Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • t.d.vera

Goodbay

Ahojky.Michael mi bude chybět.Měla jsem ráda jeho písničky a jeho videoklipy byly nej.On byl můj vzor k tomu abych udělala první krok k tanci.Taky nevěřím těm lžím,co o něm pořád říkali.Michael byl vážně dobrej.Goodbay Michael *9*
  • lina25

ghost

Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání
    • mikkk

Re: ghost

jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších!
      • mikkk

Re: Re: ghost

vlaestně to má 4díly a každej trvá 10min
      • lina25

Re: Re: ghost

A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu.
        • Re: Re: Re: ghost

http://www.youtube.com/watch?v=QaGo KczNndc
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ghost

Děkuji:)
  • jirineczka

Jedině Majkí

tó uz tu fakt nikdo neni a vsichni jste sli do hajan jo ja tu nechhci byt sama *9*
    • goosexd

Re: Jedině Majkí

ľudia čo si myslíte o tom údajnom štvrtom michaelovom dieťati ...môže to byť pravda??...lebo podľa mňa sa v detstve podobal na Blanketa
      • thesimsa

Re: Re: Jedině Majkí

Ja si myslim ze by to mohl byt jeho syn..Blanketovi se hodne bodoba a na fotkach kde uz byl starsi se dost podobal i Majkymu..
      • jirineczka

Re: Re: Jedině Majkí

je to hezky ze je vas tu jeste tolik a o tom diteti je to lez Majkí ma jenom tri deti to vim stoprocentne a polozim az to i ruku do ohne ze ma jenom ty tri deti
        • goosexd

Re: Re: Re: Jedině Majkí

ja už neviem čo si mám myslieť ale neverím že by sa Michael nestaral o svoje dieťa...keď po ňom tak veľmi túžil...ale zas ten jeho možný syn vie úplne úžasne tancovať poppin...a možno len jeho matka nechcela aby vyrastal s tak slávnym otcom ...kvôli bulváru
    • zanesskaaaa

já taky:-D
    • thesimsa

I ja tu jsem *1*
    • goosexd

ja tiež =]
    • nikkyt

já tady sem *4*
  • besta

konec

uz mi nepiste vskazi *13* *13* uz to visi
  • angie72

Krásné ranko

Přeji všem krásné ranko :-)
    • lina25

Re: Krásné ranko

Krásné ránko:)
  • lina25

To je normální provokace:)))

Lidičky! Jukněte na tohle video, a zaměřte se na část kde si olizuje rty! Já být tou moderátorkou tak se asi neudržím *14*

http://www.youtube.com/watch?v= Kt8VwRNZ3eE
    • lina25

Re: To je normální provokace:)))

Ale když se ještě zaměříte na ten konec jak se olizuje, tak se tam v jedné chvíli tak provokativně kousne do rtu!
      • zanesskaaaa

Re: Re: To je normální provokace:)))

jo to je jako kdyby flirtoval.. to už bych se fakt neudržela.. jako kdby říkal.. tak pojď:D:D:D:D
        • lina25

Re: Re: Re: To je normální provokace:)))

To je zvíře *14* Prej panic, no to určitě *1*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))

po těhle videich se tomu ani nedá věřit:D:D
            • masno

Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))

Od něho tak dostat pusu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
            • masno

Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))

Přesně *1*
    • polinka

normálně to je jak kdyby řikal: "no tak už to udělej polib mě!" *14* *1* *14*
    • kristyn875

jj přesně tak..twe jenom takhle sem sčervenala..nwm co bych dělala, kdyby to bylo "fakt" jako s tim košíčkem fakt..taková novodobá červená karkulka a potom jak ho strčil z toho prkna..to bylo peckový
      • zanesskaaaa

no to jo u toho jsem se lámala.. a jak se rozjížděli s tím vláškem.. jak si vždycky posune ten klobouk.. to je vždycky k sežrání *14*
    • thesimsa

