-
Re: Re: zázrak :D
no jenže já to slyšela jenom že si to přáli lidi... *15* ale to je detail *15* -
Re: zázrak :D
a klip hrajou i na očku *15* -
zázrak :D
Představte si!! Stal se zázrak ... *4* *15* Hold my hand hrály na EVROPĚ 2! *15* *4* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: monnwalk
V Ostravě *15* -
Lupenka
To nevim ale vim ze miky mel lupenku proto mosil ty naplasti... ale jestli tohle ma stim neco spolecnyhö tak to nevim.. -
Re: Re: Re: Re: Re: monnwalk
A kde je ten antikvariát ?? *15* -
Re: Re: monnwalk
mamka mi ji koupila na Vánoce *14* -
Re: Re: Re: Re: monnwalk
jop *15* -
Re: Re: ...
aha.. já sem si to myslela ale radši sem se zeptala no.. dík .. *9* *3* *4* -
Re: ...
Michael měl takový nehty protože to má s léku ! Když budeš dlouho brát nějaké léky (nemyslím tím když jsi vezmeš léky na horečku) Ale tím když pravídelně bereš léky třeba jako Michael léky na spaní tak s těch léku se ti zničej i nehty ! *9* *9* -
Re: monnwalk
a koupila sis jí ? *7* *15* -
...
hele ženský, nevíte proč má Mike takový divný nehty..?? *7* http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-486672 -
Re: Re: Re: monnwalk
Fakt ? *15* -
Re: Re: monnwalk
asi 4 *15* *15* -
Re: TY JSI KRÁL !!
já ještě nic neposlala, ale chystám se na to. -
TY JSI KRÁL !!
AHOJ KOUKÁTE NA PRIMU NA MAGICKOU NOC ? MÁ TAM ZPÍVAT EWA FARNA PÍSEN TY JSI KRÁL.TAK UVÍDÍME JESTLI TU NÁDHERNOU PÍSEN BUDE ZPÍVAT.JINAK JSEM UŽ POSLALA DMS DĚTĚM A CO VY TAKY JSTE UŽ POSLALI ?? *4* *4* *4* *4* -
Re: monnwalk
Neměli jich tam víc ? *15* -
monnwalk
Normálně! Včera jsem byla v tom Bontonlandu a pak jsem se stavila ještě do antikvariátu.Hádejte co tam měli!! Moonwalk v angličtině z roku 1988!!Za stovku! No nekupto *15* *14* -
nový cd
Ahojíky lidíčky, tak už tady poslouchám nový cd, je super *14* -
Re: ahuuj
třeba nový album? *15*