-
Michael
koupila jsem si knihu od Davida I Hermitte Micheel Jackson,je to podrobná biografie,která sleduje životní cestu Michaela.stojí 289kč mohu říci že je výtečná.tak krásné ráno těm kteří né a né usnout. *15* -
Michael
Nejkrásnější vzpomínka na Michaela,kdy neudržím slzičku je na stadionu Superbowl kdy zpívá live HEAL THE WORLD a ze všech stran se k němu hrnou děti.To je prostě úžasné,ta atmosféra..
takhle si ho budu navždy pamatovat -
majki a parodie
"Michael Jackson"
Jsem uplne znechucen videl jsem same parodie na majkiho treba ze: mu pada nos ze ho honi poldy a on jim utika tim ze jezdi na kole pro deti ale parodie ktera me nejvic znechutila je ta ze vlastne majki drzy blanketa v ruce a mu vypadava s balkonu a majki na neho miri pistoli ja ty parodie nesnasim!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* jeste ze parodie nejsou podle skutecnosti pac kdyby ano tak....... -
-
Re: majki a parodie
Sú to zakomplexovaní úbožiaci,
je to len samá závisť.
Ja som tiež videla zopár paródií,
a na jednej je aj Mr. Bean ako robí rozhovor s Mikim, teda s hercom čo ho hrá. To parodovali ten dokument s Bashirom. -
Re: majki a parodie
kdyby byli podle skutecnosti tak bych mel ovsem porad rad majkiho jen bych neveril tem parodii -
-
Re: Re: majki a parodie
ale verim tomu ze majkimu se to nestalo vzdyt to jsou jen parodie majki by to neudelal
-
-
-
vanoce
prej majki zazil prvni vanoce v 34letech *7* *7* je to pravda *7* *7* -
-
Re: vanoce
Ahoj všichni...
Besto je to pravda, bylo mu 35 let, když měl 1 vánoce. Smutný, že? Jsou Jehovisti a ti vánoce neslaví.
Mám celý dokument Home video a tam jsou ty jeho 1 vánoce. Liz Taylor mu koupila červený kabátek a tři vodní pistolky. Měl neskutečnou radost. Čekal v pokoji, než Liz vyzdobí obývák, stromeček nazdobila a šla pro Majkího. On mě tak dojal, když vešel a sáhl si na stromeček. Prvně vánoce... Bylo to dojemný. -
-
Re: Re: vanoce
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/118158/michael-jack son-prvni-vanoce-az-v-35-letech.htm l dokonce jsem to video nasel::) -
Re: Re: vanoce
ano hrozne smutny!!!pro majkiho ty prvni vanoce urcite moc znamenali! -
-
Re: Re: Re: vanoce
chudák
-
-
-
-
Sraz v ostravě
ahoj lidicky vite jak jsem tu psala ze ten sraz v ostravě bude 29.8.2009 na masarykaci ve 3 hodky tak se to presouva na 30.8.2009 jelikož 29.8.2009 tady nejsem jsem v olomouci s dedou ktery jde na operaci a vyzadal si me jako doprovod tak se vam moc omlouvam a jestli chcete tak to oslavte toho 29.8.2009 beze me a ja tam potom jenom toho 30.8.2009 zapalim svicku jinak jestli chcete tak toho 30.8.2009 sraz na masarykaci ve 3 hodky tak zatim pa a nezlobte se na me -
Pro :Michaela Luisa79
Jo a ještě se bude zpívat píseň...Will You Be There -
přání
Happy Birthday dear Michael. Stay forever in my heart. *14* *14* -
škola
Ahoj! *4* je tady někdo? za chvíli bude zvonit na informatiku ... ach jo... *9* *16* no nic doufám že se máte dobře já docela jo... no zvoní *15* -
pro zanesku
teď jsem se podíwala na toho Sámera...se diwím že se dostal w tom superstar až tak daleko... -
Sen
Zdál se mi příšernej sen o Maikim.Ja nějaká holka a Georg O´Malley z Chirurgů jsme stáli před Neverlandem a chtěli jsme aby nás Maiki pusti a pak přišel a když otvíral že nás teda pustí jeho bodyguard mu řekl že je blázen.On nás ale pustil.Stoupali jsme po schodech ale nebyli jsme v Neverlandu ale na nějakých horách a Maiki byl úplně u těch krajů a spadl.O´Malley jelikož je doktor tak mu šel pomoc a pak řekl že už nikdy nebude moc tančit.Pořád jsem O´Malleymu nadávala a chtěla jít za Maikim ale ten bodyguard měk němu nepustil a že mám přijít zítra.Prostě strašnej sen.A Maiki měl na sobě to co v klipu Bad -
-
Re: Sen
To co v klipu Bad??Tak to musel bejt SEXY!! *14* *14* Ale chudák že spadnul! *9* -
-
Re: Re: Sen
Jo mě se o něm zdálo taky jen jednou a pak jen něco z jeho plakátama , ale ten jeden sen stál zato...Byla jsem w zoo s kámoškama a byl tam šimpanz s kterým jsem se fotila a když jssme odešli ze zoo hráli kámoši fotal na písku a s něma Majki...Jako já k němu běžela a něco jsme si powídali, ale to už si nepamatuju..Pak začal tančit a začal se točit a zahrabal se do písku *1* *1* , ale bez problému se zase wytočil...Pak mě chytl za ruku a začal se mnou taky točit no já se zahrabala do písku, ale nemohla se wyhrabat *1* *1* chytl mě za ruku a pomohl mi wen a pak najednou byly wšude kamry a nowináři a pak jsem se probudila...Takowý trochu dementní sen, ale byl tam Majki takže není co řešit... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Sen
Tak to je hezkej sen. -
-
Re: Re: Re: Re: Sen
To je luxus sen -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen
jj dobrý, ale už si nepamatuju co měl na sebe. Jen wím že černou bundu, ale zbytek už si fakt newzpomenu.
-
-
-
-
Jo to byl ale on je SEXY furt ne???????????Ale je pravda že v Bad je extremě sexy.Mám taky ten plakát a ten dominuje na stěně všem plakátům Maikiho co mám *14* -
-
Plakát Bad mám taky u postele *14* *14* Nesmí chybět *3* -
-
To je jasny že nesmý.Mě tam ještě vysí,kromě dalších plakátů,koláž z Maikiho fotek,kalendář Maikiho a taky pakát Janet *14*
-
-
-
-
To je hrozný. -
jé to je strašný to ti nezávidím =( -
-
Ale o den dřív se mi zdálo že se procházím po městě a najednou jsem uviděla Maikiho a najednou všichni lidi zmizeli a Maiki se rozbrečel a já jsem k němu přišla a objala ho a pak zmizel a lidi se zase objevili.A tam vypadal jako v klipu Stranger in Moscow. *14* Vždycky se mi zdá sen kde se Maikimu něco stane nebo je smutnej z toho by mě fakt mrdlo.Ale aspon ho můžu obýmat *14* *3* -
-
Mě se o Majkím zdálo zatím jenom dvakrát,ale mooc hezký sny. *14* -
-
Tak to se máš mě se o Maikim zdál jede pěknej sen strašně dávno že mi tančí ale pak taky spadl a udělal si otřes mozku a když jsem ho políbila tak jsem se probudila jako kdyby do mě vjelo tisic voltu.Ale já říkám noc kdy se mi nezdá něco o Maikim je promarněná noc.Takže těch promarněných je dost *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen
Teď nedavno se mi jeden ten sen zdál a to asi protože že jsem skoro celej večer seděla u počítače a zvětšovala jsem si jeho Majkího fotky. *15* *15*
-
-
-
-
-
jé to je strašný to ti nezávidím =( -
-
Tak to byl blbej sen no.. *9* Mě se zdálo že sem chodila sama v Neverlandu a najednou se na schodišti objevila taková zlatá záře.Když sem tam došla byl tam Michael.Vypadal jako v Remember the time *14* *14* Pak mě máma vzbudila *16* *15*
-
-