-
on byl anděl
michael byl bezesporu tím největším *4* jakého jsem za svůj život videla a slyšela když to hle píšu tak přes slzy ani nevidím.byl vším.s tím že nas na vždy opustil se budu dlouho vzpamatovavat.doufam že je v nebi spolu s těmi ostatními a že ho nic nebolí ale zaroven se bojío že ho budou ostatní pomlouvat a to se nam tady jeho fan líbit nebude. ti kdo tu jsou ho *14* napodobují jeho *3* kreace. me osobne se ta zprava dotkla a celý den jsem brečela že ani kapesník nechapal co se deje ale jedno vím jiste že se k nas jiné podobě vratí odchzí telo ale duše ta tu zustavá on je tady kolem nas hlída nas nikdy sem neveřila že to co se onem píše je pravda už na jeho pohledu jeho očích jsem videla že neco takobého schopen není on by ani mouše neublížil jak jednou on sam řekl že by si radsi podrízli žíly než by ¨mel díteti ublížit On je tím nejcituplnejším clovekem jakého zná celý svět MICHAEL WE WILL NEVRE FORGET YOU YOU STAY IN OUR HEART FOREVER YOU ARE ANGEL YOU ARE HEAVEN YOU ARE SUN SHINE YOU ARE WAY IN MY LIFE BYE MICHAEL -
chudák
Mě ho bylo hlavně líto, když odjel z toho neverlandu do L.A. a jak tam za ním přišel ten reportér, tak mi přišlo že michael měl dokonce radost. Byl rád, protože nemusel být sám. Podle mě se cítil hodně osamělý a to ho taky ovlivnilo. Na co mu byly peníze, když neměl moc přátel a byl skoro sám. Ti lidi co říkají, že měl štastný život jenom kvůli tomu, že měl dost peněz jsou hlupáci. Peníze nejsou všechno a myslím, že zrovna on by je v určitých fázích svého života vyměnil, jenom za to aby byl štastný. Miluju tě byl jsi OSOBNOST -
-
Re: chudák
Pravda pravda..na Michaela byl vyvíjený strašný tlak..ostatně jako na všechny ostatní celebrity byl nenáviděný a milovaný zárověn je to hodně náročné na psychiku..být slavný..ale byl bojovník
-
-
Můj talent.. :-*
Nejlepší, největší talent ... !!
*14* *9* *9* MICHAEL JACKSON FOREVER *14*
Je super, že ho dali na titulku tady na osobnostech..!! Děkuju -
:'(
Já si myslím že souástí jeho smrti byly lidi.Během několika letech měl několikrát soudy musel brát antidepresiva a je možné že se nimi předávkoval.A že byl Pedofil není pravda kdo tomu věří je ubohej.On JE BYL A BUDE NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH ŽÍT.ON JE BYL A BUDE NAPOŘÁD KRÁLEM POPU je ho už nikdo nenahradí.Jak asi musím být rodině.To co on uměl nikdo jiný už se nenaučí a nikdo už to nikdy nebude umět.Měsíční chůze tu neumí nikdo a ani nebude.Je to pro nás všechny nenahraditelná stratá.Upřímnou soustras rodině.Já se tak těšila do anglie na jeho koncer,ae fakt to co se stalo hrůza.Mě stačilo vidět pohřeb v Tva to co říkala ta jeho dcera to rozbrečelo nás všechny.On nám všem řekla jaký on doopravdy byl.Byla to Legenda a mega hvězda v dějinách lidstva.On jezdil do sirotčinců dával chudým dětem dárky.Do Neverendu měli chudí a nemocní děli dvěře vždy otevřený.On děti miloval.a ten kdo věří žvástům že zneužíval děti je fak blbej.Prostě Michaela Jacksona nám už nic nevrátí.Miluju ho a nepřestanu.Byla jsem na jeho 15 koncertech a je to fakt zážitek na který nezapomenu,aeškoda že se dalším lidem už nemůže splnit sen a vidět Krále popu.Škoda.Nikdo čas nevrátí.Michaeli Miluju the a nepřestanu.Sem jho velká fanynka.Pstě je nenahraditelnej a my všichni to víme.MICHAEL JACKSON KRÁL POPU JE NEJLEPŠÍ A BUDE NAPOŘÁD. -
-
Re: :'(
Máš pravdu *3* Mluvíš mi z duše *4*
-
-
Něco se hnulo - a bylo to svědomí
Ahoj ve spolek.
Napřed díky všem, co si dávají práci s přepisem textů a básniček.Myslím, že právě v nich najdeme nejspíš Michaelovu osobnost a duši.
Vkládám odkaz na článek z dnešních Novinek. Je o člověku, v němž se hnulo svědomí (nejsíš pod vlivem stále rozviřovaných nepravd o MJ) a který po 20 letech stejně jako jeho sestra přiznává, že se nechal přinutit ke křivému svědectví ze zneužívání proti svému otci:
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/173591-otec-stravil-20-let-ve-vezeni-za-zneuzivani-deti-ty-to-nyni-poprely.html
V diskusi sice lidé dost napadají ony dnes už dospělé děti, které uznaly vinu až po dvaceti letech - jeich otci to těch ztracených dvacet let, které neprávem seděl za zneužívání, samozřejmě, nevrátí - ale možná i chápu, že to tenkrát vytěsnily, zapomněly... a pak bylo težké připustit si, co vlastně způsobily. A navíc to možná i naznačuje tlak, který zažívali ti, kteří vypovídali proti Michaelovi. Přesto si myslím, že jim odpustil, protože i on znal sílu nelidského nátlaku, kterého jsou rodiče vůči svým dětem schopni.
Já sama jsem se na základě Michaelova projevu z Oxfordské univerzity rozhodla zkusit zlepšit své vztahy s matkou - a zdá se, že to půjde. Michaele, díky!
A ještě přikládám odkaz na Kazmovu One man show, v níž vzdal Michaelovi svůj hold:
http://www.stream.cz/video/303/323106-17-dil-one-man-show-pocta-michaelu-jacksonovi
A končím svým oblíbeným: ... a pak, že jsou mladí lidé povrchní... -
-
Re: Něco se hnulo - a bylo to svědomí
Máš pravdu. Už jsem to myslím psala. Jeho odkaz je jasný. Pomáhat potřebným, zvířatům, přírodě. Nejde jen litovat a smutnit po Michaelovi, ale NĚCO dělat. ON udělal svět lepším. A co mě se týče, já odpustila své matce (je už rok mrtvá), ale stále jsem cítila blok. A najednou to šlo. Bože, to bylo osvobození! Takže, Michael pomáhá i z druhého břehu.... -
-
Re: Re: Něco se hnulo - a bylo to svědomí
... Víš, díky tomu, že jsem se minulé roky zabývala tím, jak pomoci dětem, které byly týrány (především svými spolužáky), ale i těm, kteří týrají, protože si z důvodu vlastních problémů neumí nějak jinak pomoci, celou dobu hledám něco (někoho), kdo by jim to ponížení nebo naopak nezvaldatelnou zlobu v sobě pomohl zvládnout.
Nutně to člověka přivede k osobnosti Ježíše, ale i k uvědomění, že pro dnešní dobu je způsob, jak je prezentován, příliš zastaralý - dva tisíce let je dva tisíce let. Podobenství říkají dnešním lidem spíš něco o pěstování oliv a lisování vína, než o tom, o čem ta podobenství ve skutečnosti byla.
Přemýšlela jsem, jaký by musel být "Ježíš" dneška? Určitě by musel nějakým způsobem stát mimo konzumní společnost, ale jako bezdomovec či příslušník ekologického hnutí by zase neměl možnost tolik ovlivňovat lidi.
A teď, doufám, že se fanoušků nedotknu, mám pocit, že něco z jeho podstaty nacházím v Michaelu Jacksonovi (v jeho básních, textech, písních z pozdějších let...) - něco podobného naznačil kdosi, když v diskusi napsal - je pro mě jako 2. Bůh. Dala jsem si dost práce, abych našla podstatu toho, co Ježíš doopravdy říkal, a došla jsem k tomu, že to hlavní bylo: "Milujte se jak jsem vás já miloval".
Když srovnám Michaleovo poselství lásky a sjednocení "we are the world" a další, jeho lásku k dětem stejně jako Ježíšovu, prostě mi tam určitá parlela vychází...
Michael, je skutečně ztelěsněním člověka, který dokázal své utrpení z dětství přetavit do pomoci potřebným. Jeho bolest z ponižování ho nezlomila, ale zúročil ji tím, že chápal bolest druhých. Přetavil ji do soucitu. A jsem jsem přesvědčená, jak říkáš, že jeho působení po smrti začne působit s neskonale větší silou...
Teoreticky - ve chvíli kdy došlo už prokazatelně k zázračným vyléčením, mohl by být mořžná zahájen nějaký ten proces svatořečení... (A teď by mě asi rozkouskovali i mnozí příslušníci křesťanských církví a společenství...)
-
-
-
Majklíkček
ahojyk lidicky dnesak jsem cetla noviny a bylo tam napsano ze s eprej nasla matka Omera a Blanketa prej se jmenuje Pia Bahtti a prej se k tomu nehce vyjadruvat,pry pracovala u Majkího v neverlandu a mela s nim blizsi kontkat tak nevim co si mam o tom myslet -
-
Re: Majklíkček
nevěř všemu co vidíš napsaný.. může to být jenom obyčejná paní co se chce zviditelnit.. neříkám že to nemůže být pravda.. ale to ví jenom Michael.. BOHUŽEL!!! *9* -
-
Re: Re: Majklíkček
JJ,každej si dneska stejně věří čemu chce.a stejnbě se nikdy veřejnost nedozví pravdu o všem co se týče Michaela... -
-
Re: Re: Re: Majklíkček
to je fakt, jeho život byl a navždy bude plný tajemství, který zná jenom on -
-
Re: Re: Re: Re: Majklíkček
hele nechces jit na vzlazy tamsi muzem psat je to rychlejsi a hlavn ete nikdo nevidi co si pisem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majklíkček
ja jenom ze tad yto trva nez si to clovek precte a nez to prijde vis??? tak jsem jenom myslela ze vzkazy jsou prece jenom rychlejsi
-
-
-
Re: Re: Re: Majklíkček
presne bulvar neco napise a ten kdo tomu chce verit tak tomu veri a ten co nechce tak tomu neveri
-
-
Re: Re: Majklíkček
ja bulvaru uz neverim ani slovo myslim si ze dokad clovek nanatahne brka sprominutim tak o nem nepisou
-
-
-
NOT QUILTY INNOSENT
Je až dojemné ako za Mikim všetci fanúšikovia stoja a a trpia spolu s ním.
Michael Jackson Attends Trial In Pyjama:
http://www.youtube.com/wat ch?v=j0C9l1F-USk&feature=channel
Michael Jackson Found Not Guilty:
http://www.youtube.com/wat ch?v=aV8hzaYNdNM&feature=related
Michael Jackson Acquittal Not Guilty Innocent Special Part 3:
http://www.youtube.com/watch?v= ibWtrTsgPjM&feature=related -
-
Re: NOT QUILTY INNOSENT
Že ho v pyžame vytiahnu súdne napojednávanie...
To je bez komentára... -
-
Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
Ahojda, no přesně, tak to mě taky pěkně vytočilo, takhle ho potupit. Je to šílený čím vším si musel projít. Všimla sis jak se tam zjevil ten jeho fotřík, tak se hned k němu točil zády, to ho asi úplně dorazilo, ten mu tam chyběl. -
-
Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
já jsem četla, že se u soudu jednou zhroutil a byl v nemocnici
a potom ho i z té nemonice vezli k výslechu, neměly tam být novináři.
Majkí byl neupravený a byl v šoku, že tam jsou a fotí ho, po přestávce už přišel upravený. -
-
Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
To som nevedela.
Ale zaujímalo ma čo sa v ňom asi odohráva. Ako sa smutne tvári keď ho vedú na ten súd. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
Re: Angie72
Máš asi pravdu.
Ja som strašne citlivá, takže mňa by to položilo už možno po mesiaci.
Nevydržala by som tolké mesiace toto znášať ako on. -
Re: Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
Co se v něm odehrávalo? Bezmoc, potupa, bolest, chtělo se mu jistě křičet, plakat, ale musel hrdě stát. Převládal tam strach, že co když ho odsoudí, protože ani soud není spravedlivej...
Myšlenky na děti, co s nimi bude, cobude s ním, atd. ...
-
-
-
-
Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
yslíš, že to bylo pyžamo? Já jsem si říkala, že má divný kalhoty...
Bože to je strašný. Já tady už zase řvu, jak mu tohle všechno mohli udělat!!! -
-
Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT
Bolo to pyžamo, veď je to v názve toho príspevku - Pyjama.Pozrela som sa aj do slovníka.
Tieto videá som videla asi pred mesiacom.
Keď som videla ako tí fanúšikovia kričia innocent, dojalo ma to a Mika možno tiež.
-
-
-
-
Pisne
Ahoj vsichni,chtela bych se zase na neco zeptat,tohle jsou jen Michaelovy pisnicky,nebo jsou tam i nejake od Jackson(s) 5?A chybi tam nejake?Diky predem vsem za odpovedi.
A Brand New Day
A Place With No Name
Ain't No Sunshine
Another Part of Me
Bad
Beat It
Ben Billie Jean Black or White
Blood on the Dance Floor
Butterflies
Come Together
Cry
D.S.
Dangerous
Dirty Diana
Don't Stop 'Till You Get Enough
Earth Song
Ease on Down the Road
Gone Too Soon
Got to Be There
History/Ghosts
Happy
Heal the World
Human Nature
I Just Can't Stop Loving You
I Wanna Be Where You Are
In the Closet
Is It Scary
Jam
Just a Little Bit of You
Keep the Faith
Leave Me Alone
Liberian Girl
Man in the Mirror
Off the Wall
One Day in Your Life
One More Chance
P.Y.T. (Pretty Young Thing)
Remember the Time
Rock with You
Say Say Say
Scream
She's Out of My Life
Smile
Smooth Criminal
Somebody's Watching Me
Speed Demon
Stranger in Moscow
Tell Me I'm Not Dreamin'
They Don't Care About Us
This Time Around
Thriller
Twenty-Five Miles
Unbreakable
Wanna Be Startin' Somethin'
The Way You Make Me Feel
We Are the World
We're Almost There
What More Can I Give
Whatzupwitu
Who Is It
Why
Will You Be There
With a Child's Heart
You Are Not Alone
You Can't Win
You Rock My World -
-
Re: Pisne
Jo a taky moje oblíbbená You Are My Life, Whatever Happens, Speecheless, Break of Dawn, Don´t Walk Away, Privacy, The Lost children ... no docela hafo :D koukni na album Invincible ... chybí ti skoro celé =D -
-
Re: Re: Pisne
Diky vsem *4* *4* *14* a kdyby jeste nekdo chtel napsat,tak klidne *1* *4*
-
-
Nevidim úžasnou písničku The Way You Love me, ani On The Line, Beautiful Girl nebo i Fall Again ... -
eště ti tam chybí Morphine,I want you back (J5)a Who´s loving you (J5) myslim že je tam nemáš.... -
Raz v telke hovorili, že ich naspieval 140, tak neviem.
Napríklad Come Together nie je jeho, ale spievajú ju Beatles, on ju prespieval. -
-
Re: Re: Pisne
prosimte,co znamena : nie je jeho? -
-
Re: Re: Re: Pisne
jakože ji nenapsal, není jeho, jen ji přezpíval -
-
Re: Re: Re: Re: Pisne
dik a nevis teda jestli nejake chybej,nebo nejake,ktere jeste nezpival? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pisne
Black or White tam máš, som si nevšimla. -
(Piesne z detských čias)
I want you back, ABC, The love you save, Got to be there, Rockin` Robin, Ben,
(od 1978)
Blame it on the Boogie, Shake your body,
Can you feel it,
Black or White
Našlo by sa možno ešte viac. -
Aha ne nechybí pardon...jsem se zpletla *4* -
A ještě tam chybí The Way You Make Me Feel... -
Tak diky *3* kdo by jeste na neco prisel,tak at to prosi rekne *4* -
Baby be mine ti tam chybí.. -
tak to ti teď z hlavy úplně přesně neřeknu, ale všimla jsem si, že ti tam chybí Speechless, Invincible, I'll be there (J5), The gilr is mine...
-
-
-
-
-
-
Perníček
lol lol lol NAJEDNOU JE TADY CENZURA!!!! asi bych se bál pravdy že fanoušci majkího jedou na perníčku lol lol -
-
Re: Perníček
Jdi se zfetnout jinam.. *5* .. tady o tebe nikdo nestojí *5* -
-
Re: Re: Perníček
tak si pojd slehnout se mnou bejby si dame nechceš??? nebo zahulime a pak uvidime ne?? cha haaaa hhaaa kotě *3* -
Re: Re: Perníček
šak půjdu si šlehnu každej den perníčeeek a teď sem asi trocha zhuleeeneeej heč lol lol lol lol a vy ste taky na perníčku ze?? dys mu fandite tak ste na perničku ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa chaaaaaa
-
-
-
vše nej nej
všechno nej majklí myslím na tebe *14*