-
ahojteee
Ahojteee všicííí,tak jakpak jde živooot?? *15* *15* -
papa
holki já budu muset na chvilku odejít asi na 45 minut ale ještě přijdu určo -
-
Re: papa
OK
-
-
Ahoj
Ahoj je tu někdo?? -
ahoj=( Ahoj holky.
Ahoj holky =( malina(jinými slovy majlina a ještě jinými slovy miley) je na prvím místě *16* *16* *16* *16* *16* -
MJ
Miluji tvou kůži, je tak bílá
Miluji tvé dotyky, chladné jako led
Miluji každičkou tvou slzu
Můj miláčku, jak jsi krásný
Můj miláčku, úplně rozervaný
Zhřešil jsi miláčku a jsi krásný
Zbožňuji zoufalství v tvých očí
Uctívám tvé rty, rudé jako víno
Dychtím po tvé vůni, která rozechvívá mé tělo
Nikdo není víc lovely než MJ -
-
Re: MJ
krásný =) -
Re: MJ
krásný jako vždycky! *4* *14* Jak to děláš? *14*
-
-
...
Tohle mám sem napsat od Balusky1
Při ukázkách Miss aerobik je písnička The don't care about us. A taky na Barrandově když jsou ukázky filmů tak dole v rohu je imitátor Michaela ..
Tak a je to :) .. -
-
Re: ...
jo před chvílí ta reklama běžela a brácha takový: Jackson a já: kde? a začala jsem horlivě přepínat programy a brácha: na tý nově a já: aha, no a byl konec *15* a já takový: sakra nemůžou to dát ještě jednou?! *15* -
Re: ...
děkujeme za informaci *4*
-
-
..
http://www.youtube.com/watch?v=H7Cl zNTGPVA&feature=related
Koukejt -
-
Re: ..
jo a kterej je kouzelnej? *15* velkej, nebo malej? Já myslim, že oba *15* -
-
Re: Re: ..
JJ oba jsou kouzelní :) Ale ta ženská není moc kouzelná co tam do toho ječí *15* mno sice je překvapená ale nemusí tolik řvát *15*
-
-
Re: ..
ehm :D má tam bejt ..
Koukejtééé .. ten je kouzelnéééj :D:D .. jezuuus :D:D -
-
Re: Re: ..
Jéé.No to je brouček. *14*
-
-
-
ahoj
Čauky před chvílí sem prohlížela starý časopisy a našla sem jeden kterej vyšel bez dvou dnů před rokem a byla tam novinky COMEBACK MICHAELA JACKSON a psali tam že by snad mohl i vystupovat na českým pódiu a mě to tak rozbulelo že sem musela napsat *9* *9* *9* achjo za tři měsíce to už bude rok *9* *9* *9* -
Ahoj lidičky
Chci se jen zeptat zda tu nejsem jediná stará protože mi přijde že jsem písou už jen mladé holky.Protože já Michael poslouchám už 16let a to od roku 1994.Zajímá mě jsetli je tu ještě nekdo kdo tak dlouho pouslouchá krále popu.Na králi popu jsem vyrostla vlastně se mnou byl celou povinou školní docházku až do jeho smrti . Ale ani po smrti mi se srdce neodešel mám přítele a i on je v mém srdci.A musel se smířit s tím že moje srdce patří ještě nikomu jinému a to Michaelovi.Protože už moc lidí kteří Michael poslouchájí 16let moc není a proto se jen ptám ,znám mnoho lidí kteří Micahela poslouchají až jeho smrti.Takže jsi připadám jako vetránka ale za to se nestydím.Když jsme Michaela poprvé viděla bylo 36let.Měj te se moc hezky holky.Michaele jsi jediný muž který jsi v mém srdci už od mých 7let a to i po 16letech pořád i když už nejsi tady s náma.A pořád Tě moc MILUJI. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahoj lidičky
Já jsem se narodila v roce kdy jsi mu začala fandit.A poslouchat Michaela jsem začala poslouchat asi v roce 2004.A to vím protože v té době byl obviněnej.Není to moc jako u tebe ale moje láska k němu je stejně silná.Je pravda že mu spousta lidí začala fandit až po tom co zemřel ale s tím se nedá nic děla.Ale taky je to dobře že si k němu dokázali najít cestu i po jeho odchodu.Já si ale myslím že nejsi jediná přes dvacet co tu chodí. *3* -
-
Re: Re: Ahoj lidičky
Tak to jo.Jak jsem píšeš je vidět jak máš Michaela ráda.Jsem ráda že jsi tu můžu psát s dalšimi fanoušky krále popu.Protože jinak nemám skro možnost jsi popovídat než tady s váma.A sváma jsi připadám znovu mladě ,a vzpomínám na dobu kdy jsem byla asi tak ve vašem věku kdy jsem v televizi sledovala Michaela a koukala taky na eso a čekala zda tam budu posílala jsem i smsky jen aby dostal červené eso a posílala taky hlasy na zlatého otu abych jich měl co nejvíce,protože že jsi to zalsouží.A viděla jsem v Michaelovi tváři takou radost když se mu narodily jeho děti tak moc byl štastný .Ahoj holky. -
-
Re: Re: Re: Ahoj lidičky
to me je pouhych 13 a posloucham ho 10 let vy asi vic co ? *4* ale ja si myslim ze i ti co ho maji radi az pote co umrel jsou na tom podobne jako my co ho poslouchame cely zivot taky je ta strata boli a miluji ho !! ja jsem ho milovala jako mala holcicka a to mi vydrzelo!! sice jsem ho musela prestat poslouchat pac mi ho segra zakazala a ja protoze jsem byla mala jsem se ji bala a musela jsem se ho vzdat ale jak umrel me srdce zase zaplavila laska k nemu ale k tomu prisel i velky smutek a bolest a nejen proto ze umrel ale i pro to ze jsem se ho vzdala ale zase si rikam na omluvu ze jsem byla mala a sve sestry jsem se bala !! lituji toho ze jsem ho opustila na tri roky a vim ze ted patrim do te skupiny odsouzenych fanousku od tech co MJ poslouchali i pred tim nez umrel!! Mrzi me to ze tam patrim ale proste jsem byla mala a kvuli trem rokam jsem ve skupine pro ty co mu fandi az umrel!!! ale nikdo nepocita techh sedm let kdy jsem byla pani Jacksonova jeho verna faninka ktera ho milovala a vzdat se ho to byla ta nejvetsi blbost meho zivota !!! tak prosim neodsuzujte fanousky kteri ho maji radi az pote co umrel !! *9* *9* i oni ho miluji a boli je kdyz jsou v jine skupine nez ostatni *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj lidičky
Já nikoho neodsuzuji a to že jsi přestala MJ poslouchat na tři roky kvůli sestře,chápu byla JSi malá.A ty nepatříš do skupiny kteří posLouchají MJ až po jeho smrti pro mě budeš fanynka které ho posloucha během jeho života. Jsem ráda že si mužu s váma psat.A netrap se stím.Jsi a budeš vždy jeho fanynka a už jsi nevyčítej že jsi neposlouchala on by jsi to nepřál aby sji se trápila.Ahoj
-
-
Re: Re: Re: Ahoj lidičky
Jsou to krásny vzpomínky na dobu kdy tu s námi ještě byl a sem za ně moc ráda.A třeba lidi kteří mu začali fandit až ted ty vzpomínky nemají a to je velka škoda...Já si ještě třeba pamatuji když dávala na Očku koncert Michaela k Dangerous a jak jsem záviděla té holce. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj lidičky
Já mám mnoho vzpomínek a každý den jsi vzpomenu na ty nejkrásnější okamžiky které mám a jsem za ně moc vděčná.A vždy jsem byla po boku Michaela v dobrém ale i zlém.A ty vzpomínky mi nikdo nevezme a jednou budu vyprávět mým detem kdo to byla ac o za svůj život dokázal.Věřim tomu že je moc štastný když tady na něj pořád myslíme škoda že si to nemouho přečist jeho děti aby věděly jaho jijech tátu máme pořád moc ráda a taky samotný Král popu.Michaele moc mi chybíš ale těch 16let bude u mě srdci do konce mého života.Ani nevíte jak ráda bych viděla Michaela znovu v televizi a jeho nové klipy samožrejně myslím živého.Pokáždé v teelvizi čekám že řeknou Michael vydal nový song a také cd ale já dobře vím že se to nestane.Ahoj
-
-
-
-
-
JOOO!!
Heeeeej,včera hokej,to bylo mooooc!!! *3* *1* sem byla tak strašně vynervovaná,že to snad ani neí možný *15* *15* ale hlavní je,že JSME MISTŘI SVĚTA!!! *14* *14* *14* *4* *4* a i bez největších hvězd z NHL *5* a to nám nikdo na začátku MS nedával vůbec žádnou naději *16* a hele!!!Porazili jsme favorizovaný Rusko *4* *4* byli teda na*raní jak něco *15* *15* jak si hned ty stříbrný medaile sundávali z krku *1* *1* a taky jsme šťastná proto,že kdyby teďka vyhráli,tak by to bylo jejich třetí zlato v řadě a to se zatím podařilo jenom nám čechům *3* to jsme jim nemohli prostě dovolit a taky nedovolili *1* ale největší hvězda je stejně Vokoun,pak Rolinek no a samozřejmě Jarda Jágr *1* *4* *4* -
-
Re: JOOO!!
jj Vokoun je úžasný *4* skoda ze si Štěpánek nezachytal chudáček *9* ale jsme mistri !!!!! jooooooooo *14* *15* -
-
Re: Re: JOOO!!
to byly teda nervy. ale stálo to za to. je vidět, jaký jsou rusáci egoisti, když neunesli prohru... dneska na čt4 dávali oslavu živě ze staromáku. dost lidí a naši hokejisti úplně šťastný, je vidět, že to pořádně oslavěj. a taky že maj co slavit! *4* -
-
Re: Re: Re: JOOO!!
jj maji co oslavovat !!! jsem tam chtela jet ale otec mi to nedovolil!!! hajzl !!! a ct4 neboli ,,satelit" nemame takze jsem se nemohla divat *9* *9* ale jsou uzasni !! *4* a moc jim gratuluju !!!
-
-
-
Re: JOOO!!
ostatní smajlíky si domyslete *1* *1* -
-
Re: Re: JOOO!!
Však úplně nejlepší. *3* Nás nemůže nikdy porazit Rusko.v ničem...Nejlepší beztak byl Jágrův úsměv *15* Můj táta dokonce uhodl kolik vyhrajem se klidně mohl vsadit. *1* Kam se na nás hrabe nějaky Rusko.jsme maly rozhlohou ale velcí hokejistama. *15*
-
-