Uááá *14* *14* *14* a klavesnice je zase pod vodou *15*
      Ja bych po nem hned skocila *15* bych se fakt neudrzela *14*
    • kacenka33

já bych se neudržela určitě...to je tak sexy...bože..málem sem sežrala obrazovku
    • zanesskaaaa

no ty voe já bych se neudržela ani náhodou.. bych po něm musela skočit.. aa to je nejkrásnější video.. je to takový veselý... bože on byl DOKONALOST sama *14* *14* jak je s tím košíkem jak tam skáče.. to mě rozsekává.. aa chtěla bych bý tou kleopatrou nebo kdo to je jak jí tam líbá *15* *14* *14* *14*
      • terinda321

Video je naprosto luxusní.... tu pusu s tou královnou študuju každej den... jak ten musel skvěle líbat... no a jak se olizuje... to je jako už fakt moooc...
  • lask1

Dokument

Sranda bola, že keď bol v tom obchodnom dome. A hovoril toto chem, and dis, and dis, and dis...
    A ten Bashir hovoril tomu predavačovi, po návšteve jedného zákazníka môžete ísť do dôchodku.

Mne sa páčila Mikiho hravá povaha a zmysel pre humor a že sa nenechal tak lahko vykolajiť, stále bol zdvorilý a gentleman.
    • angie72

Re: Dokument

A jak mu Bashir řekl, že ty stropy jsou nevkusné a Mjakí nevkusné? Šílíš? *15*
      • lask1

Re: Re: Dokument

Mne sa tiež páči umenie napr. výtvarné, malby aj sochy, plastiky... v galériách.
        Tak ho chápem, keď hovoril, že sa mu páči ručná práca ludí.
        Tiež mám rada zvieratá, ako Miky.
        Mám síce len andulku, ale to stačí.
        • angie72

Re: Re: Re: Dokument

Jééé, to je hezký, Já mám Perského kocourka. Bude mu 5 měsíců v sobotu. Je to můj brouček.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Dokument

To sa máš. Páčia sa mi psy, ale bola som na dvoch výstavách mačiek, na jednej asi pred pol rokom.
            Tie mačky boli ozaj nádherné, väčšinou spali, ale niektoré boli hravé. Človek by si neakú hneď zobral.
            Najkrajšia je na nich tá lesklá dlhá srsť. Boli v rôznych farbách.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Dokument

My máme krémového, je fakt nádherný :-)
      • angie72

Re: Re: Dokument

Pardon, Majkí.
  • kristyn875

ju málem bych zapoměla

nevíte náhodou něco podrobnějšího k tomu co se bude dít v Praze na Majkyho narozky??a kdyžtak od kdy to začíná a kdo z vás tam pojede? *3*
    • jirineczka

Re: ju málem bych zapoměla

ahojyk jo vim v praze na staromaku bude sraz fanousku a bude se tam konat pokus o rekord v tanci na Majkího pisnicku Beat it bude tam hodne lidi kteri ji budou tancit ale v kolik to nevim a bude to na Majkího narozky
      • kristyn875

Re: Re: ju málem bych zapoměla

a pujde tady někdo z vás??pojeĎte holky..zatancujem jim tak jak nikdo:D *1*
        • jirineczka

Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla

no ja bych jela nevidim v tom problem ze jo jsou prazky ale jediny problem je ze jsme tedkom v praze byla a jinak jako jsou na to treninky v ostrave na ten rekord nechci ti kazit naladu jo
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla

tak to je škoda..tak bysme se aspoň podívali..mno a jedete teda někdo? *3*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla

Jela bych moc ráda *1*
  • anet98

Pěkný večer

Díky. *1*
  • chiaramj

Dobré ráno

Dobrý ráno všem.Chci se zeptat od kolika hodin přibližně by měla být ta akce na Staroměstském náměstí ohledně Majkího narozenin??=)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit