-
já
tak pak nevím. -
mj
pravda lepšího človíčka nenajdeme *9* -
Michael
Ahoj všichni,koupila jsem si dvd Michaela Jacksona=skutečný příběh krále popu,po jeho zhlédnutí mohu říci,že po sobě Michael zanechal spoustu kvalitní muziky,jeho videoklipy byly jedinečné,v době jeho fenomenální slávy prostě nadčasové,i dnes jeho muzika stále oslnuje a oslovuje další a další lidičky,je to veliká škoda že odešel,přesto,dvd,plakáty,fota,t apety,to vše zůstává a bude žít s námi. *14* -
michael
zdravím, vás všechny... je mi tak zle, z toho všeho co se děje kolem něj, je mi zle z toho, že ON musel zemřít, je mi zle z toho, že už nikdy nebudu mít šanci HO vidět na živo..je mi zle z toho, co o něm říkaj ostatní( rupert everet)...je mi zle z toho, že už tu není.....je mi smutno majky..vrat se!!!!!!!! -
-
Re: michael
Tak mysli na Michaela. Na to, že se mu určitě hodně ulevilo. Rupert je slizkej přiteplenec a neví, jak by na sebe strhnul pozornost. Na toho se vykašli. OK? -
-
Re: Re: michael
oki ....chtěla bych se podívat na jeho celej koncert, ale nemůžu to nikde najít, dá se to někde stáhnout? -
-
Re: Re: Re: michael
Možno by si si mohla objednať cez internet - stojí to len 197, CZK
History on film (koncert)- 197,-
http://www.arara.cz/product/ 27288
alebo
Live in Bucharest the Dangerous tour - 197,-
http://www.arara.cz/search.p hp?q=Michael+Jackson&class_id=0
(medzery v odkaze neplatia)
-
-
-
-
MTM
teĎ sem koukala na tu písničku Billie Jean is waiting..hned u Refrému jsem se rozbrečela..tohle mě fakt dostalo...
Tak obuj si svoje tančící boty
Je na čase řící sbohem...
Není to naposledy, co po tobě opona volá
a až budeš v nebi, budeš tančit s anděly
Takt teď nebuď smutný, neciť se špatně
Protože tam na tebe čeká (tvoje) Billie Jean
..překrásnéé..
ju a ještě k té pitvě..já už jsem myslela, že mu dali věčný pokoj a už má hrobeček a né žádná další pitva??*9* *7* -
-
Re: MTM
Ja som dojatá aj pri pesničke Human Nature, Man in the Mirror, Earth song, Stranger in Moscow, Go to soon, Heal the World, Girl is mine, I Just Can`t Stop loving you...
Ani si neviem vybrať, všetky sú pekné... -
-
Re: Re: MTM
Páčia sa mi všetky jeho klasické hity, ale aj tie ktoré som v minulostoti moc nepoznala - Billy Jean, Beat it, Thriller, Wanna be starting Sommething, skrátka všetky bez výnimky.Aj tie z detských čias, ktoré spieval aj na koncertoch I`ll be there, ABC...
Shake your body mi bola známa, ani som nevedela, že ju spieva on, alebo sa mi páči aj Blameit on the Boogie - sú také veselšie. Girl is mine je pekný duet s Paulom Mccartneym.
Na MTV som videla z tých novších taký pekný videoklip CRY. Hneď sa mi tá skladba zapáčila, je podobná ako Stranger in Moscow, taká pomalá a má zaujímavý videoklip. Michael tam nie je, ale všetci ludia tvoria kilometrovú reťaz cez kopce, hory, lesy mosty, ulice a držia sa za ruky.
-
-
-
Fotky
Tak jsem přidala fotky a jsem zvědavá, jestli se tu objeví. Některé jsem dělala z videí. Tak uvidíme. Dala jsem tam i fotky, kde je Majkí 24.6. Přišel se podívat na zkoušku, tak snad to tam dají. -
-
Re: Fotky
Čo povieš na ten nový článok? -
snad jo.Já se už měsíc snažim přidat tapetu a furt to nejde *16* nevim co mam udělat aby jí tam už dali -
-
Re: Re: Fotky
to jsme dva
-
-
snad ju!
-
-
ahojky.......
ahojky lidi.doufám,že se máte dobře???? *15* -
-
Re: ahojky.......
ahooj já se mám dobře, doufám že ty taky:)) -
-
Re: Re: ahojky.......
tak trochu *1* dík za optání zanessko *3* -
-
Re: Re: Re: ahojky.......
to je fajn *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky.......
*15* *15* *3*
-
-
-
-
-
Otázka a omluva
Ahoj lidičky, nejprve se chci omluvit, že jsem sem ten článek o té marihuaně dala jako dvě novinky. *9* Jak druhou novinku jsem vložila ten nadpis. *9* a ještě jsem se chtěla zeptat, jeslti jste někdo na netu neviděl nebo nemáte nějakou fotečku, kde byl MJ jako úplně malý miminko, jen mě to tak napadlo, protože má zítra narozky *14* *3* Budu zítra hledět každou chvíli k nebi a gratulovat mu. *4* *1* -
-
Re: Otázka a omluva
Zkus tuhle
http://3.bp.blogspot.com/_ lm8Y5U8e5WM/SkYLZZmVwcI/AAAAAAAAASY /E1ZiQlK_kp0/s400/michael_jackson_i nfant_baby_picture_pic.jpg -
Re: Otázka a omluva
Ano, mám jednu fotku. Já jen jestli někdo neví, kdy se narodil- tím myslím hodinu. Nevíte to? *7* -
-
Re: Re: Otázka a omluva
23:48 amerického času *3* -
-
Re: Re: Re: Otázka a omluva
A našeho? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka a omluva
30. 8. 1958 08:48 ráno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka a omluva
Díkes. *3*
-
-
-
-
-
-
Žhavýýý
Ahoj,pusťe si to od 2:42.
http://www.youtube.com/watch?v=yVLkHhHx03U
Bez komentáře -
ahoj
Je mi tu s wáma skwěle, ale musím se rozloučit mám hudebku...Určitě mě tu dneska ještě uwidíte..tak zatim...4ewer Michael...I lowe you...