Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

????

hele holki jak se jmenuje ten film co vyšel o majkim??
    • Re: ????

máš na mysli THIS IS IT?? *7* *15* *15*
      • anka6959

Re: Re: ????

ne ten nemyslím ten druhej co vyšel na DVD
        • Re: Re: Re: ????

no Michael Jackson,život a smrt krále popu!!
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: ????

díkes:)
  • tea301

superstar

jéé chudáci!! ale dali k tomu Who is it!!

http://archiv.nova.cz/multi media/najvacsi-trapas-mojho-zivota. html
    • tea301

Re: superstar

hej jandová kouří?? jak tam mluví otom že zakopla o ty bubny tak drží v ruce krabičkou sou to cigarety ne?
      • zanesskaaaa

Re: Re: superstar

Marbolla :D
  • anka6959

no co je???

heyyyy kecááááme kecáááme kecáme co je s váma??dejte někdo nějaký téma
    • anka6959

Re: no co je???

tak fajn dělo se tu něco zajimavýho???já sem tady dopoledne byla pak mě máma vytáhla do města a pak sem tu zas byla a pak sem ho musela vypnout.
      • dancitko

Re: Re: no co je???

no ani ne
        • anka6959

Re: Re: Re: no co je???

aha. no včera pro mě musela do školi přijít segra protože se mi udělalo blbě no a já sem ztratila prukazku na bus no máma mě seřvala a segra mě málem zabila.no tak sem dneska s mámou byla oběhat informace no nikde sme nepochodili no pak sme přišli domů segra mě poslala ještě někam no a tam ji měli to sem uplněřvala radostí
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: no co je???

jo tak moje segra by pro me do skoly nezasla(pac hodime do stejne skoly ale do jiny tridy)
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: no co je???

ja mam jenom jednu o 3 roky starsi segru
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: no co je???

no ona je skoro o 18 let starší a to mám ještě 7 sourozenců nevlastních radši bych chtěla mladšího protože mě furt buzeruje
    • dancitko

Re: no co je???

ty dej tema
  • zanesskaaaa

Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

Janet Jackson is finally pointing the finger at the man she believes killed her brother -- Dr. Conrad Murray.
    In an interview with ABC's Robin Roberts, Janet stated, "He was the one that was administering ... I think he is responsible."

Murray has admitted to administering Propofol to Michael Jackson, but claims he didn't kill Michael.

In the interview, which airs Wednesday, Janet also claims Murray should no longer be allowed to practice medicine.

Janet also says Michael is constantly on her mind, saying "It's been a tough year ... You have your days where it's just really -- it's hard to believe. And a day doesn't go by that I don't think about him."

Jackson also recounts June 25 -- the day Michael died -- saying, "I was at my house in New York. You know, another day. Another morning. And I get a call ... [my assistant] said, 'Your brother's been taken to the hospital. It's on CNN right now. I called everyone's. There's a line busy or -- someone wasn't picking up. I spoke to mother. I spoke to Tito. I spoke to my nephew Austin. I spoke to my sister La Toya."

Jackson added, "I told them to call me when they got to the hospital. And I remember thinking nobody's calling me back, so I tried calling again, and that's how I found out that he was no longer ... I couldn't believe it."

"It just didn't ring true to me. It felt like a dream. It's still so difficult for me to believe. It's, you know, you have to accept what is. But it's hard. You have to move on with your life. You have to accept what is and I understand that."

Kdyby to někdo náhodou chtěl přeložit tak si řekněte, ale je to jednoduchý tak byste to měli zvláddnout :) .. nebo použijte GOOGLE :D
    • polinka

Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

Janet also says Michael is constantly on her mind, saying "It's been a tough year ... You have your days where it's just really -- it's hard to believe. And a day doesn't go by that I don't think about him." mohl byste mi někdo přeložit tenhle kousek pls? slova vim, ale jako věta mi to nedává smysl *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

Janet říká, že často na Michaela myslí, říká: Byl to těžký rok .. Máte dny, kdy je to opravdu -- je těžké tomu uvěřit. A dny, kdy na něj nemyslí (nebo alespoň tak tomu rozumím :D)
        • anetry

Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

spíš bych to poslední přeložila jako - "není den, kdy bych na něj nemyslela"
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

Nebo tak ..
        • polinka

Re: Re: Re: Janet Jackson -- Dr. Murray Killed My Brother

fenks júúúúú *15* *15* *15*
    • anka6959

bože já s tou svoji angličtinou no snad to svládnu
    • zanesskaaaa

Vím, je to trochu neslušný to sem dávat v anglitině, ale nece se mi to překládat :D .. ale když budete chtít, tak vám to přeložím no :D .. ale je to opravdu jednoduchý :)
      • baluska1

Hmm..je to pěkný v překladu...
      • tea301

v pohodě na to nepotřebuju překladač což je divný protože anglicky moc neumim!! *15*
      • dancitko

jj dobry ja si to prelozim ja mam stejnak dneska prekladaci den
  • anet.k

týýýýjo

Ty děcka to je fakt krutý *15* *15* *15*
    • pajka52

Re: týýýýjo

co je krutý?? =D
  • angie72

Video...

Už jsem viděla po smrti Michaela video z vězení, ale tohle je taky nádhera...

Dovedete si představit, že by se Murray dostal třeba právě mezi takové vězně? Nedopadl by dobře...

http://www.youtube.com /watch?v=mKtdTJP_GUI&feature=player _embedded#
    • iviska-20

Re: Video...

to tototo toooooooootooo to nemá slov prostě nádherááááááááá ůžááásnéééééééééé ooooooooooooooooo-oooooooooooooo nádhernééééééé
    • dionigi

nefunguje ten odkaz
      • jackson1

Re: Re: Video...

funguje, musíš umazat mezery *15* *15* *14*
    • luida

Maj to úžasný, hlavně They don´t care about us, jak tam jsou všichni tak za sebou.
      A máš pravdu, Murray by zmasakrovali, nic by z něho nezbylo, a když říkám nic, tak nic. Není nějaká petice, kam poslat Murray do věznice? Nvrhla bych tuto *15* *15*
    • jackson1

zrvna jsem tam dala odkaz na to stejné video *15* *15* *15* , taky ho sleduji *14* *14* *15*
      • angie72

Re: Re: Video...

*15* *15* *15* To máš jedno. Pořád lepší víc, jak nic *15* *15* *15*
  • zanesskaaaa

USA for Haiti

http://www.youtube.com/watch?v=Glny 4jSciVI
    USA for Haiti - We are teh world
    Poslechněte si to, kdo to ještě neslyšel .. je to uplně nádherný .. Celin Dion, BEP, Jonas Brothers, Stevie Wonder (myslím, že tam je :D), Pink, Snoop Dogg, Jenifer Hudson, Orianthi, Jamie Foxx, Justin Beiber, Lil Wayne, Nicole z PCD, atak dáále :D .. ale nejhlavnější je, že tam dali Michaela !! a na začátku to tam s ním zpívá Janet .. no prostě .. KOUKEJTEE !! :D ♥
    • zanesskaaaa

Re: USA for Haiti

Tady mám kompletní seznam :D .. docela doost dlouhej :D
      Conductors
      Quincy Jones Lionel Richie
      Soloists (in order of appearance)
      Justin Bieber Nicole Scherzinger Jennifer Hudson Jennifer Nettles Josh Groban Tony Bennett Mary J. Blige Michael Jackson (stock material only) Janet Jackson Barbra Streisand Miley Cyrus Enrique Iglesias Jamie Foxx Wyclef Jean Adam Levine P!nk BeBe Winans Usher Celine Dion Orianthi (on guitar) Fergie Nick Jonas Toni Braxton Mary Mary Isaac Slade Lil Wayne Carlos Santana (solo with a guitar) Akon T-Pain LL Cool J Will.i.am Snoop Dogg Busta Rhymes Swizz Beatz Iyaz Kanye West
      Chorus
      Patti Austin Bizzy Bone Ethan Bortnick Jeff Bridges Zac Brown Brandy Kristian Bush Natalie Cole Harry Connick Jr. Hayden Panettiere Kid Cudi Faith Evans Melanie Fiona Sean Garrett Tyrese Gibson Anthony Hamilton Keri Hilson Julianne Hough India.Arie Randy Jackson Taj Jackson Taryll Jackson TJ Jackson Al Jardine Jimmy Jean-Louis Joe Jonas Kevin Jonas Gladys Knight Benji Madden Joel Madden Katharine McPhee Jason Mraz Mýa Freda Payne A. R. Rahman Raphael Saadiq Trey Songz Musiq Soulchild Jordin Sparks Robin Thicke Alex Williams Rob Thomas Vince Vaughn Ann Wilson Brian Wilson Nancy Wilson
      • zzj

Re: Re: USA for Haiti

miley cyrus ci jak to tam kazi a najde se tam i vic
      • thesimsa

Většinu z nich neznám .. *15* .. jen asi 20 lidí .. *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: USA for Haiti

:) byla tam i Orianthi :) Za tu dobu vypadá úplně jinak než v This is it. =)
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: USA for Haiti

Má akorát trochu jiný vlasy .. *15* .. jen škoda, že tam nezpívala .. jenom hrála na kytaru .. Mohla zpívat třeba místo Biebera .. *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: USA for Haiti

To jo, ale mohla zpívat i solo .. *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: USA for Haiti

ona tam zpívala, ale ne solo, jenom se všema jako ve sboru...
    • thesimsa

Maj to úžasně udělaný .. Ta "Rapová" část je bombastická .. *15*
      Stevie tam myslím není .. jedinej z původní sestavy je tam Michael <3
      • zanesskaaaa

Jojo ten tam neni, ale vypadalo to jako on :D .. Ale je tam ještě Janet, Randy ze starý sestavy plus teda Quinci a Lionel .. a 3T :D ♥
        • thesimsa

Re: Re: Re: USA for Haiti

Nějakej negřík je mu tam dost podobnej .. taky sem si nejdřív myslela, že je to Stevie ... :D
          Randy ? kde ? *15*
      • polinka

jojo Stevie Wonder tam není. Ale je tam Janet a Randy Jackson a taky 3T. *3*
    • anet98

jj je to mooc káásný.
  • tea301

:)

http://i47.tinypic.com/2q2hflt.jpg

no nic moc HOT jak psala poli ale taky se dá ne? *15* *14*
    • anet98

Re: :)

Nááhodouu, už zase slintám. *15*
    • polinka

no dá se *15* mňam *15*
      • tea301

Re: Re: :)

jakom víš co to je hledat furt nový a nový fotky pro takovýho nenasytu jako jsi ty? víš kolik těch fotek pohltáš a nic...jako to je k udření to hledat...naštěstí mi to hledání zas tak nevadí *15* *15* *14*
    • tea301

http://i46.tinypic.com/izx2xf.jpg
      §to už by snad stálo za řeč...ňuch ho... hej přemýšleli jste někdy o tom, že když je malej Michael tak velkej normálně, jak je asi velkej při... *15* *15* *14* *7* *14*
      • polinka

ježiši to mě nikdy nenapadlo, ale ted si to zrovna představuju *15*
        • tea301

Re: Re: Re: :)

*15* *15* ale jako teoreticky mohlo by to být jednou tak velký a...OMG... *15* *14*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: :)

Teoreticky ? *15* aj prakticky ne ? *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: :)

No vždyť na to sem se ptala *15*
            • tea301

*9* BOŽÉÉÉÉÉ *5* uf klid...mnooo že když je to při ňuchání dvojnásobně větší než normálně tak by to holce udělalo AU...kapiš? *15* *15* *7* *15*
            • thesimsa

Au jakože až tak, až už au ? *15*
            • tea301

prostě AU... jako že...bože to ti to tu mám všechno popisovat do detajlů, nebo ti bude stačit slovo při ňuchání AU *15* *15*
            • thesimsa

Au ? *15* jako jak Au ? *15*
            • tea301

teoreticky si to předtavuju a říkám jéé a prakticky...AU ! *15* *15* *14*
          • polinka

júúúúúúú objevila si doslova zlatý důl *15*
      • thesimsa

ááá Smooth Criminal .. to je vražedný .. *15*
        • tea301

Re: Re: Re: :)

no tak bacha aby tě z toho nesexlo *15*
          • thesimsa

No .. už asi sexlo .. *15*