-
usmev :*
tady ten nejheci usmev : presne na 8:54
http://www.youtube.com/watch? v=xWPmOdjEtxs *14* *14* *14* *14* -
-
Re: usmev :*
Sice mi tady nejde spusti video, ale umím si to představit:) -
-
Re: Re: usmev :*
je to z videoklipu remember the time uplne na konci jak se usmeje a utika pred nima :) a pak se promeni v prach :) ten jeho usmev fakt zeru tam *14* *14* *14* -
Re: Re: usmev :*
jo jo.kéž by majkl stál s tím usměvem přednámi *14* *9* -
-
Re: Re: Re: usmev :*
kdyby Msjky stal prede mnou s tim jeho usmevem tak z toho moc nemam protoze bych sebou svihla na zem :))) -
-
Re: Re: Re: Re: usmev :*
no to já až po chvilce *15* *1* -
Re: Re: Re: Re: usmev :*
omlouvam se za chybu melo to byt Majky samozrejme :)
-
-
-
-
-
..
Už jsi něco vyzkoumala nebo ještě nic!! -
-
Re: ..
Jo, ale odpověď je to trochu níž. -
-
Re: Re: ..
tak já to nechápu!! mohli by nám to sundat!! -
-
Re: Re: Re: ..
Napíšeme FBI, že chceme celý záznam a ze všeho, včetně detailní zprávy, jak pokračuje vyšetřování. S veškerou záznamovou dokumentací. Máme na to právo. My, fanoušci, jsme jeho rodina. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ty fanoušku, jdi do mailu a řekni mi, jestli mám pravdu. Já v tom případě vidím i vlasy. Je u toho šipka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já prostě nevím, já jsem si to úplně přiblížila, a je prvada, že se tam něco rýsuje! Víš co? Řekni zítra muži, jestli nám s tím pomůže!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
mmnt
-
-
no přesně! my máme právo vědět okolnosti jeho úmrtí, kdo jinej, když ne my! michael by to takhle chtěl
-
-
-
-
Re: ..
Jsem taky zvědavá -
-
Re: Re: ..
Stejně je to divný, měly bysme tu fotku zítra rozeslat všem, abysme měly víc názorů, protože to nechápu, třeba se na něčem shodnem!! -
-
Re: Re: Re: ..
Já bych potřebovala to prostěradlo sundat. Jen tak bychom viděli. On byl sice štíhlej, ale ne malej. -
-
To by chtělo nějakého machra. Možná by se dala délka těla změřit. No ne možná, ale určitě. Sakra, mám švagra na kriminálce. *1* Ale ten mě s tím pošle do...někam.
-
-
-
-
-
Prince
Když tak koukám na tohle krásné dítě, tak mě napadá, že to jednou bude VELICE přitažlivý muž. Stejně jako jeho otec -
-
Re: Prince
a který.. ten starší nebo Blanket?.. mě se líbí oba:-D.. i Paris.. myslím že jestli je to opravdu Michaelova dcera.. tak bude po něm:) -
-
Re: Re: Prince
Mslím nejstaršího syna Prince
-
-
Re: Prince
Linuško, tak si počkej až vyroste... poslechni své srdce a utíkej za ním... *1* *15* -
-
Re: Re: Prince
A vůůbec to neber tak, že si z tebe dělám srandu... já to myslím vážně... ty stane jeden *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Prince
Terísku ten bude jen můůůj i se stanééém *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Prince
No tak to chudák kluk..... ty mu nedáš pokoj ani minutu co??! *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prince
Zatím ještě jó *15* Teď bych taky mohla dopadnout jako Majký ( myšleno v dobrém) ale znáš lidi *3*
-
-
-
-
-
-
:)
Dobré ráno ve spolek:) -
-
Re: :)
:) dnes mam svoje dobre ranko mam tryko majkla *3* *3*
-
-
Michael
Už som taká unavená, že už ani plakať neviem.
Ale pri tom Earth songu som si poplakala,
on keď to spieva tak to tak prežíva. -
-
Re: Michael
Earth song je nádherná písnička.. jeden z důvodů, proč byl MJ nominován na Nobelovu cenu. A taky vypovídá o to jeho krásnym srdíčku a o tom, že si všímal věcí, kterých si spousta lidí, zvlášť slavných jako on, vůbec nevšimne.. *9* -
-
Re: Re: Michael
Presne. V tom videoklipe je to presne vystihnuté. To čo najviac postihuje túto zem, hlad, chudoba, živelné pohromy, víchrice, záplavy.....
Je to na dennom poriadku, tie katastrofy.
Ludstvo si s tým nevie dať rady.
Teraz sa mi ten plameň akosi rozhorel, je taký velký. -
ale nejkrásnější bylo kdyř jí zpíval na koncestě.. normálně tam přijel tank.. a on ho jako zastavil.. vylezl z něj tanečník převlečenej za vojáka že jako chce všechny zabít.. vylezl z toho tanku Michael k němu přišel a dělal že mu všechno odpouští.. ten tanečník se tam normálně rozbrečel a Michael s nim to mě dostalo.. ale co mě rozsekalo nejví bylo když tam k tomu tanečníkovi ..vojákovi'' přišla holčička a dala mu slunečnici.. jako že mu taky odpouští to mě rozsekalo totálně *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Michael
viděla jsem to asi před dvanácti nebo více lety, ale pamatuju si to, byla to opravdu neskutečná scéna.. nemám slov *9* -
Re: Re: Re: Michael
Máš aj neaký odkaz na to.
-
-
beres mi slova z jazyka presne tohle mi lezelo na srdci
-
-
Re: Michael
jj to mas pravdu taky u toho bulimjak zelva on tu pisnicku prost ezpiva od srdce valstne vsechny pisnicky zpiva(l)od srdce
-
-
Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
http://www.youtube.com/watch?v=VAus 0Tpsdic&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eiha tethemedia%2Ecom%2Fmichael%2Djackso n%2Dsex%2Dvideo%2D1996&feature=play er_embedded -
-
Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
i když se Michael směje.. je vidět jeho bolest v očích.. když se do těch očí zakoukáte vidíte tam tu hroznou bolest na duši.. teda alespo%n já jí tam vidim:( -
-
Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Já jsem si toho taky všimla. A proto, když mi to Teri, poslala jsem se jí ještě ptala, že si nejsem jistá zda se mu chce plakat a nebo je to nevěřícný šok. Ono to bude asi všechno dohromady. -
-
Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ale strávil to aj tak dobre.
Je to obdivuhodnné.
-
-
-
Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Jo to jsem akorát chtěla poslat. Na co se ho tam ptá, že tam padlo Meka jméno a reakce Michaela mi jasně napověděla. To jsou děsný hajzlové. Ale ještě jsem neviděla nikde reakci na Michaelovo smrt od M.CULKINA. Byli dost velcí přátelé, tak asi ani nevydává žádný prohlášení, je z toho určitě taky v háji. -
-
Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
To jo parchanti! Chudák Majký ty mu dávali. Máš pravdu, ta reakce mluví za vše... Jo, Culkin bude určítě taky v háji. -
-
Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ten papier by som hodila do záchoda.
Po svete behá tolko bláznov, vrahov a zvrátaných ludí a oni si zasadnú akurát na Michaelovi, ktorý urobil tolko dobrých skutkov.
Ten príspevok bol z 96,
Nie je mi jasné kolkorokov sa to vlastne ťahalo, veď ho obvinili v 93,
mne to pripadá, že ho chcel niekto úmyselne zrujnovať a zničiť, aby už nemal také úspechy a aby už ďalej nekoncertoval. -
-
Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Jo to je přesně ono. Závist. Vydělával moc peněz a lidi ho milují. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ja viem ako to myslíš.
Ale aspoň v niečom bol pán boh spravodlivý.
Vela ludí si uvedomilo, že to bol komplot proti nemu.
Veď ako ho teraz po smrti väčšina ludí uznávajú, a oslavujú. -
Pro lask
Ale jo podařilo... Mám na mysli ty soudy.... Né jeho hudební tvorbu.
-
-
Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
No ale vždyť to přesně tak bylo. Závistivci ho prostě chtěli vidět na kolenou. Bohužel se jim to podařilo... -
-
To sa mýliš, nepodarilo, lebo to čo dokázal on sa už nikomu nepodarí.
A ludia ho milujú naďalej, dokonca aj tí čo ho pred tým moc nepoznali.
Michael for ever *14*
-
-
-
-
-
-
pomoc
hele hned na začátku moonwalkeru no ne na začátku to je jedno on je tam klip a on jede majkí jako zajíc na motorce a já bych potřebovala vědět jak se ta písnička jmenuje pomóc!!!díky *1* -
-
Re: pomoc
Myslim ze Speed Demon ale nejsem si jista.. *1* -
Re: pomoc
Myslíš speed demon?=) -
-
Re: Re: pomoc
bingo!!! díky *15* -
Re: Re: pomoc
Speed daemon.. stopro:D
-
-
-
Fotky
Tak jsem si šla prohlídnout fotky a ta fotka v druhé řadě shora, úplně napravo...no úplně jsem se zlekla, že byl tak vyzáblej... -
-
Re: Fotky
jo a jinak nechtela by si prijit na sraz fanousku do sotravy ktery se bude konat 29.8.2009 v ostrave na Masarykači ve 3 hodky s sebou dopisy svicky plakaty a hlavne na ty svicky sirky nebo zapalovace -
-
Re: Re: Fotky
Byl okouzlující...My jsme v rodině 3 ženské a byly jsme jím vždycky uchváceny.
Ráda příjdu, ještě mrknu do kalendáře. Vezmu s sebou celou family. *4* My už jsme tam byly, když Michael umřel.., ale těch svíček tam tedy moc nebylo...Víš kolik lidí asi příjde? -
-
Re: Re: Re: Fotky
spousta asik 80
-
-
Re: Re: Fotky
kde v ostrave??? -
-
Re: Re: Re: Fotky
29.8.2009 v ostrave na Masarykač, jo besto myslím že to bude v Ostravě:D -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky
diky::)
-
-
-
-
Re: Fotky
jj taky jsem se tedkom koukla a jako fakt sila no ale i pres to vsechno byl Majkí strasne okouzlujici ne???
-
-
o nej blog
Ahojky..máš blog,chces se prihlasit do souteze kde muzes vyhrat?...Tak to je to proave misto pro tebe: http://twilarry.blog.cz/0908/prihla ste-se-do-souteze-o-nej-blog ..První 3 dostanou od nas Diplom na přání.Tak nevahej a přihlaš se!....Zápis se konna dole v komentářích....Jo a začínáme zitra 24.8 a koncime 13.9.:):) -
MTV
ted jsem četla, že jeho vystoupení na MTV Awards 1996 bylo legendární a fascinující, ale když to zadám do you tube, tak mě to vyhazuje na google a ten rok tam není.... -
-
Re: MTV
Ty asi´mysíš rko 1995, tam vystupoval na MTV Award a spieval asi tri pesničky.
Ja si to občas púšťam.
http://www.youtube.co m/watch?v=xD2JZIHPD_Y
http://www .youtube.com/watch?v=tO82sxXBQkM&fe ature=related -
-
Re: Re: MTV
na tu druhé video mi to říka error, zkusím to později a jinak tam byla ještě ta scénka gangsterská vid? jak byli v červeno černém, tam mu to seklo a byl
o to úžasný... -
-
Re: Re: Re: MTV
Vždy si musíž vymazať medzery.
-
-
-