-
Fuj lisa!!!
Holky máte rádi Lisu??Já jí přímo NESNÁŠIM!!Ne že bych to Michaelovi nepřála ale ona je mi tak protivná!! *10* *10* *15* -
-
Re: Fuj lisa!!!
Váš názor.. já jí mám ráda *4* -
-
Re: Re: Fuj lisa!!!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10*
-
-
Re: Fuj lisa!!!
Já proti ní nějak nic moc nemám..v době kdy sní byl vypadal štastně... -
-
Dobře to zase jo ale prostě se mi zdá namyšlená *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Fuj lisa!!!
mě se zda taky namyšlená:D *15*
http://www.youtube.com/watch?v=9b 8uyLpj8DY&eurl=http%3A%2F%2Fallmich aeljackson.blog.cz%2F0909%2Ftakhle- zahajil-michael-s-lisou-mtv-awards- vasnivym-polibkem&feature=player_em bedded
no koukni nato já chci taky pusuuu!!!!!OD MAJKÝHO SAMOZŘEJMĚ!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Fuj lisa!!!
Konečně někdo kdo se mnou souhlasí!! *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Fuj lisa!!!
To sem viděla,hned bych s Lisou měnila *15* *14* *15*
-
-
Re: Re: Re: Fuj lisa!!!
No to je namyšlená *15* tak dcera Elvise no.. *15*
-
-
S Michaelem byli hezký pár.. *4*
-
-
-
*
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-368761 Závidím tý ženský *14* *14* *15* -
-
Re: *
závidim všechno lidem který byli v okruhu Majkyho na... tak 1 metr *15* to bych si na něj mohla i šáhnout *15* -
-
Re: Re: *
Já zavidím všem co ho vůbec viděli na živo *15* -
-
Re: Re: Re: *
nj když byl nejvíc slavnej tak mi nebyl ani rok!! *15*
-
-
-
Já taky,ale jako né že bych chtěl aby se na mě přímo sápal,ale stát vedlě něj podat mu ruku. -
To se tak někdo máá.. -
-
Jo přesně.
-
-
-
*
Ahooj tak jsem se sem konečně dostala po tréninku *9* Čeká mě ještě chemie *9* Jak se dneska máte?? *15* *15* -
-
Ahooj.. dobrýý.. co ty?.. tak co dárek.. už jsi ho konečně dostala?? *15* -
-
No jasně že jo *15* Je to CD do PC a jsou na něm všechny alba a ještě nějaký o kterých vůbec nevim *15* Ale načítá se to hrozně dlouho *9* -
-
Re: Re: Re: *
Jéé to je hezký *15* ..
-
-
-
Ahojík. no já se ted šprtám bižuli... *9* *8* *15* -
-
no já se šprtala češtinu a pudu na děják.. *16* -
Jéé tak to jsme na tom stejně *15* .. no i když já se neučim.. jenom pro efekt *15*
-
-
výberně..jeden z mých nejlepších dnů vzáří!! *15* a pojakým tréninku? na co chodíš? *15* a co jak se máš ty?? *15* -
-
Já chodím na aerobic,ale ne na ten komerční *15* Já sem hroozně unavená po dnešku ale jde to *15* *15*
-
-
-
*
Dneska to bylo ve škole nekonečný málem sem se unudila *9* *9* A ještě musim jít k babičce *9* Jak se máte??Co je novýho?? *15* *15* -
-
ČAU..hm já se doslova unudila včéra..dneska to bylo senzační..se furt bavíme o superstar učitelích a o majkým..naše jediný témata..mám se skvěle..zítra máme dosela dobrý předměty a ten nejhorší předmět kterej krásnou středu kazí *15* je zeměpis a to máme supla takže na compyyy *15*
-
-
superstar
tak já se du dívat na superstar (málem jsem napsala suupersrat *15* *15* *15* ) tak se tu mějte Jacksonsky *15* papa *3* *15* -
-
Re: superstar
pa pa *4* -
jj.. taky se na to pudu mrknout..včera sem to viděla poprvé.. *15* *15* a jaksi mne to zaujalo :-D *3* -
Ok...já se takky dívám mám PC a přímon na PC na poličce TV... *15* -
-
Re: Re: superstar
Taky jdu čučet *15* .. ale budu pořád tady *15* .. ono je to už o ničem.. už se nemůžu zasmát *15* -
-
Re: Re: Re: superstar
No ty první díly ty byly nejvíc... *15* *15* *15* Domu, pijeme domu.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: superstar
Žtééém, Žtéééém *15* .. ta byla nejvíc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
teď nám zpívali Majkího... -
Re: Re: Re: Re: Re: superstar
No ta byla taky krutá...Nebo pak ta hvězdná pěchota ten co začal že umí čínsky.. *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
kalendar
budete si někdo kupovat kalendář s majkím?? -
-
Re: kalendar
a kde ho mám vzít? -
-
Re: Re: kalendar
na internetu *15* -
-
Re: Re: Re: kalendar
Jo tak o tom už jsem slyšela. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kalendar
http://hudba.vltava.cz/produkt-hudb a.esp?product-id=860229422&seo-hint :product-name=KALENDÁŘ%202010&cat egory-id=18581 kalendar *1*
-
-
-
Re: Re: kalendar
No to by mě taky zajímalo. *15* -
-
Re: Re: Re: kalendar
V kalendářnictví *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kalendar
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kalendar
Já kalendář s MJ viděla myslim že na zličíně v knihkupectví xDD sem byla nštvaná že tam neměli Madonnu *14*
-
-
-
-
-
-
no skvelý
já ti verim protože se me tohle samí stalo u miley!!!nekdo tam za me napsal že miley je super a že je MJ debil!!!!a to me vážně rozčílilo!!!!!!!!!!!! *10* *7* já taky majka milujuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* -
pro zkuře a ostaaatní :D
už se to tam dole zčíná plnit tak píšu sem *3*
"já si nemyslim že tady někdo někoho šikanuje..jacksonka byla tak smutná z toho že jsme jí nedali přezdívku až začala psát ty "přehnaný" komentáře..promiňte že píšu přehnaný ale nejsou až tak úplně al eněco jo a pak si toho všimne petulkamilashekpsmj a hned se tu řeší nějaká "vážná" věc...prostě nikdo tady nešikanuje..přejděte to stejně jako to jak se tu za vás někdo vydával.. prostě už to neřešte..tim to ukončete jasný? jako já tu nechci rozkazovat ale snad sem chodí trochu "vyspělejší" lidi aby si to uvědomili... *4* -
...
Hééj klikači zítra bude Michael asi opět na druhém místě ... -
-
Re: ...
Noooo.. tak to je na blázinec *15*
-
-
..
polinka
Re: Re: Re: Re: this is it - 01.11.2009 11:37 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
JO!!!!!! a ty modelky a to ostatní tak to tam nebylo! grrrrrrr...
Jo no ty máš prostě smůlu *15* Taky tam v tom kině ty co obsluhovaly tak měly na sobě trička This is it...myslím ty lidi jak prodávali popcorn atd..
Já ho chci taky *15* *14* -
-
Re: ..
jo ty trička byli super *15* i ten velkej nevim co s logem this is it *14* *14* *14*
-