale tak zase mám patent na Smooth boty a oddací list Michaela a Lisy .. *15* -
Re: Re: Re: knížka
tu legendu sem taky dostala *15* jako ty věci sou dobrý ale rači jí nečti já mysela že toho černocha co to napsal rozkuchám *15* -
Re: Re: knížka
jj radši to nečti *15* *15* ale ty věci v tom sou fájn *15*
Jo a máte někdo takovou tu bílou??Obrazovou encyklopedii?? Ta je nejlepší jakou jsem kdy četla!!Však si ji přečtěte a uvidíte *14* *15* -
misuleee
*3* *3* *3* -
Re: knížka
Už si to četla ? *15* pokud ne, tak se připrav *15* Když jsem to četla, tak jsem myslela, že ta knížka poletí z okna *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: výška...
jaaasně tys to zakončila *15* *15* -
knížka
Ženský!! jo jinak čauwes *15* *15* ale chtěla sem vám říct že sem k Vánocům dostala tu knížku od Mika tu LEGENDU s těma sběratelskejma předmětama!! já z ní úúplně nemůžu!! *15* *14* *3* *4* *1* -
BOD
Dneska hráli na Evropě 2 Break Of Dawn!!!! To sem teda nečekala..... *14* *15* -
Re: Re: Vánoce
poští tam jeho klipy,ale třeba Remember The Time je neúplné a mají to v blbé kvalitě ale i tak sem ráda že si na něho vzpoměli *14* -
Re: Re: Re: Re: výška...
může se to zaokrouhlit *15* -
Re: Re: Re: výška...
A není to ve výsledku jedno? 2 cm sem, 2 cm tam... *15* -
Re: Vánoce
To máš fajne, já konečně dostala Vision a nový CD, ale ani jedno jsem si ještě nepustila. *15* Jakej je ten MJ speciál na očku? Dnes se na to prostě musím kouknout. *3* *15* -
Re: ne
mi je sice 13, ale mám ho ráda od svých 8 let, když jsem ho porvé viděla v televizi tk se tady moc nevytahuj s tím, že sme ho neznali jo?? -
Re: Re: výška...
jj *15* -
ne
Promiň, ale mě je 25 a na Michaelovi jsem vyrostla. mám ho ráda od svých osmi. Každýmu v pokoji vysely plakáty Lunetic, atd....mě tam vysel Jackson. a kdybych nebyla vdaná a, tak tam vysí doteď. -
Re: Re: Re: S Tebou
Promiň, ale mě je 25 a na Michaelovi jsem vyrostla. mám ho ráda od svých osmi. Každýmu v pokoji vysely plakáty Lunetic, atd....mě tam vysel Jackson. a kdybych nebyla vdaná a, tak tam vysí doteď. -
Re: výška...
my víme *15* -
Re: Re: S Tebou
pochybuju že ste ho vůbec znali,dokud neumřel !!! *13*