-
Goodbay
Ahojky.Michael mi bude chybět.Měla jsem ráda jeho písničky a jeho videoklipy byly nej.On byl můj vzor k tomu abych udělala první krok k tanci.Taky nevěřím těm lžím,co o něm pořád říkali.Michael byl vážně dobrej.Goodbay Michael *9* -
ghost
Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání -
-
Re: ghost
jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších! -
-
Re: Re: ghost
vlaestně to má 4díly a každej trvá 10min -
Re: Re: ghost
A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu. -
-
Re: Re: Re: ghost
http://www.youtube.com/watch?v=QaGo KczNndc -
-
Re: Re: Re: Re: ghost
Děkuji:)
-
-
-
-
-
Jedině Majkí
tó uz tu fakt nikdo neni a vsichni jste sli do hajan jo ja tu nechhci byt sama *9* -
-
Re: Jedině Majkí
ľudia čo si myslíte o tom údajnom štvrtom michaelovom dieťati ...môže to byť pravda??...lebo podľa mňa sa v detstve podobal na Blanketa -
-
Re: Re: Jedině Majkí
Ja si myslim ze by to mohl byt jeho syn..Blanketovi se hodne bodoba a na fotkach kde uz byl starsi se dost podobal i Majkymu.. -
Re: Re: Jedině Majkí
je to hezky ze je vas tu jeste tolik a o tom diteti je to lez Majkí ma jenom tri deti to vim stoprocentne a polozim az to i ruku do ohne ze ma jenom ty tri deti -
-
Re: Re: Re: Jedině Majkí
ja už neviem čo si mám myslieť ale neverím že by sa Michael nestaral o svoje dieťa...keď po ňom tak veľmi túžil...ale zas ten jeho možný syn vie úplne úžasne tancovať poppin...a možno len jeho matka nechcela aby vyrastal s tak slávnym otcom ...kvôli bulváru
-
-
-
já taky:-D -
I ja tu jsem *1* -
ja tiež =] -
já tady sem *4*
-
-
konec
uz mi nepiste vskazi *13* *13* uz to visi -
Krásné ranko
Přeji všem krásné ranko :-) -
-
Re: Krásné ranko
Krásné ránko:)
-
-
To je normální provokace:)))
Lidičky! Jukněte na tohle video, a zaměřte se na část kde si olizuje rty! Já být tou moderátorkou tak se asi neudržím *14*
http://www.youtube.com/watch?v= Kt8VwRNZ3eE -
-
Re: To je normální provokace:)))
Ale když se ještě zaměříte na ten konec jak se olizuje, tak se tam v jedné chvíli tak provokativně kousne do rtu! -
-
Re: Re: To je normální provokace:)))
jo to je jako kdyby flirtoval.. to už bych se fakt neudržela.. jako kdby říkal.. tak pojď:D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
To je zvíře *14* Prej panic, no to určitě *1* -
-
Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
po těhle videich se tomu ani nedá věřit:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
Od něho tak dostat pusu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: To je normální provokace:)))
Přesně *1*
-
-
-
-
-
normálně to je jak kdyby řikal: "no tak už to udělej polib mě!" *14* *1* *14* -
jj přesně tak..twe jenom takhle sem sčervenala..nwm co bych dělala, kdyby to bylo "fakt" jako s tim košíčkem fakt..taková novodobá červená karkulka a potom jak ho strčil z toho prkna..to bylo peckový -
-
no to jo u toho jsem se lámala.. a jak se rozjížděli s tím vláškem.. jak si vždycky posune ten klobouk.. to je vždycky k sežrání *14*
-
-
Uááá *14* *14* *14* a klavesnice je zase pod vodou *15*
Ja bych po nem hned skocila *15* bych se fakt neudrzela *14* -
já bych se neudržela určitě...to je tak sexy...bože..málem sem sežrala obrazovku -
no ty voe já bych se neudržela ani náhodou.. bych po něm musela skočit.. aa to je nejkrásnější video.. je to takový veselý... bože on byl DOKONALOST sama *14* *14* jak je s tím košíkem jak tam skáče.. to mě rozsekává.. aa chtěla bych bý tou kleopatrou nebo kdo to je jak jí tam líbá *15* *14* *14* *14* -
-
Video je naprosto luxusní.... tu pusu s tou královnou študuju každej den... jak ten musel skvěle líbat... no a jak se olizuje... to je jako už fakt moooc...
-
-
-
Dokument
Sranda bola, že keď bol v tom obchodnom dome. A hovoril toto chem, and dis, and dis, and dis...
A ten Bashir hovoril tomu predavačovi, po návšteve jedného zákazníka môžete ísť do dôchodku.
Mne sa páčila Mikiho hravá povaha a zmysel pre humor a že sa nenechal tak lahko vykolajiť, stále bol zdvorilý a gentleman. -
-
Re: Dokument
A jak mu Bashir řekl, že ty stropy jsou nevkusné a Mjakí nevkusné? Šílíš? *15* -
-
Re: Re: Dokument
Mne sa tiež páči umenie napr. výtvarné, malby aj sochy, plastiky... v galériách.
Tak ho chápem, keď hovoril, že sa mu páči ručná práca ludí.
Tiež mám rada zvieratá, ako Miky.
Mám síce len andulku, ale to stačí. -
-
Re: Re: Re: Dokument
Jééé, to je hezký, Já mám Perského kocourka. Bude mu 5 měsíců v sobotu. Je to můj brouček. -
-
Re: Re: Re: Re: Dokument
To sa máš. Páčia sa mi psy, ale bola som na dvoch výstavách mačiek, na jednej asi pred pol rokom.
Tie mačky boli ozaj nádherné, väčšinou spali, ale niektoré boli hravé. Človek by si neakú hneď zobral.
Najkrajšia je na nich tá lesklá dlhá srsť. Boli v rôznych farbách. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dokument
My máme krémového, je fakt nádherný :-)
-
-
-
-
Re: Re: Dokument
Pardon, Majkí.
-
-
-
ju málem bych zapoměla
nevíte náhodou něco podrobnějšího k tomu co se bude dít v Praze na Majkyho narozky??a kdyžtak od kdy to začíná a kdo z vás tam pojede? *3* -
-
Re: ju málem bych zapoměla
ahojyk jo vim v praze na staromaku bude sraz fanousku a bude se tam konat pokus o rekord v tanci na Majkího pisnicku Beat it bude tam hodne lidi kteri ji budou tancit ale v kolik to nevim a bude to na Majkího narozky -
-
Re: Re: ju málem bych zapoměla
a pujde tady někdo z vás??pojeĎte holky..zatancujem jim tak jak nikdo:D *1* -
-
Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
no ja bych jela nevidim v tom problem ze jo jsou prazky ale jediny problem je ze jsme tedkom v praze byla a jinak jako jsou na to treninky v ostrave na ten rekord nechci ti kazit naladu jo -
-
Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
tak to je škoda..tak bysme se aspoň podívali..mno a jedete teda někdo? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
Jela bych moc ráda *1*
-
-
-
-
-
-
Pěkný večer
Díky. *1* -
Dobré ráno
Dobrý ráno všem.Chci se zeptat od kolika hodin přibližně by měla být ta akce na Staroměstském náměstí ohledně Majkího narozenin??=)