-
jooooo!
MAJKÍ JE PRVNÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jooooo!
juchůůůůůůůů!!to je SUPEEEEEEEEEER!!!!!je psstě prvnííí protože je NNNNEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: jooooo!
presne tak moje slova *15*
-
-
Re: jooooo!
*15* *15* super *15* *15*
-
-
Poli
Hey Poli proč si se odhlásila z Fb na chatu..já ti napsala... -
božínku
Dneska se mi vnukla myšlenka. Pořád se mi zdá že vánoce už jsou stráášně blízko, ale když si tak uvědomím tak 25.12 hned po vánocích už to bude rok od doby co MJ umřel a mě to pořád přijde jako. Jako že ne že to není pravda, nebo že je to jen chvilka. Je to zvláštní.
*9* *9* *9* -
-
Re: božínku
spíš pul roku co umřel..je to smutný *9* ..¨často si řikam, že to třeba neni pravda, že je fakt na nějakým to ostrově v Tichym oceaně...ale vůbec mi to nepříde, že už to bude tak dlouho..si pořád pamatuju na ten hroznej den..sem byla šťastná konečně narozky...a najednou kouknu na netu a tam ta zpráva..byla sem fakt ve velkym šoku.. *9* *9* -
-
Re: Re: božínku
to musí být fakt hrozný =( -
-
Re: Re: Re: božínku
no je to hrozný ted pořád na něj myslím každej den když si pouštím jeho písně když se kouknu na plakát když se někde o něm zmíněj a dneska při supestar asi budu řvát taky *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: božínku
no to já budu řvát když to budou zpívat ti lidi hnusně *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: božínku
no tak pul roku já taky doufám že jednoho dne se probudím a zjistim že to nebyla pravda že se šel jenom někam schovat jak mě se chce brečet *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
......
Vím jak dávat videa na blog:
dáš nový článek
a jedeme z prava a tam je HTML šipky smajlík a f v kroužku
klikni na to F a do toho okýnka zadej adresu videam třeba např:
www.youtube.com/watch?v=eO0Q2yu1p zk
a dáš ,,Vložit do textu,, -
Pro Dancitko
Mno tak až ti vyjde tak co?
Najdeš si jinýho? *15* *15* -
-
Re: Pro Dancitko
jj -
-
Re: Re: Pro Dancitko
*15* -
-
Re: Re: Re: Pro Dancitko
*4* *4*
-
-
-
-
ahojik
ahojik lidi sice sem tu prvne ale mam michaela rada tak jako vy *14* *14* opravdu a je mi moc lito ze umrel..... mooc se mi libi jeho pisne a sem rada ze je muzu prozivat s vama *3* -
-
Re: ahojik
si delas kozy ne???nemas tak rada mijkího jako my nechodis na srazy atd.netancujes jako on nechodis oblecena jako on a navis nemas jeho fotku tady v profilu tak na co si hrajes??
-
-
dějááááák :( :D
ted jsem zjistila, že zejtra píšeme písemku z dějáku, ale jak se na to mám proboha živýho soustředit za těhlech okolností?! *15* *15* *15* -
-
Re: dějááááák :( :D
Na co píšete ? *15* ... Tak vypni ty sexy videa a třeba se to naučíš *15* -
-
Re: Re: dějááááák :( :D
celá 2. světová... no prostě válka *15* já vs. dějepis *15* vypni sexy videa? děláš si srandu? Bez nich se nehnu *15* -
-
Re: Re: Re: dějááááák :( :D
Aha .. to se opakuje snad každej ročník *15* My sme teprve u Národního Obrození *15* ... No tak to se asi nenaučíš *15*
BTW dobrá profilovka *15* nemáš na tu fotku odkaz? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D
hm dík za povzbuzení, že se to nenaučim... *15* ale asi máš pravdu, ještě jsem nezačala *15*
hey národní obrození je někdy 16.. něco ne? Nebo ne? *15*
No odkaz nemám, ale překvapivě jí mám v pc, tak jestli mi dáš email, nebo icq, nebo něco podobnýho, tak ti jí klído píďo pošlu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D
aha... *15* no tak jak sama vidíš, děják není moje silná stránka *15*
Ty ses narodila 95? Ale chodíš do osmičky ne?
jo nemáš zač... *15* my fan Michaela si musíme pomáhat *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: dějááááák :( :D
*15* No tak to by ses měla začít učit .. *15*
18. , 19. století *15*
Oh super :D simca1995@seznam.cz .. děkuji moc *15*
-
-
-
-
-
-
bye
tak hooooooj lidi, du na facebook, moje přezdívka kdyby náhodou: janina.bj@seznam.cz -
spodky xD
Zajímalo by mě, co michael nosil za spodní prádlo *15* *15* co myslíte? slipy, trenky, boxerky, neo třeba tangáče *15* *15*
když to tak na těch fotkách koukám, nikde mu nic neprosvítá ani pod zlaťákama, takže možná nic *15* *15* *15* *15* -
-
Re: spodky xD
http://mjjgallery.free.fr/20062008/ various/shopping/outside/030.jpg .. tyhle gumy nebo jak to nazvat mají vetšinou boxerky ne ? *15*
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/various/451.jpg .. ten obrys vypadá, jak nějáký krátký boxerky :D
http://mjjgallery.free.fr/history/tour/medley_j5/005.jpg a tady to taky vypadá, jak boxerky .. nebo je to zastrčený tričko .. *15* -
-
Re: Re: spodky xD
jj, to budou boxerky *15* *15* a na tý první fotce má skvělý vlasy *15* *15* -
tak boxerky no, fajne *15* -
-
Re: Re: Re: spodky xD
*15* *15*
-
-
-
já jsem pro slipy *15* -
-
Slipy ? *15* Jen to ne .. *15*
-
-
Hlasuju pro boxerky .. *15* -
-
*15* *15* co já bych dala za jeho boxerky *15* *15* třeba by se daly někde sehnat *15* *15* -
-
No to asi ne .. *15* *15*
-
-
-
jo na jedný fotce bylo vidět, že tam něco má... *15* ehm to znělo blbě jako že tam má nějaký prádlo *15* jo a ty tanga bych vyloučila *15* -
-
ad je to co je to budu to nosit taky!!!!!!!! *14* *3* *15* *5* *4* -
-
*15*
-
-
*15* *15* že tam něco má *15* o tom není pochyb *15* *15*
-
-
-
Michael
Jsem měla narozky a dostala jsem kabelku s Michaelem.Je úplně bombastická. *14* Nosím jí aji do školy.Nejvíc mě baví jak se na ní vždycky všichni dívají.A jeden kluk z vedlejší třídy se na mě usmíval a jak sem šla kolem něj podruhé tak se ¨za tou kabelkou otáčel *15* On je fakt legrační *15* Tu kabelku úplně miluju.jsem dneska šla ze školy a za mnou šla nějaká holka s knihou o Michaelovi od Chrise Robertse *1* Ale v ní je docela dost chyb... *9* -
-
Re: Michael
jeee *4* nemáš odkaz na tu kabelku?? taky bych nějakou takovou chtěla *15* -
-
Re: Re: Michael
tos tu kabelku bych taky chtela !!! *4* -
Re: Re: Michael
To bohužel nemám protože jsem jí kupovala v normálním obchodě a už musím jít tak pápá mějte se *4* A mysleta na Michaela *14* -
-
Re: Re: Re: Michael
ahaa..no nevadí *4* *4* tak pa, měj se *4*
-
-
-