Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekdy nebude mit klid

Vite, ze Michaelovi ukradli nos z hrobu?;-(fakt blbecci ani ted nema klid;-(
    • kristyn875

Re: nekdy nebude mit klid

tak tomuhle jsem nidky neuvěřila a nikdy věřit nebudu...takovejm sračkám věří jenom ty hodně slabí.. *13*
      • hanikaaa

Re: Re: nekdy nebude mit klid

já tomu nevěřím ale slyšela jsem že ten nos ukradli na patologii ale to je jedno dnes se ke mě prozměnu dostalo že michaelovi děti nejsou jeho že zaplatil nějakýmu doktorovi aby mu je udělal prý děti mít nemohl....TO JSOU TAKOVÝ KECY PROČ UŽ HO NENECHAJ SPÁT
    • angie72

Re: nekdy nebude mit klid

Počkej, ty tomu jako věříš??
  • lina25

Pro Riki

No tak tohle umí velice dobře *3* On se umí i strašně pěkně hladit. Když si sjíždí po tomu bříšku, až skoro do rozkroku a chvíli před tím, než se tam chytne tak ucukne na stehno....
    • riki.002

Re: Pro Riki

jj, to bys taky mohla skusit na tom pohovoru *1* *1* *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Pro Riki

to radči ne.. to by si mysleli že je blázen:D.. a nebo něco hůř:D *15*
        • lina25

Re: Re: Re: Pro Riki

Jsem si sama sebe představila a mám záchvat *1*
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: Pro Riki

však to byla jen legrace... *15* *15* *15* Tý jo Linuš, to by byla síla, buď by ti šéf to místo hned dal s otevřenou hubou a nebo by tě nechal vykázat...Volím první možnost. *1* *1* *1*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Riki

No spíš by mě nechal vyhodit za sexuální harašme *1*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Riki

horší by bylo kdyby to byla šéfová:D:D
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Pro Riki

*15* *15* *15*
  • polinka

Jsi fanoušek? 2

25. Když se Michael usměje, nemůžeš se po dobu 4 minut pohnout.
    26. V autě si zpíváš Michaelovy písničky dostatečně nahlas, aby na křižovatce při
    červené každý viděl, že jsi fanoušek.
    27. Když se někomu představuješ, nezapomeneš dodat, že jsi ten největší fanoušek
    Michaela Jacksona, že kvůli němu v noci nespíš, že je děsně sexy a šíleně se
    směješ, když se dívají vyděšeně.
    28. 'I Just Can't Stop Loving You' byla napsána o tobě, opravdu.
    29. Taky 'Heaven Can Wait' byla napsána o tobě.
    30. Tvé děti se jmenují Michael nebo Michaela.
    31. Máš všechny legální papíry k tomu, aby ses mohla vdát za Michaela.
    Teď už jen donutit ho to podepsat ...
    32. Po nocích chodíš po městě a každému říkáš, že tvé pravé jméno je Billie Jean.
    33. Máš neviditelného přítele Michaela, se kterým si povídáš.
    34. Žádáš své rodiče, aby tě přejmenovali na Michael, a když odmítnou, na protest
    si obarvíš vlasy na černo a nosíš piercing, jen aby viděli, jak tě zranili.
    35. Když slyšíš, že někdo někde zavolal "Michael", okamžitě zakřičíš zpátky "Jackson!"
    36. Máš perfektně nacvičený projev, který mu řekneš, až ho jednou potkáš. A TO SE STANE!
    37. Tvoje další nejoblíbenější hvězda je Elizabeth Taylor nebo Chris Tucker.
    38. Každý, kdo tě zná, se na tebe podívá, když někdo zmíní jméno Michael Jackson.
    39. Když ti někdo řekne "I love you", automaticky odpovíš "I love you more".
    40. Při jízdě v autobuse si vždy pustíš sluchátka na plné pecky, aby každý slyšel, že posloucháš MJ.
    41. Tvoje oblíbené oblečení jsou najednou černé kalhoty a bílé ponožky.
    42. Vždy máš ve videu kazetu, abys byl připravený si nahrát MJ, kdyby byl náhodou v TV.
    43. Lidé se tě ptají na Michaela, protože ví, že ty jsi informován.
    44. Na internetu surfuješ většinou po MJ stránkách. Nic jiného vlastně ani neznáš...
    45. Když poznáš někoho nového, hned řejneš, že miluješ MJ.
    46. Neopustíš prodejnu CD, dokud neurovnáš Michaelova cédéčka před všemi ostatními.
    47. Vždycky když jsi na párty, požádáš DJ, aby zahrál Billie Jean (protože tu jedinou ti nejspíš zahraje).
    48. Vždycky, když spatříš limuzínu, otočíš se za ní
    • m.jacksonka

Re: Jsi fanoušek? 2

Jo, to je dobrý, taky sem to četla =D No tak kdybych všechno z tohohle dělala, lidi by mě považovali za úplnýho blázna, ale dělám většinu =D
    • zanesskaaaa

1,4,5,9,10,11,21,23,25,35,36,39.. hmm tak trošku jsem.. ale všechno určitě neděláám:D:D
    • polinka

u toho jsem se taky válela smíchy *1* a u těch hlášek taky *1*
  • baluska1

Pohřeb

Už takovou dobu uteklo od Majkího smrti,a stále není pohřben.Proč ho teda nepohřbí v Neverlandu.Sice v Napsali o mě se píše v tom novém článku že nemaj povolení,a že by to přilákalo miliony lidí,a že by se zničila atmosféra v San Barbbaře,nebo jak se to píše.Já být na místě rodiny,nebo toho jeho bratra co chce aby byl pohřben v Neverlandu,tak si to povolení opatřím.
    • chiaramj

Re: Pohřeb

Sehnat si povolení je dost těžký v ČR natožpak v USA.Ale mrzí mě že rodina takové hvězdy jako byl Majkí musí mít nějaké povolení.=(
    • angie72

Ono nejde o to zajít na patřičný úřad a tam si říct o povolení. To je to nejmenší, ale jde o to, že se může sepsat petice, že to lidi nechtějí. Já je chápu, že se bojí, že by tam nebyl klid.
      Na druhou stranu bych byla taky ráda, kdyby byl Majkí pohřben tam. Snad se rodina umoudří a bude pohřben veřejně, ale nevím, o co se snaží Joe. Teď ho chce mít u sebe? Když Majkí žil, tak se kromě hudby neměl o čem bavit. Odcházel z místnosti, když tam všichni byli. Majkího to trápilo, že nemůžou najít společnou řeč, tak ať si teď nehraje na dobrýho tátu a nebere ho někam do pryč!
      • lina25

Re: Re: Pohřeb

No, najednou si hraje na milujícího papínka, který truchlí pro smrt syna! Je mi z něj zle! O co se tady snaží???
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pohřeb

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/preklad-telefonniho-rozhovoru-z- 90-let-s-glednou

nevím jestli jste to četli.. hlavní je začátek.. a taky nevím jestli je to vymyšlený nebo opravdový.. kdyby vám to náhodou přišlo trošku přitažený za uši *3*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pohřeb

Četla jsem to do půlky a usoudila, že by takhle nikdy Majkí nemluvil!
            O penisu už vůůůbec ne!
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb

ten začátek jsem ještě tak trochu brala.. ale potom to bylo na Michaela až moc.. asi si to někdo vymyslel..
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb

Pro Majkýho byl sex až moc vážná věc.Že by se takhle vyjadřoval se mi nezdá
          • chiaramj

hm zajimavý..pul milionu dolaru na den otcu?
        • chiaramj

Re: Re: Re: Pohřeb

Netruchlí!Dva dny po smrti Michaela se smál s novináři..Takhle se milující otec nechová=(
          • lina25

To truchlení byla ironie
    • lina25

No ono opatřit to povolení třeba není zase tak jednoduchý víš. Těžko můžeš soudit v jaké situaci je rodina
  • kristyn875

knížečka:))

ahojky holčiny..tak dneska sem si konečně koupila knížku o Majkym..tu nejnovější..je přímo nádherná..a byla tam poslední...takový štěstíčko ..sem v tom knihkupectví byla tak šťastná až se na mě ta prodavačka koukala jestli sem normální *1* *1* ..jsou tam moc krásný obrázky.. *14*
    • m.jacksonka

Re: knížečka:))

Myslíš tu Michael Jackson 1958-2009?
      • kristyn875

Re: Re: knížečka:))

jj
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: knížečka:))

Tu mám taky, už jsem ji celou přečetla, je pěkná a zajímavá =)
  • jacksonka

jsem to ale vtěrka

jen chci říct že jakékoliv slova moudrá nebo laskavá mě napadly protože jsem myslela na majkího.někdo si prostě řekl že majkí bude slavnej a nejlepší ale zato bude mít ze života peklo.....ale tohle si majkí nezasloužil ani ten předčasný odchod!Majkí je mi to líto a chci ti říci že tě miluju a klaním se ti! *4* *4* *4*
    • torema

Re: jsem to ale vtěrka

Jo tak to já taky. Teď si pouští film Jaksons .Americky sen. V anglině. Je to hrozný , co museli všichni prožívat.
    • lask1

To ano.
      On je ako slávik, ktorému pristrihli krídla.
    • besta

jacksonko pres osobnosti muzeme oslavovat::).....
  • anet98

Pa pa

Papa a krásný sníky.Jo a kdo jede zítra do tý Prahy tak si užíte.Je mi to líto že nejedu.Ale já zapálím svíčku doma.Tak papa. *4*
    • thesimsa

Re: Pa pa

Ahoj *3*
    • zanesskaaaa

Pááá *4*
    • tea301

ahojky a at se ti zdaj krásný sny nemusim řikat okom! *14*
    • masno

Ahoj.
  • lask1

Článok

Ten Blesk zase perlí.
    Už čo by napísali.
    • polinka

Re: Článok

to jo no... upřímně jsem se jim zasmála. tohle už opravdu nemůžou myslet vážně...
    • majka111

Re: Článok

co napsal???? *7*
  • tea301

holky už musím jít tak se mějte a krásný sny a alekso to adresu si uložim a určitě to skouknu!! *14*
    • aleksa

Re: pá

dobrou noc, měla by jsi erotické sny *3*
  • tea301

no nic

no nic holky pádím!! padám na stůl pomalu nevidim co píšu a zívám!§ znák že je načase jit spat tak se tu mějte pěkně kočeny a sladký dníky o majkim a moc ho neužente v tech snech!! at má sílu na další večer..xD..a snad ty sny splní vaše očekávání že thesimso a zanesko?? tak se tu mějte fajn dobrou!! *4*
    • thesimsa

Re: no nic

Dobrou *3*
      Michael má určitě výdrž ten se nenechá vyčerpat *15* Další večer sílu bude mít *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: no nic

Hold bude muset no *15* .. neměl odcházet.. by měl jinak pokoj *15* .. nemá na výběr *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: no nic

Ale om musí být pěkně utahanej když musí navštívit tolik fanoušků ve snech *1*
    • zanesskaaaa

Re: no nic

Anooo.. musí být pořádně ÚCHYLNEJ jinak to neni nic pro mě *15* *15* .. měj se krásně pááá *14* *4*
      • tea301

Re: Re: no nic

ahojky!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit