Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo za nic nemůže...

No, a je to tady. Dodívala jsem se na zprávy a přesně jak jsem říkala. Oni z něho udělali narkomana. Smrt si nakonec způsobil sám, protože Murray mu prý dal minimální dávku propofolu a Michael si vzal bez jeho vědomí nějaké léky, které v kombinaci s propofolem způsobily zástavu.
    Murrae neobviní. Nezapomněli dodat, že Michael byl poslední léta znám svými plast. operacemi a obviněními ze zneužívání. Takže....nikdo za nic nemůže. Je mi z toho na zvracení.

Angie, dovedš si představit, jak
    • lina25

Re: Nikdo za nic nemůže...

Možná by se z toho vykroutil v Čechách kde dostaneš víc za to, když něco ukradneš než za vraždu, nebo někoho zabiješ a vyjdeš s podmínkou, jenže v Californii, to berou trochu jinak a dost tvrdě. Tam je ještě trest smrti. Takže se nebojím, že by Murray vyklouzl bez trestu
      • angie72

Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Dokonce se přiklánějí k názoru na vraždě. Ne tak, že by úmyslně zabil, ale vražda proto, že podal takovou kombinaci. Přesně takový koktejl léků. Proto chudinka měl v sobě jen ty léky co prokázala první pitva.

Murray trval na převozu do nemocnice i v momentě, kdy záchranáři řekli, že už je mrtev. Trval na převozu, protože v Kalifornii mají takový zákon, že když někdo zemře v nemocnici, tak není nutná pitva. Propofol se totiž po delší době v těle nenajde. Murray to natahoval z toho to důvodu, proto nevolal 911 hned, on to moc dobře věděl...
        • Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Teď jsem se mrkla na mjjsource.eu a je to tam. Přesně jak jsi napsala, Angie. To by zabilo i koně. Je tam i video k tomu obvinění ze zabití. Proč ČT, která Michaela ignoruje, najednou odvysílá takový nesmysl?

Nova, ve včerejších střepinách uvedla, že nejvíce desek prodal Elvis, pak Beatles a nakonec ABBA (300mil. ks). U Novy mě to nepřekvapuje, ta vždycky na něho jenom kydala hnůj. Vzhledem k tomu, kdo ji vlastní a jak měl Michael toto etnikum "rád".
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Vidíš, tam jsem taky dlouho nebyla. Myslím na těch stránkách. Jestli to je tedy ten web, který myslím.

No já musím letět, takže tu budu později. Jedu si koupit knížku a jdu do banky. Takže se drž... Potom mrknu na ten web, který jsi zveřejnila. Byla jsem tam asi 3x a docela tam má i dobrý zprávy. Já už raději čerpám z jiných zdrojů, než z našeho bulváru. Pááá

Doufám a pevně věřím Angie, že máš pravdu a ten dobytek se z toho nevyvlíkne. Tak vidíš, jak to měl promyšlené. Proto to alibi, aby se Prince díval, jak mu zachraňuje tatínka.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Z toho se nemůže vyvlíknout. Jednou tu látku podal, takže on je viník.
            Už je vinen jen z toho, že jí měl doma. Další bod viny je ten, že Propofol podával a další bod viny je ten, že neměl monitorovací zařízení. Vždyť podával narkózu. On není anesteziolog, ale kardiolog. Kdo tohle kdy viděl
            Pracovala jsem ve zdravotnictví, takže vím, že po narkóze nesmíš dostat na bolesti hned léky. Je to silný a on Majkímu dal takový driják? 25 let měl dostat Majkí za zneužívání, tak jsem zvědavá co dají Murrayemu.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Nemůžeš věřit přesným číslům v mg. To co napíší není nikdy přesné. Nebo spíš, Murray neřekne pravdu. Pááá letím
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

NO, jeden lékař tam říkal, že je to trestuhodné, že měl doma profol a že mu ho dával. Ale prý to bylo jen 25mll, to že by způsobilo jen ospalost. Však se na to večer podívej.
        • lina25

Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

No ten si v životě ještě užije! Přeju mu to! Hodně dlouho se nepodívá na světlo boží!
        • angie72

Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Ještě dodatek. Propofol se totiž ukáže jen v mozku po delší době! Tělo ho neprokáže.
    • Re: Nikdo za nic nemůže...

Jsem rozčílená, odpálila jsem to dřív, než jsem to dopsala...
      ---------------------
      Angie, dovedeš si představit, že by do něho píchali 10let!!! TO je naprostý blábol!!! Moje mamina jezdila na dyalízu a museli ji pod kůži zašít šant, aby měli přístup k žílám.
      • angie72

Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Já měla chemoterapie a jezdila jsem po dobu asi půl roka. V polovině už neměli kam píchat. Prostě se ztratily žíly¨.

Přesně tak. Oni se snaží z jeho smrti vyvinit, tak to na něj hodí. On už se bránit nemůže.
    • angie72

Sice nevím, jaké zprávy jsi viděla, ale já tohle neberu. Ani to se mnou nehlo. Si přečti co všechno Majkímu podal v osudnou noc. Psala jsem to někde na jiné straně.
      Tohle mě ani trochu nevzrušuje. Murraye mají obvinit a udělají to... Neboj.
      • Re: Re: Nikdo za nic nemůže...

Zprávy na ČT24. A všichni víme, že pro ně Michael neexistuje.
        Tak jsem na to nevěřícně čučela. Jo, přečetla jsem si, co jsi psala na předchozí straně. Maras.
    • torema

Ještě , že jsem to neviděla. Je mi z nich na nic.
  • zuzanka666

MJ

Though we´re far apart
    You´re always in my heart *14* *14*
    • terinda321

Re: MJ

To vystihuje vše... *14* *14*
      • masno

Re: Re: MJ

To jo. *14*
    • zanesskaaaa

Re: MJ

přesně tak *14*
  • majka111

všechno.....

všechno nej.nej.nej.nej.k narozeninám majkle!!!!! *14*
    • majka111

Re: všechno.....

myslím na tebe celý den,móc mi chybíš *9*
  • tea301

MJ

taková brutalita na michaelovu pisničku!
    http://www.youtube.com/ watch?v=o_H2wXwJxHw&feature=related
  • lask1

Michael - video

Angie toto si pozri
    Minule sme s dievčatami riešlili neaké videá z tých narodenín.
    Ja som si to najprv nevšimla dievátá si písali ako sa na tomto druhom videu krásne stidí.
    Keď som si to potom pozrela čo hovorili, tak ma to dostalo, musela som sa smiať.
    *15*
    Michael povedal:
    A lot of what you`ll be seening from me in the future will celebrate the imagination.
    A neaký fanúšik zakričal
    ...of me and you Mike.
    o mne a o tebe

Začal sa smiať a úplne ho odravnal na chvílu, ale potom pokračoval akoby nič.
    To nemalo chybu.

Je to hneď na začiatku.

http://www.youtube.com/watch?v=56DtxWKzQr0&feature=related
    • tea301

Re: Michael - video

je to sladký jak se začne červenat a smát! chudáček fanoušci ho tolikrát dostali do rozpaků! *14*
      • lask1

Re: Re: Michael - video

Mňa to tiež dostalo zvlášť keď to zakričal neaký chlap.
        Sa mu ani nedivím, že sa tak hambil. *1*
  • Pro Toremu

Tak jsem se přihlásila a pod jméno se dá zadat i přezdívka najdeš mě spíše pod ní.... *3*
    • torema

Re: Pro Toremu

Tak to je super.
  • .......

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Míša je nejlepší!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • baluska1

juj

http://www.youtube.com/watch?v=1tXy 0vktN9c
    V tomhle videoklipu jsou jednotliví kusy oblečení j jednotlivím písničkám.Tam v Aj píšou co si máte koupit je to hezký.
  • Re:ahoj

Cau lidi,jak se mate? *3* *15* *3*
  • fleur-flower

Na premieru do L.A

Ahoj ... už tu byla řeč o tej soutěži na premieru TII ? Chtěl jsem se zeptat, jetli někdo neplánuje se tý soutěže zůčastnit
    • polinka

Re: Na premieru do L.A

jo já bych se chtěla zučatsnin ale nemáme ten biometrický pas bo co... a máma mi to určo nezařídí do 30.9. *9* *9* *9* *9*
      • fleur-flower

Re: Re: Na premieru do L.A

Jo to já zas nejsem občanem čr, takže do USA bych potřebovala vízum, škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit