-
Re: Re: Re: 55 000
jakoéu např schopnost máme? *15* *15* *15* -
Re: vánoce
Já se na Vánoce se vůbec netěším protože bez Michaela to není ono :-( *9* Když tu byl Michael tak Vánoce byly jiný veselejší i když Michael byl na jiném místě země koule. Ted tu není a Vánoce jsou moc smutný *9* *9* Michael Vánoce moc miloval letos jsou už druhé Vánoce bez Michaela !!!!!!!!:-( *9* *9* -
Re: vánoce
ahojik *4* no ja se zatim jeste nejak netesim *15* Vanoce me moc neberou *15* *15* no ja uz ho mam stahli tak si ho kdyztak tez stahni *3* -
vánoce
Ahoj holky, taky se tak těšíte na vánoce, jako já? Nemůžu se dočkat toho alba Michael *3* *1* -
Re: Re: 55 000
no my jsme zeny mnoha schopnosti tak verim ze snad jj *15* *15* *15* -
Grammy Awards
Stále hlasujeme *15* *15*
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy_Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Performance -
Re: 55 000
čteš mi myšlenky *15* *15* taky sem to sem chtěla napsat *15* no včera se to tu rozjelo dost dobře tak snad to bude i pokračovat *15* máme už jen dva týdny *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
diky *4* -
krásně řečeno *14* -
55 000
vzpominate jak jsme rekli ze uctime MJ narozeni tim ze dame do noveho roku 55 000 ? *15* *15* no tak jestli je chceme uctit tak bysme si meli pohnout *15* *15* -
jj slash doda kazde pisicce ten spravny riz s kdyz se spoji fenomenalni MJ a bombasticky Slash tak nemaji konkurence!! *3* -
Re: Re: :(
to i ja ale ten text ma neco do sebe *9* -
áá *9* to jsem ani netušila *9* ... ale hráli spolu to je hlavní *4* -
pry Slash chtel nazpivat s MJ rockovou pisnicku *4* *3* ale MJ to jaksi nestih *9* -
Re: Re: Re: Re: ♥
je to secondsexoš :D *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ♥
to teda ano děvenko.. já su z nich uplně na měko... oni jsou uplně senzační spolu :) *14* -
Re: Re: Re: ♥
Aha *15* no .. teď se na FB docela projevuješ i se Slashem *15* -
Re: Re: Re: ♥
to je silna dvojka!! *14* -
Re: Re: ♥
Slash patří k MJ *14* -
Re: Re: ♥
Dlouho dlouho *15* *15* jen ho neprojevuju jako MJ :D *14* *14* Slash je taky pěkně šukézní ty vlasy jak MJ *14* *14*