-
..
Příští týden ve čtvrtek by mělo vyjít Bravo speciál s Michaelem ... -
-
Re: ..
hééj a já to vim..sem si koupila todle bravo..protože tam bylo o jeho dětech...a teďka speciáál :) *15* dalšíí. *15* jo btw k těm dětem to napsali pěkně blbě..prej že jim michael nedával žádnej prostor..a prej paris navštívila kosmetickej salon teď poprvý.. *15* to určitě..ta tam byla už v devíti *15* -
Re: ..
jojo já vím už se na to těším =) -
-
Re: Re: ..
No nekecej doufám že ho seženu *14* *15*
-
-
-
ttl
ttl=titulek.
Chjo je tu mrtvo. -
Dobré ránko
Dobré ránko všem.Jak jste se vyspali.Já celkem dobře.Jo a včera jsem vám zapoměla říct,že hráli na muzic boxu písničku od Majkího.Jmenovala se Jam.Tak sem tam na to čučela a nemohla jsem se otrhnout a můj brácha zase mrmlal že je to strašná písnička. *16* Já bych ho fakt někdy nejrači zabila. *10* *15* No a jak se máte? *4* -
musim
tak jdu...cau uz musim *3* *9* zitra se tu obevim -
-
Re: musim
pp,měj se!! *15* -
Re: musim
Tak pa
-
-
klikarna
Holky prosim bezta hlasovat na klikarnu -
-
Re: klikarna
já hlasuju *4* holky přidejte se taky. aŤ je MICHAEL první *4*
-
-
Ahoj
Pro Zanesku..Jako peckový..Sme se řezala..Jak se vylíhli ti malý dinosauři a jak se pak ten jeden potopil pod tu vodu a tam ti pirani a jak sejom ukázal ty zuby a oni zdrhli..jo jinak sem tam šla s kamarádkou..A když sme tam přišli tak já se zastavila a poslouchala..oni před filmem pouští písničky..a oni pustili Earth song..a potom nějakej mix ES..jako peckový.. -
silvestr s michaelem
ahojky všichni,teď mi přišlo na email a v blesku j euž program až do konce vánoc a je tam, že na silvestra na tv barandov kanálu bude michael a jeho poslední velké vystoupení... jak oslavoval 10.09.2001 svých 30 let výročí jak zpívá... no už se moc těším!!!!!! -
-
Re: silvestr s michaelem
Jo to sem jsem dávala já a je to 31.12 máe taky program...
-
-
tak zas ahooj....sem se konečně umyla a už je jen 5 minut do konce roku 2009 a do začátku roku 2010...tak se tu sejdem za rok jo?? *15* *15* *15*
-
-
Re:
*15* *15* *15* okay :)
-
-
video
Ahoj, podívejte se na toto video
http://www.youtube.com/wat ch?v=-7-y2nvxSbI
*14* *14* -
-
Re: video
*4* *3* *1* -
Re: video
Dala jsem ho sem, je pod tebou v komentu :-)
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Murrey
opreva otazka to su pekne preklepy *3* *3* *3*