-
**
Ahoj všem taky i Michaelovi, jak se tu máte? :-) -
-
Re: **
celkem fajn *4*
-
-
wow:-*
http://www.youtube.com/watch?v=po0j Y4WvCIc..wow nemam slov *14* *14* *14* *14* strasne mu to tady slusi *14* *14* *14* -
-
Re: wow:-*
týjo tak to je hustý =) *14*
KRÁSNÝ =) *14*
-
-
Šťastný Nový rok 2010
Holky Šťasný a Nový rok 2010. Jo kdo ste neviděl MJ live tak sem to natáčela. Vystupovali jko The Jackson toto sem točila a taky jak tanči Billie Jean... -
hodina vkz
dneska jsme probirali ve vkz sexualni orientace a zrovna u nas ve tride byli dva kluci z 8 oba jsou blbci a kdyz jsme probirali transexuala tak muj spoluzak Martin rekl ze MJ ze transexual a David z 8 rekl ze MJ byl talentovany pan a zadny transexual.... coz me hodne potesilo pac jsem myslela ze je to repackej blbec ale ukazalo se ze ma i v kus !! :-) *4* *3* -
-
Re: hodina vkz
;) to se klidně takový věci můžou stát :)
Dneska jak je 25 tak jsem nebyla zrovna happy. Mno pak spolužák samozřejmě mi řekl přes celou třídu ,,upřímnou soustrast" mno takže to slyšela celá třída. Byla jsem tak naštvaná a nešťastná, že jsem k tomu neměla co říct a šla jsem pryč. *9* hrozný -
-
Re: Re: hodina vkz
to ti verim 25 den v mesicich je ten nejhorsi a kdyz je k tomu 25.6 tak to je jeste horsi !!!
-
-
-
Michael Jackson se zabil sám,tvrdí jeho lékař Conrad Murray -ale já tomu nevěřím že to udělal že by se sám zabil
Ahoj Lidi dneska jsem četla že kde Conrad Murray uvádí že Michael Jackson se zabil sám je vidět že Murrayovi moc teče do bot když tohle o Králu popu tvrdí že se sám zabil ale to není pravda proč by to ale Michael Jackson dělal.Nechápu proč MJ chtějí i po smrti pošpinit ale já od začátku tvdím že Krále popu zabil Conrad Murray a snad dostane doživotí to si teda zaslouží.Chci vidět jak ho povedou v poutech do vězení a už nikdy z vězení nevyleze.Zdravím všechny fanoušky Krále popu. -
-
Re: Michael Jackson se zabil sám,tvrdí jeho lékař Conrad Murray -ale já tomu nevěřím že to udělal že by se sám zabil
bože to je blbost, michael teda anio náhodou nechtěl umřít... tak co si to vymýšlí ten murray za hovadiny?! -
Re: Michael Jackson se zabil sám,tvrdí jeho lékař Conrad Murray -ale já tomu nevěřím že to udělal že by se sám zabil
je to pekna hovadina *5* murray uz nevi co ma lidem nakecat *8*
-
-
dn
tak ja jdu uz spinuskat dn a SSHSSM *14* *15* -
sauna
Zrovna jsem si představil jak přijdeme s Michaelem do sauny a on odhodí župan, přijde ke mně a.... *15* jsem úplně odvařená *15* -
-
Re: sauna
No teda... *15* -
*4* no jj no proste Niky *15* *15* -
-
Re: Re: sauna
víš coo *15* *15* radši si to představ taky a uvidíš jak budeš odvařená *15* -
-
Re: Re: Re: sauna
me by stacilo kdyby zil !! *4* a pak bych s nim i mela SEX !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: sauna
až takhle jo sex s MJ ty se ale opravdu nezdáš? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sauna
hlavne aby ZIL to by mi bohate stacilo!!!! *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: sauna
No s tím sexem bych zůstala raději v představě :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sauna
proc jenom v predstave ? ty bys nechtela aby se te MJ dotykal,libat atd. ? *14*
-
-
-
-
-
na co ty nemyslis,ale priznam se obca mam podobny predstavy-hlavne pred spanim *15* *15* -
-
Re: Re: sauna
jj, to já taky *15* *15*
-
-
-->Hmm-->Hezká představa-->:-P Slintám-->už si to představuju--> *14*
-
-
:(
Čau,tak jak tady čtu tak o zzj se zatím ještě pořád nic neví *9* -
-
Re: :(
Bohužel nic nevíme :(..já si teď poušítm jednu písničku smutnou za druhou..a pořád na ní myslím..a modlím se aby to neudělala.. -
-
Re: Re: :(
já v to taky doufám *9* -
-
Re: Re: Re: :(
http://www.youtube.com/watch?v=jNi5 lgAifzc&feature=related
http://w ww.youtube.com/watch?v=qQlWWIDCSUM
Tyhle Videa S Pisnema Mela Rada.Taky Mi Moc CHybi! -
Re: Re: Re: :(
to je nás asi víc
-
-
-
-
ahojky lidičky
já za chvilinku pujdu koukat na ten dokument co bude na prime možná jsem ješte přijdu ale nevim .Zítra jsem přijdu na sto procent. -
božéé
už je to rok nemůžu tomu uvěřit .. chybíš mi majki(nám) všem.. milujem tě... i love you.... L.O.V.E *9* *9* -
-
Re: božéé
já tomu taky nemužu veřit že to dneska je rok co nás MJ opustil.Nejen me ale nekolika milionů fanouškum moc chybíš a na Tebe nikdy nezapomeneme vrat se prosim.Mám moc velkou bolest na srdci ze stráty tak skvelého chlapa jakým byl MJ a nikdy už takový človek jako MJ nebude.Protože MJ je nenahraditelný takový talent co mel nikdo nemá až na jeho deti. -
Re: božéé
to i ja nn *9* *9* nemuzu verit ze je to rok co mamka prisla ke me do pokoje a rekla mi ze MJ je mrtvy a ja ji nechapala ale presto jsem citila jak se mi srdce rozbusilo a me to nedalo a pustila jsem si jeho pisnicku WYBT a vedela jsem se klasne zpiva pak BJ to jsem vedela ze prepychove tancuje a pak osudove MITM to jsem vedela ze ho ze srdce nedostanu !! *9* *9* pak jsem se zeptala mamky jaktoze mi ty pisnicky prijdou tak povedomi a ona mi rekla ze kdyz jsem byla malinka ze jsem ho poslouchala a milovala jak neco!! a po sesti letech jsem ze dne na den prestala a ja jsem si vzpomela jak to bylo *9* kvuli sestre byla jsem blba !! *9* porad si to vycitam ze kvuli takove ..... jsem prestala *9* na druhou stranu bylo mi 9 a lekla jsem se kdyz mi rekla ze mi prethne pasku kde jsem mela nahrane pisnicky MJ a ja jsem tu kazetu schovala a o MJ jsem uz nikdy nic nerekla *9* proto jsem zapomena *9* proste blba *9* *9* -
-
Re: Re: božéé
nejsi blba,to byla jen reakce,a jinak ja to mnela uplne to samyjako ty!! *15* -
-
Re: Re: Re: božéé
ale mohl jsem ho poslouchat aspon potaji ale ja jsem tu kazetu schovala do vedlejsiho pokoje(pozdeji mojeho) a parit na neho cely zivot *9* *9* ale ja jsem ji srabsky schovala a vzdala to *9* -
-
Re: Re: Re: Re: božéé
proste si to necekala ...Neboj ja mnela presne opravdu to samy! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: božéé
takze asi chapes jak to citim *9* *9* proste si to musim vycitat ty nn? *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: božéé
*mohla *15*
-
-