Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Re: MICHAEL

ale oficiálně vychází až zejtra 14.12. *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: 55 000

to jj *15* *15* Michael dela divi no!! *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: MICHAEL

dokonce i u nás v Bontonlandu *15* To sem nečekala *15*
  • mischicka

Re: Re: MICHAEL

díky *3*
  • veronikak

Re: MICHAEL

ANO JE UŽ V PRODEJI A JÁ HO MÁM JE SUPERRR ! ! ! ! *4* *4*
  • mischicka

MICHAEL

prosím vás já to nechápu... to album už je v prodeji?? *7* *15*
  • veronikak

Re: Re: Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

JÁ SE S VÁMI HADAT NEBUDU JÁ MÁM MICHAELA RÁDA UŽ 19 LET MĚ BYLO SEDM KDYŽ JSEM VIDĚLA MICHAELA POPRVÉ !! A KOUKÁM ŽE JE TO VŠUDE STEJNÝ !! JAK ŽÁDÁM MICHAELOVO FANOUŠKY O POMOC TAK KAŽDÝ SE JEN HADÁ !! A JESTLI SI O MĚ MYSLÍTE ŽE JSEM ŠPATNÁ FANYNKA MICHAELA TAK VÁS MUSÍM HODNĚ ZKLAMAT !!JÁ BULVÁRUM NEVĚŘÍM !! PROTOŽE VÍM JAKÝ TO JSOU ŠMEJDI A KOLIK HODNĚ UBLIŽILI MICHAELOVI !!
  • thesimsa

mischicka: asi tak .. *15*
  • mischicka

tak to ti fakt skvělý když podporuješ Michaela na bulvární ČESKÝ stránce...
  • thesimsa

To když někdo není přihlášenej na každé stupidní stránce, tak Michaela dostatečně nemiluje ? .. tak to jo .. asi jsem hodně špatná fanynka .. *15*
  • veronikak

Já se starám všude o Michaela a posílam mu všude hlasy jak na Grammy tak i na Super cz. !!! Já Michaela miluji a chci aby byl všude první !!!!!!!!!
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

přesně.....to je ňáký super.cz tkže je upe jedno na jakém místě je....Já bych se spíš starala o to, na jakém místě bude na tom Grammy!! *3*
  • thesimsa

Re: Re: Re: PRO MICHAELA !!

Myslím, že je úplně jedno na jakým je místě na nějáké stupidní české stránce ..
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: 55 000

toď schopnost nade vše *15* *15*
  • veronikak

Re: Re: PRO MICHAELA !!

NE NENÍ TO JEDNO MICHAEL SI ZASLOUŽI ABY BYL NA LEPŠÍM MÍSTĚ NÉŽ NA 13 MÍSTĚ POKUD SE NEPŘIHLASIME JAKO JEHO FANOUŠKY TAK BUDE PADAT POŘÁD DOLŮ A MŮŽE SE STÁT ŽE BUDE NA 2000 MÍSTĚ !! *13* *13* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *5* *5*
  • thesimsa

Re: PRO MICHAELA !!

Není jedno na jakým je místě ?
  • veronikak

PRO MICHAELA !!

MOC VÁS PROSÍM O POMOC PRO MICHAELA NA STRANKÁCH SUPER.CZ TO ZAČÍNA BÝT HODNĚ NEBEZPEČNÍ POKUD SE NEPŘÍHLASÍTE JAKO MICHAELOVI FANOUŠKY TAK SPADNE NA 13.MÍSTO.FANOUŠKY LUCIE BÍLÉ JDOU PO MICHAELOVI A CHTĚJÍ ABY SPADNUL DOLŮ !!!! JÁ JSEM SE UŽ PŘIHLASILA ALE MOJE PŘIHLAŠENÍ NESTAČI MUSÍME BÝT MNOHEM VÍC.PODMÍNKOU JE MÍT E-MAIL U SEZNAMU.CZ.POKUD NEVÍTE KDE HLEDAT TAK NAPIŠTE A JÁ VÁM PORADÍM.ZA MICHAELA MOC VÁM DĚKUJI !!!!
  • zzj

Re: Re: Re: Re: 55 000

no s velkou laskou umime mluvit o MJ trebas cely den!! *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: vánoce

Přesně tak *15* album jsem si stáhla, ale kupovat ho nebudu......Na Vánoce se moooc těšíím ! *15*
  • mischicka

Re: vánoce

*15* já se teším tak normálně... *15* prostě si dáme dárky budem koukat na pohádky (až se to rýmuje *15* ) no nwm... to album si asi jenom stáhnu páč se mi nechcou utrácet peníze za něco, co Michael stejně možná ani nechtěl vydat... *15* ale už se těším *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit