Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

aoj

Čauvéc... jak se dnes máte?? Teď sem tu nebyla protože mi zemřel děda a ve čtvrtek sme měli pohřeb *9* *9* No ale už sem tady... Co nového?? kromě toho že Právník Mika asi spáchal sebevraždu *9* *7* *15* *15*
    • polinka

Re: aoj

on se nezabil kvůli Michaelovi, to nemá s Michaelem co do činění, jenom to byl prostě právník, který ho zastupoval...
      • zzj

Re: Re: aoj

tak promin ale ja jsem se jenom ptala *9* *9*
    • zzj

Re: aoj

ahojky *4* hrozne !!! a jak ty ? *4* to je mi líto !!! *9* asi nic noveho !! *4* a nws proc to udelal ? *7*
      • mischicka

Re: Re: aoj

mohlo by bejt lip *9* *4* *4* nevim, taky by mě to zajímalo *7*
        • zzj

Re: Re: Re: aoj

myslis ze to nejak souvisi s MJ ? *7*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: aoj

fakt nevim... ale proč by to dělal 10 měsíců po jeho smrti?? *7*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: aoj

Nevím ale to by tam bylo napsaný že zastupoval i rodinu jacksonových... *4*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: aoj

to je taky pravda ale mozna to souvisi nejak ze soudem proti tomu doktorovi.... on obhajoval rodinu Jacksonovych ?! *7* *4*
  • anet98

Dobrou noc

Jenom jsem vám přišla popřát dobrou noc a krásné sny o Majkým. *14* *4* Pustila jsem si před chvílí písničku Gone Too Soon a ona je tak krásná, že mě rozbrečela. No jo Majkl mi strašně mooooc chybí. Tak krásnou dobrou noc a tobě Majkle samozřejmě také. Papa. *4*
    • zzj

Re: Dobrou noc

pp me taky *4* *4*
  • zzj

:(

http://www.youtube.com/watch?v=qQlW WIDCSUM&playnext_from=TL&videos=CcU PaqY_fgk

to je uplne uzasny !! *9* *9*
    • terullka00

Re: :(

to teda je.. *14* *9* *9* *9* až na to že je to německy a rozuměla sem jen jedný větě a to : ICH LIEBE DICH *4* *9*
      • zzj

Re: Re: :(

to ja taky *1*
  • terullka00

hra od Anet.k

holky já už tu hru dohrála do konce !!! *15* *15*
    • anet.k

Re: hra od Anet.k

já ji přerušila :D
      • zzj

Re: Re: hra od Anet.k

das to priste *15*
    • zzj

Re: hra od Anet.k

ja taky *4*
  • bibavi

dokument

Pozerate niekdo ten dokument?Bože to je hruza jak to mohol Michaelovy mohol spaviť ten doktor ja to stale nechapem ved to bol tak skvelí človek a on ho doslova zabyl. *8* *16* On si kludne telefonoval ako by sa nič niedialo. *8* *8* *8* *16*
    • sasa87

Re: dokument

tak to s tebou opravdu souhlasím jak mohl nechat MJ bez dohledu.On zabil MJ podle toho co bylo včera v dokumentu to je vražda a on to podle me naplánované že zabije KRÁLE POPU,protože tam nekdo řekl že MJ je pro ne vydělečné lepší kdyžje mrtví tak nejak to tam bylo už nevín přesne.
    • kristyn875

Re: dokument

a ještě víc mě na tom sere, že oživování prováděl na posteli...to může udělat jenom naprostej debil.. *16* *9* *8*
  • anet.k

papa

hmmm, tak že sestra mi překazila plány, takže taky musím jít =) Jinak děkuji za super diskuzi *15*
    papa *4* *3*
    • zzj

Re: papa

njn sestry vse kazi *15* *15* tak pp a ten odkaz ti mozna sezenu ale Zanes ma mozna pisnicku *15* *15* *15*
  • veronikak

PRO MICHAELA !!

http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perfoma nce *3* Prosíííííím hlasujte pro Michaela oni Michaela dohaníííí jsou mu v patách !!! *9* *9* *9* *9* *16* *16*
  • :-///

ehm... jelikož často pracuji s textem a dost si potrpím na estetiku, nelíbí se mi ty informace na hl. stránce! jak vidím, tak si (především) uživatelky prostě píšou do základních informací co chtějí, mění správné údaje na špatné (viz. výška, 180 cm nikdy neměl!) apod. byly časy, kdy jsem se sem podívala, viděla pravdivé údaje a hned na mě nevybafly příčiny smrti a podobné nepodstatné věci... ono i když jsem si přečetla tady tu diskuzi, tak hned vidím, jakáže společnost tady tráví nejvíc času... pusťte se do mě, oznámkujte mě pětkou, ale můj názor mi nevyvrátíte.... co je moc to je moc *13* a jen malý dodatek, např. nějací lidé, kteří zavítají na osobnosti a chtějí si zjistit něco o Michaelovi, třeba budou i fanoušky, ale uděláte jim mylný obraz hned na začátku... viz i fotka, vím, že tak vypadal a já s tím nic neudělám (a ani nechci), ale nemuseli byste tam dávat typy fotek, díky kterým se antifans Michaelovi posmívaly.... bye
    • Re: :-///

Jsem ráda, že vás moje odpověď nepřekvapila a že jste ji čekala. Podle videí se nedá poznat kolik Michael měřil. Podle nejčastějších teorií měl měřit 178cm, ale je to nepoctatný údaj. U Michaela Jacksona je spousta mnohem zajímavějších a důležitějších informací než jeho výška. Přeji vám, aby jste našla to, co hledáte. Hodně štěstí. *4*
      • Re: Re: :-///

ale ano, podle videí se dá poznat kolik Michael měřil, ne sice přesně na čísla, ale např. když vedle někoho stojí a je menší, dá se to odpočítat, jestli mi rozumíte.... mně nejde jen o to číslo, ale především o ten princip, Michael zde měl vždycky 178 cm a po smrti najednou 2 cm vyrostl!! *7* nebudu se zde dohadovat, ale jsou to prostě mylné informace... jsou i lidé, které ta výška zajímá např. proto, že se s ním chtějí porovnat (především fanynky), a chtějí si udělat představu, jak by to vypadalo kdyby se s ním setkaly... a třeba ty menší si někde najdou tu výšku, jinde zas tu a prostě je to chyba.... já vím že vám přijde extra směšné že to tak vnímám a řeším ale prostě jsem už taková a jak jsem psala hned na začátku, potrpím si na estetiku. a to už je opravdu můj poslední příspěvek, nic s tím tady neudělám a akorát si všechny z vás znepřítelím, o což nestojím.....
    • Re: :-///

Ehm... sice nepracuji s textem tak často jako vy, ale přesto mě překvapuje, kde berete takové informace. *7* Jak můžete tvrdit, že Michael neměl 180 cm? To jste ho osobně měřila? Asi ne... Někde jste si to přečetla, ale to neznamená, že to víte a že máte pravdu. Takže buďte prosím tak laskavá a přestaňte urážet tuto společnost. Pokud se vám nelíbí informace na hlavní straně, tak si je hledejte jinde. Nikdo vás nenutí sem chodit. A už vůbec nechápu, proč jste šla na diskusi. Jestli jenom proto, aby jste nám napsala váš názor, tak to jste opravdu nemusela. Nikdo se vás o něj neprosil. Určitě pro vás nebude problém najít si informace a fotografie, které vám budou vyhovovat....
      • Re: Re: :-///

čekala jsem, že na příspěvek zareaguje někdo tím, že sama nemůžu vědět výšku Michaela... ano, tento údaj jsem si přečetla už na mnoho stránkách o MJ a rozhodně tam nebylo takové vysoké číslo, obzvlášť, když Michael nebyl zas tak vysoký (pro mě akorát), což poznáte i podle videí.. a navíc pěkně dlouhou dobu tam bylo aspoň číslo, které tak neodbíhalo od skutečné reality. za další, mrkněte do dalších příspěvků a zjistíte, že nejsem sama, kdo si toho všiml.. ano, nikdo mě sem nenutí chodit, ale představte si, já tu chodila ráda.. ale už mě to nějak na tomto serveru přestává bavit, máte pravdu, už sem nepáchnu.... a za další, nikdo se mě sice na názor neptal, ale proč bych ho sem nenapsala, snad je to diskuze, ne? tak se mějte, jdu si hledat informace někde jinde *1* *3* *3*
  • debil!!

je to troska.....a ta jeho plastika taky!!!!!!!!!!!!!upřímě je to ten nejhorší zpěvák na světě ae každej má svůj názor tak ten můj koment nekomentujte!!!! *1*
    • ginecka

Re: debil!!

Ty sračko!!! Radši zavři hubu nebo ti ji jednou příjdu osobně rozmlátit!! Vůbec si neotvírej hubu na takovou význmanou osobnost!!! 10000000000× známější než ty a mnohem víc toho dokázal!! Oproti němu seš hovno,tak zavři rypák nebo ti tam přijdu vrazit ubožáku! *16*
    • Re: debil!!

Debile víš co von vubec byl!byl to ten nej nej nej zpěvák a na podiu to uměl rozbalit tak bych chtěla vidět tebe jak to na podiu rozbalíš ty sráči MICHAEL JACKSON je prostě muj největší idol měla jsem ho ráda *9* *4*
    • Re: debil!!

Ty chudinko !!!Znám spoustu lidí co by ti za tohle uřízly hlavu...Běž do pr.... a pust si k tomu Evu Vaška...Trubkoooo *9*
      • Re: Re: debil!!

přesně tak *4*
    • masno

Re: debil!!

Samozřejmě, že každý má svůj názor...JDI SI HO ALE PROSAZOVAT JINDE TY UBOŽAČKO A OSTATNÍ UBOŽÁCI! TO CO DOKÁZAL ON, TO NEDOKÁZAL SKORO NIKDO! ZKUS TŘEBA MĚSÍČNÍ CHŮZI A NÁKLON,TY BUDIŽKNIČEMU! A KOMU SE TO NELÍBÍ AŤ SI VÍŠCO POLÍBÍ!
      MJ JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉJ!!!!!!!!!!!! *10* *16*
  • baluska1

:'(

Já si myslím že souástí jeho smrti byly lidi.Během několika letech měl několikrát soudy musel brát antidepresiva a je možné že se nimi předávkoval.A že byl Pedofil není pravda kdo tomu věří je ubohej.On JE BYL A BUDE NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH ŽÍT.ON JE BYL A BUDE NAPOŘÁD KRÁLEM POPU je ho už nikdo nenahradí.Jak asi musím být rodině.To co on uměl nikdo jiný už se nenaučí a nikdo už to nikdy nebude umět.Měsíční chůze tu neumí nikdo a ani nebude.Je to pro nás všechny nenahraditelná stratá.Upřímnou soustras rodině.Já se tak těšila do anglie na jeho koncer,ae fakt to co se stalo hrůza.Mě stačilo vidět pohřeb v Tva to co říkala ta jeho dcera to rozbrečelo nás všechny.On nám všem řekla jaký on doopravdy byl.Byla to Legenda a mega hvězda v dějinách lidstva.On jezdil do sirotčinců dával chudým dětem dárky.Do Neverendu měli chudí a nemocní děli dvěře vždy otevřený.On děti miloval.a ten kdo věří žvástům že zneužíval děti je fak blbej.Prostě Michaela Jacksona nám už nic nevrátí.Miluju ho a nepřestanu.Byla jsem na jeho 15 koncertech a je to fakt zážitek na který nezapomenu,aeškoda že se dalším lidem už nemůže splnit sen a vidět Krýále popu.Škoda.Nikdo čas nevrátí.Michaeli Miluju the a nepřestanu.Sem jho velká fanynka.Pstě je nenahraditelnej a my všichni to víme.MICHAEL JACKSON KRÁL POPU JE NEJLEPŠÍ A BUDE NAPOŘÁD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit