-
online radio
Tady sem našla Michaelovo radio, pořád mi hraje, mám ho pořád puštěný, jestli chcete tak tady je odkaz
http://www.mjtunes.com/ *14* Božíííí -
-
Re: online radio
hafo dobrý rádio *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: online radio
jj to radio znam je uzasny *4*
-
-
ale jsou to spíš remixy -
-
Re: Re: online radio
Jak kdy, někdy hrajou staré písnička často hrajou i písničky z koncertů, tam hrajou všechno *4* *14*
-
-
wow..božííí super...
-
-
Bye
Tak se s Váma loučím... tejden budu pryč... *9* -
-
Re: Bye
měj se hezky pá *3*
-
-
...
dnesje tu nějak mrtvo.. *9* *7* -
-
Re: ...
jj je *9* -
-
Re: Re: ...
jééžiškote konečně někdo!! sem tu už 4 hodiny sama a číhám kdo kdy konečně přijde.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
chudasku ty tu cekas a nikdo *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tj.. *9* *15*
-
-
-
-
-
čauwes
ahojky ženský!! jak je? je tu někdo? *7* *15* *15* -
profilovka...
Chtělo by to zase novou profilovou fotku Michaela tady na osobnostech... *15* -
-
Re: profilovka...
Ježiš *15* . -
Vždyt tahle je hezká... -
-
Re: Re: profilovka...
No to sice jo, ale už je tady dlouho... *15* O to jde *15* -
-
Re: Re: Re: profilovka...
Jasně *15* *15* -
No jo, jenže, pokud si pamatuju, profilovka se tu už řešila několikrát a furt se nezměnila. *15* Tak by to konečně chtělo s tím něco udělat...
-
-
-
chtělo by to možná napsat nákýmu správci... *15* -
-
Tak napiš *15* -
-
Hmmmmmmmmm... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: profilovka...
Už píšeš ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: profilovka...
Vedoucí projektu:
Kamil Koupý
Email: koupy@osobnosti.cz
Vedoucí vývoje:
Vlastimil Vybíhal
Email: vlastimil.vybihal@osobnosti.cz
A dministrátoři projektů:
Michal Burkoň
Veronika Holubeková
Eva Kolářová
Hana Kolářová
Kontaktní email: info@osobnosti.cz
Autoři:
Fran tišek Wich
Hana Kolářová
Ilona Baboráková
Kamil Koupý
Marie Zacharová
Mgr. Martin Hrabálek
Miloš Fikejz
Tomáš Burkoň
Grafika a design:
David Švejda
Spolupráce:
Pokud máte zajímavou nabídku pro spolupráci s naším serverem, neváhejte a kontaktujte nás na adrese info@osobnosti.cz, velmi rádi vám odpovíme. -
Re: Re: Re: Re: Re: profilovka...
Ne *15* nevim, kdo je správce... *15*
-
-
-
-
-
Yep *15* nejlépe nějákou z This Is It *15* -
-
no to by chtelo! *15*
-
-
-
Michaeli milujú te.......................... Cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk.................
I love you -
KRAL POPU
No co dodat zomrel KRAL POPU ale jeho hity su nesmrtelne, takze budu zit s nami navzdy. A k ucte k nemu trosku rozmyslajte co pisete narazam na kikines. Ja osobne nie som jeho fanusik ale vazim si jeho pracu. -
Dokument
Ahoj lidičky, právě jsem se na streamu dívala na ten dokument, ani nechtějte vědět, kam bych poslala toho reportéra. Ten ty odpovědi z něj ždímal jak vodu z hadru. "Majký" tam chtěl brečet a on do něj hulákal furt...ten jeho otec je normální tyran a on se ho ještě tak trapně vyptává, jako kdyby byl bez citu, vždyť když mluvili o jeho dětství tak "majkýmu" muselo pukat srdce. Chtěla jsem u toho brečet jak říkala TERUSINAA, u toho jak říkal, že chce žít věčně...asi je to divný, ale já "Majkýmu" v tom dokumentu všechno věřím. I to, že si nechal splastykovat jen nos, i tomu, že to jsou jeho děti, i tomu, že NENÍ PEDOFIL.Chtěl dát dětem to, co sám nikdy neměl. *9* *9* *9* *9* JE NEJLEPŠÍ!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dokument
jj taky všemu věřím...sem toho většinu oplakala.. *9* *9* -
Tak věřit mu můžeš,ale je jasný,že něco prostě není pravda!!!Např.když je jeden rodič černoch,tak se prostě NEMŮŽE narodit bílé dítě!!! *1* No a ty plastiky! *1* Těch podstoupil podstatně víc než 2!!! Nevím,proč to tajil! *7* A nechal si udělat dolíček do brady! V soukromí byl,jakej byl,celou pravdu už se nedozvíme..Ale každopádně byl nejlepší zpěvák!!!! -
-
Re: Re: Dokument
Znám lidi. Chlap je černej a ženská bílá. Mají malou holčičku a ta je BÍLÁ!!!! A ona ho s nikým nepodvedla!!!!!!§
-
-
Taky jsem se dívala. Fakt totální dement ten jeho fotr. Chudák Michael, musel projít peklem!!!! Já bych toho otce nechala zavřít na doživotí, nebo mu dát natvrdo křeslo!!!!!!!!! Michael byl skvělý člověk a chtěl pro své děti jen to nejlepší!!!!! A jak se píše, že ten otec se bude soudit o dědictví, tak bych mu NIC NEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!! Škoda, že opravdu nemohl žít věčně. Stačilo by tak aspoň do 80, ale 50 je opravdu nízký věk!!!!!!§ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
video
ale na tohle se podívejte *9*
http://video.novinky.cz/video/kul tura/?videoId=6519 -
-
Re: video
To je drsný... *9* Políbil jsem ho na čelo... -
-
Re: Re: video
To jo no chudák, já bych na to asi neměla!!! To muselo být hrozný, ale ted jsem asi po stý koukala na to poslední video michaela a on tam byl fakt strašně pohublej!!! Se divím, že na těch nohách ještě stál, takový párátka, chudinka, on se určitě nervoval, kvůli tomu turnéé -
-
Re: Re: Re: video
Vždyť taky někdy jezdil na vozíku -
-
Re: Re: Re: Re: video
jo to je pravda, viděla jsem ho na nějaký fotce...
-
-
-
-
-
Duch
lidi nepsali ste něco o duchovi MJ v nějaký zahradě nebo co dali by ste ¨mi pls odkaz? -
-
Re: Duch
Až vložíš odkaz, tak se ti ukáže video. Ty ho projeď dokonce, až bude konec, tak se ukáže víc oken v tom oknu velkém. Kurzorem jdi po šipce, je tam 15 videí, až uvidíš video, kde je Jarmaine v bílé košili, tak to je to video.
Potom se podívej na to video pod tady tím. Tam je duch v Neverlandu, ale je vidět líp. Dokonce něco dělá z rukama a asi kolem 37 vteřiny se podívá do kamery.
http://www.osud.cz/cs/clan ek.php?id=9240 -
-
Re: Re: Duch
JJ moc ti děkuju *4* Já sem měla tušení že se dneska něco objeví psala sem to i dneska kolem 13 h do diskuseje to na 4. stránce až ke konciale komu se to nechce hledat napíšu to znova:
Ale stejnak v těch datumech kdy se objevil duch Michaela sou samí 6. nejdřív ten mrak na tom autě byl 26.6. a pak ten duch v Neverlandu byl myslim 6.7. no a dneska je 16.7. třeba se dneska někde objeví .
Myslíte že to co tady píšu dává aspon trochu smysl???? -
-
Re: Re: Re: Duch
Ta zahrada se neobjevila na netu, že by někdo zveřejnil, že se objevil další duch. To jsem našla já, protože jsem hledala videa.
Jinak se šestkama to smysl nemá, nebo spíš souvislost, ale je to po 10ti dnech, ale my neznáme správné datumy, kdy se duch objevil... Datum u nás, kdy byl zveřejněn není datumem, kdy byl spatřen. -
-
Re: Re: Re: Re: Duch
Asi máš pravdu *9*
-
-
-
-