Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monikam

Fanynky

Fanynky z tebe šílely,
    každá se toužila k tobě přiblížit,
    oni tě milovaly,
    tolik tě toužily políbit.
    I já jsem jedna z nich,
    co ti své srdce dala,
    snad to není velký hřích,
    že jsem o tobě snila.
    Každá z nich měla velké přání,
    a to aby si je na jeviště vzal,
    každá by se s tebou cítila jako v ráji,
    každou z nich si poblouznit dokázal.
    Stačilo se jen na nás usmát,
    a my štěstím oněměly,
    stačilo se jen na nás podívat,
    a naše srdce štěstím zaplesaly.
    Pro každou z nás,
    si byl tajným snem,
    každá ti chtěla své srdce dát,
    každá chtěla tebe jen.
    • Re: Fanynky

Moni, moc pěkná básnička.*14*
    • janikoz

Re: Fanynky

Sice už jsem Ti to komentovala na Tvým blogu,ale pochválím Ti to ještě jednom Mony. Moc hezká básnička *14*
  • MAPŮ

MŮŽETE MI NĚKDO VYSVĚTLIT,JAK MŮŽE EXISTOVAT TAK SKVĚLEJ ČLOVĚK JAKO JE ON?! *7* *14*
    • Re: MAPŮ

No muzu,cas od casu se narodi osobnost jako je Michael Jackson,ale takovy clovek se nerodi kazdy den. Nejsem verici,ale ten clovek je dar z nebes.
  • sarah139

Koncerty

cauky..hele nemate nekdo nahodou seznam jeho koncertu?? myslim kde byli a v jakej dobre..diky za kazdou odpoved *3*
  • Michael

Byl si skvělý, budeš žít napořád v tom, co jsi nám tu zanechal. A není toho málo.
  • lina25

MJ ghost

Každopádně, jestly je to podvrh a CNN se snaží zvednout sledovanost, je to dost krutý hlavně vůči fanouškům. Ale jak už jsem psala, s duchem už jsem se setkala.
    • janinkaa

Re: MJ ghost

já vím, že když ses už jednou s duchem setkala, tak tomu věříš. Asi se to takhle stane každýmu kdo se s duchy už setkal, ale i přesto si myslím, že není k ničemu věřit tomu co se někde píše a možná je tam i video, ale věřit tomu, co jsme na vlastní oči viděli. *3*
      • lina25

Re: Re: MJ ghost

Vždyť já jsem to vůbec nemyslela špatně... Pokuď jsem se tě nebo tady někoho dotkla, tak se moc omlouvám. Jen ve mě na chvíli ožila vzpomínka, kdy se se mnou přišla rozloučit babička, která se najednou objevila u mé postele. Hrůzou jsem nemohla dýchat.
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: MJ ghost

Já jsem se sice s duchem nesetkala,ale stejně na ně věřím..Ale tohle video se mi nějak nezdá no... *9* I když třeba to byl on...Sice není živ ale aspoň víme že je v neverlandu...Ne?? *4*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: MJ ghost

A není to hezká představa pro nás fanoušky? Že by mohl být sice né fyzicky mezi námi? Já netvrdím že je to 100% on ale netvrdím, že je to vyloučeno. Asi tak
  • angie72

MJ

Jsem vyčerpaná. Už je to trapný, jak někdo přijde, aniž by ho MJ zajímal a hodí nějaký blud.
    Pamatujete na VyVolení č.1? Na Vladka? Ten taky trpěl v médiích, až ho to stálo vztah a věřte mi, že jsem s ním byla v kontaktu hooodně dlouho. Taky jen trpěl. No a co, že byl Gay? Ale byl to citlivý člověk.
    A Majkí? Bože jděte už do háje VY! co víte kulový a čtete bulvár a věříte mu. Tak upřímného a milého človíčka svět už nenajde, protože on byl a je! čistá duše.
    Už jsem se fakt vytočila.
    • torema

Re: MJ

Souhlasím s tebou. Jak řekl Einstein.
      Jsou dvě nekonečné věci na světě.
      Vesmír a lidská ....
  • janinkaa

Díky

Díky všem, kteří se zúčasnili dnešního večerního povdání. Tady je s vámi vždycky nejlíp. *14* Miluju vás i Michaela. *14*
  • lask1

Michael

Jeho dokonalá kariéra hviezdy je pravím opakom jeho súkromného života.
    Myslím si, že najviac škody na ňom napáchal jeho otec, ktorý si na ňom a bratoch vybíjal vlastný hnev, nevedno prečo.Veď on sám nebol lepší.Ešte sa mu aj posmieval. Nechápem takých ludí.
    Citlivá detská duša a osobnosť, je ešte vo vývoji a namiesto pochvaly dostal výprask.
    Možno preto robil to čo robil - tie plastiky a tak...
    Tie plastiky, by mi až tak nevadili,skôr to, že ich novinári stále rozoberajú.Novinári ho stavajú do svetla podivína.
    Ale nevidím články kde by písali o jeho dobrých skutkoch. Keď niekto píše zlé mal by napísať aj to dobré.
    Som smutná z tých článkov v Napsali o mne. Neverím všetkému.
    Myslím si, že vela zo svojho súkromia neodhaloval, lebo by ho novinári roztrhali na kusy. Ani po smrti mu nedajú pokoj.
    Najviac ma trápi, že bral všeliake lieky aj na tie depresie a že sa asi trápil. Nezaslúžil si to.
    Pestúnka jeho detí, keď chcela upozorniť na jeho vážny stav jeho rodinu, tak ju prepustil.Musela mu pár krát vypumpovať žalúdok, namiešal si vela liekov.
    Zaujímavé je čo o ňom povedala Lisa, tiež sa mu snažila pomôcť.Trápilo ju jeho seba deštruktívne chovanie.
    • angie72

Re: Michael

Já jsem četla výpověď té chůvy. Vše řekla jinak, než jak píšeš ty. Je to starší článek, který jsi tu napsala, nebo který jsi četla.
      Je to blábol. Opět bulvár. Lidi nečtěte to. Jak říkal Majkí, je to vyhazování peněz a oni jsou sutpidní, když to píší.
      Jako,k dyž si nechal narůst bradku a oni řekli, že byl na laseru, aby mu udělali vousy. Přesně vystihl stupidní, že jsou, když řekl...
      • terinda321

Re: Re: Michael

Přesně angie *3* musíme věřit michaelovi, když říká, že jsou to stupidní paka, jsou to stupidní paka, jak jednoduché!!
  • janikoz

Dotaz

Ahoj lidi, nevíte, jak se jmenuje ta druhá písnička ze Zachraňte Viliho I? Michael tam zpíval dvě.
    • angie72

Re: Dotaz

Jedna je Will You Be There a druhou si nemůžu vzpomenout.
  • lina25

Tohle je hrůza...

Majký mluví o policejní brutalitě, která na něm byla spáchana, když ho zatkli v roce 2003....

http://www.youtube.com/ watch?v=bQmqjPNCy5o&feature=related
    • lask1

Re: Tohle je hrůza...

Škoda, že k tomu nie je neaký preklad.
      • torema

Re: Re: Tohle je hrůza...

Tady máš k tomu videu překlad.
        file:///C:/Users/sarka/D esktop/MJ/V%C3%BDpov%C4%9B%C4%8F%20 MJ.htm
        • torema

Re: Re: Re: Tohle je hrůza...

He he tak to teda nevím , jak to sem vložím. z toho jsem volaaký jelen.Já to zkopíruju.
      • lina25

Re: Re: Tohle je hrůza...

Mluví tam o tom, jak ho zamkli na tom záchodě na těch 45 minut, a jak mu na pevno stáhli ty pouta. K tomu jsou fotky těch modřin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit