Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

jooooo!

MAJKÍ JE PRVNÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jooooo!

juchůůůůůůůů!!to je SUPEEEEEEEEEER!!!!!je psstě prvnííí protože je NNNNEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!! *14* *15*
      • dancitko

Re: Re: jooooo!

presne tak moje slova *15*
    • dancitko

Re: jooooo!

*15* *15* super *15* *15*
  • baluska1

Poli

Hey Poli proč si se odhlásila z Fb na chatu..já ti napsala...
  • anka6959

božínku

Dneska se mi vnukla myšlenka. Pořád se mi zdá že vánoce už jsou stráášně blízko, ale když si tak uvědomím tak 25.12 hned po vánocích už to bude rok od doby co MJ umřel a mě to pořád přijde jako. Jako že ne že to není pravda, nebo že je to jen chvilka. Je to zvláštní.
    *9* *9* *9*
    • kristyn875

Re: božínku

spíš pul roku co umřel..je to smutný *9* ..¨často si řikam, že to třeba neni pravda, že je fakt na nějakým to ostrově v Tichym oceaně...ale vůbec mi to nepříde, že už to bude tak dlouho..si pořád pamatuju na ten hroznej den..sem byla šťastná konečně narozky...a najednou kouknu na netu a tam ta zpráva..byla sem fakt ve velkym šoku.. *9* *9*
      • anet.k

Re: Re: božínku

to musí být fakt hrozný =(
        • anka6959

Re: Re: Re: božínku

no je to hrozný ted pořád na něj myslím každej den když si pouštím jeho písně když se kouknu na plakát když se někde o něm zmíněj a dneska při supestar asi budu řvát taky *9* *9* *9* *9*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: božínku

no to já budu řvát když to budou zpívat ti lidi hnusně *15* *15* *15* *15*
      • anka6959

Re: Re: božínku

no tak pul roku já taky doufám že jednoho dne se probudím a zjistim že to nebyla pravda že se šel jenom někam schovat jak mě se chce brečet *9* *9* *9* *9* *9*
  • hannah54miley59

......

Vím jak dávat videa na blog:
    dáš nový článek
    a jedeme z prava a tam je HTML šipky smajlík a f v kroužku
    klikni na to F a do toho okýnka zadej adresu videam třeba např:
    www.youtube.com/watch?v=eO0Q2yu1p zk
    a dáš ,,Vložit do textu,,
  • anet.k

Pro Dancitko

Mno tak až ti vyjde tak co?
    Najdeš si jinýho? *15* *15*
    • dancitko

Re: Pro Dancitko

jj
      • anet.k

Re: Re: Pro Dancitko

*15*
        • dancitko

Re: Re: Re: Pro Dancitko

*4* *4*
  • pavlys

ahojik

ahojik lidi sice sem tu prvne ale mam michaela rada tak jako vy *14* *14* opravdu a je mi moc lito ze umrel..... mooc se mi libi jeho pisne a sem rada ze je muzu prozivat s vama *3*
    • jirineczka

Re: ahojik

si delas kozy ne???nemas tak rada mijkího jako my nechodis na srazy atd.netancujes jako on nechodis oblecena jako on a navis nemas jeho fotku tady v profilu tak na co si hrajes??
  • polinka

dějááááák :( :D

ted jsem zjistila, že zejtra píšeme písemku z dějáku, ale jak se na to mám proboha živýho soustředit za těhlech okolností?! *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: dějááááák :( :D

Na co píšete ? *15* ... Tak vypni ty sexy videa a třeba se to naučíš *15*
      • polinka

Re: Re: dějááááák :( :D

celá 2. světová... no prostě válka *15* já vs. dějepis *15* vypni sexy videa? děláš si srandu? Bez nich se nehnu *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: dějááááák :( :D

Aha .. to se opakuje snad každej ročník *15* My sme teprve u Národního Obrození *15* ... No tak to se asi nenaučíš *15*
          BTW dobrá profilovka *15* nemáš na tu fotku odkaz? *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D

hm dík za povzbuzení, že se to nenaučim... *15* ale asi máš pravdu, ještě jsem nezačala *15*
            hey národní obrození je někdy 16.. něco ne? Nebo ne? *15*
            No odkaz nemám, ale překvapivě jí mám v pc, tak jestli mi dáš email, nebo icq, nebo něco podobnýho, tak ti jí klído píďo pošlu *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D

aha... *15* no tak jak sama vidíš, děják není moje silná stránka *15*
              Ty ses narodila 95? Ale chodíš do osmičky ne?
              jo nemáš zač... *15* my fan Michaela si musíme pomáhat *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D

*15* No tak to by ses měla začít učit .. *15*
              18. , 19. století *15*
              Oh super :D simca1995@seznam.cz .. děkuji moc *15*
  • janinka1998

bye

tak hooooooj lidi, du na facebook, moje přezdívka kdyby náhodou: janina.bj@seznam.cz
  • spodky xD

Zajímalo by mě, co michael nosil za spodní prádlo *15* *15* co myslíte? slipy, trenky, boxerky, neo třeba tangáče *15* *15*
    když to tak na těch fotkách koukám, nikde mu nic neprosvítá ani pod zlaťákama, takže možná nic *15* *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: spodky xD

http://mjjgallery.free.fr/20062008/ various/shopping/outside/030.jpg .. tyhle gumy nebo jak to nazvat mají vetšinou boxerky ne ? *15*
      http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/various/451.jpg .. ten obrys vypadá, jak nějáký krátký boxerky :D
      http://mjjgallery.free.fr/history/tour/medley_j5/005.jpg a tady to taky vypadá, jak boxerky .. nebo je to zastrčený tričko .. *15*
      • Re: Re: spodky xD

jj, to budou boxerky *15* *15* a na tý první fotce má skvělý vlasy *15* *15*
      • polinka

Re: Re: spodky xD

tak boxerky no, fajne *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: spodky xD

*15* *15*
    • polinka

já jsem pro slipy *15*
      • thesimsa

Slipy ? *15* Jen to ne .. *15*
    • thesimsa

Hlasuju pro boxerky .. *15*

*15* *15* co já bych dala za jeho boxerky *15* *15* třeba by se daly někde sehnat *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: spodky xD

No to asi ne .. *15* *15*
    • polinka

jo na jedný fotce bylo vidět, že tam něco má... *15* ehm to znělo blbě jako že tam má nějaký prádlo *15* jo a ty tanga bych vyloučila *15*
      • besta

ad je to co je to budu to nosit taky!!!!!!!! *14* *3* *15* *5* *4*
        • Re: Re: Re: spodky xD

*15*

*15* *15* že tam něco má *15* o tom není pochyb *15* *15*
  • zuzanka666

Michael

Jsem měla narozky a dostala jsem kabelku s Michaelem.Je úplně bombastická. *14* Nosím jí aji do školy.Nejvíc mě baví jak se na ní vždycky všichni dívají.A jeden kluk z vedlejší třídy se na mě usmíval a jak sem šla kolem něj podruhé tak se ¨za tou kabelkou otáčel *15* On je fakt legrační *15* Tu kabelku úplně miluju.jsem dneska šla ze školy a za mnou šla nějaká holka s knihou o Michaelovi od Chrise Robertse *1* Ale v ní je docela dost chyb... *9*
    • Re: Michael

jeee *4* nemáš odkaz na tu kabelku?? taky bych nějakou takovou chtěla *15*
      • zzj

Re: Re: Michael

tos tu kabelku bych taky chtela !!! *4*
      • zuzanka666

Re: Re: Michael

To bohužel nemám protože jsem jí kupovala v normálním obchodě a už musím jít tak pápá mějte se *4* A mysleta na Michaela *14*
        • Re: Re: Re: Michael

ahaa..no nevadí *4* *4* tak pa, měj se *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit