-
pá pá
bohužel musím jít a prodnešek taky, tak se mějte pěkně, sice bez majkýho ale i tak vám přeji pěkný zbytek dne pá pá *3* -
pro X-MEN
ty jedna kra$* tady nebudes urazet nekoho kdo ma pravdu no jen se koukni na sebe!neregristujes se protoze se bojis ze ti nr=ekdo bude psat blbe veci a ze nebudes mit pratele vypadni a uz se nevracej!!ty jedna pi*$£ *16* *16* *16* -
-
Re: pro X-MEN
Až se vrátíš po prázdninách do školy, popros paní učitelku, aby ti pomohla s gramatikou. Potřebuješ to jako sůl. Člověk musí mít velkou fantazii, aby si přeložil to, co jsi chtěla napsat, chuděro. *1* -
-
Re: Re: pro X-MEN
Hele a známkuješ si to sám že? *1* -
Reaguju na tvůj koment tady, protože tam se to už ztratilo - No ty máš dost. Já nepotřebuju od nikoho škemrat, kdo sem co dá. Nehledě na to, že jsem vždycky první, kdo sem dá nejnovější zprávy a z bulváro to nemám. Jako dneska jsem sem dala nové zprávy a světe div se, přímo ze stránek USA. Jak to, když jsem podle tebe tupá a neumím anglicky.
Hele, jsi jedna a tatáž osoba a my nejsme blbý, když najednou přijde X nicků, kteří nejsou přihlášení. Jdi se buď chovat slušně, nebo odejdi. -
-
Re: Re: Re: pro X-MEN
No tupá a prolhaná jsi především ty. Sama jsi psala, že neumíš anglicky, lze dohledat zpětně v diskuzi. Takže si neser do huby. Ty americký tisku s google překládačem z The Sun. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
hele tady jsou samý slušný lidi kromě tebe. a jestli seš tedy jenom proto abys urážel tak bys měl radči vypadnout jo. myslím že by to všichni uvítali. -
Až budu mluvit jako rodilá Američanka, tak teprve potom řeknu, že umím anglicky. To, co umí každý druhý čech není slušná angličtina. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
Jistě. *1* *1* *1* Ty jsi nebyla schopná přeložit ani nadpisy u těch odkazů, kteří je tady dávali. Tak co to meleš? *1* *1* *1* Ubožačko hloupá.
-
-
-
Ty tady nikoho nediriguj. Už ti to napsalo více lidí. Roztahuješ se tady jako plyn a určuješ, kdo a co má jak psát. Ale nejspokojenější jsi, když ti tady lezou do rekta. No, ono s tvojí vizáží se není co divit...z toho by měl komplex každej. *1* *1* *1* -
-
Hele jsem tady od začátku, ale nikdy jsem neviděla, že by tady někdo proti Angie něco měl. Je tu dost stálých členů. Nikdy jsem si nevšimla že by tu někomu vadila. Naopak.Až teda na idioty tvého formátu. Ale ty se fakt nedají počítat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro X-MEN
OK priznam jednou jsem se s angie pohadal to protoze jsem ji furt psal jestli zna tam tu pisen neb tamtu atd.....ale az tak daleko jsem nezasel!!
-
-
Mě? Zatím mi to píšeš pořád jen ty dementíku. Já jsem se svou vizáží naprosto spokojená a můj manžel taky, ale ty budeš mít asi těžký problém co? Machrovat za monitorem, to jo, to umí každý blbec.
-
-
nandala si ji to angie *3* *3* *3* -
-
jj Angie, jsi jednička
-
-
-
euh pardon ze te rusim ale ja jsem kluk a ne holka. -
ale on je z Francie a má francouzkou klávesnici, debile! *16* -
-
diky riki.002 ::) -
Aha, tak to jo. *1* To má vliv i na větnou skladbu, ty demente. *1* -
-
co jsi na tom vypadni a nevracej se nerozumela si snad s japonska???ja sice jsem s francie ale i tak umim cesky!!!
-
-
x-mane (píšu správněji než ty) nech Františka (mího kamaráda) na pokoji! *16* -
-
*1* Opravdu? Hlavně MÍHO je super. *1* Pořiď si Ottův náučný slovník. Asi to bude nějaké nové slovo nebo co. *1* *1* -
a ad tebe necha take na pokoji vzdyt co si o sobe mysli ma drzost te urazet!!
-
-
-
-
Re: pro X-MEN
přesně tak, je to jen jeden z idiotů kterej zlezl zas někam kam neměl...hele kašleme na něj, vždyť kvůli němu utrácíme zbytečně za PC a elektřinu.. *3* -
-
jj mas pravdu ::)
-
-
-
Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
http://www.youtube.com/watch?v=dma9 fvOmbJs
Michael Jackson pozval k natáčení klipu JAM legendu basketballu Michaela Jordana.Ve videu Michael mluví o tom, jak se snažil hrát basketball s takovou legendou.Směje se sám sobě a dodává:"On prostě nikdy neztratil míč.Všechny dal."Ve druhé části říka, že je to jeho nejoblíbenější část, protože je to legrační, když se mu snaží upravit nohy"Oh, snažil jsem se dát ty jeho nohy na správné místo, ale jsou jako lodě(smích)."
*15* *15* -
-
Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Jo to je z toho home videa. To mám celý, to je pěkný.
Tam se mi líbí v jedné části, jak stojí na prkně, které je na skok do vody, ale Majkí tam ukazuje taneční kroky, je oblečený, nechce skákat,ale M. Culkin přijde a strčí ho do vody. Majkí na něj volá z vody "Zabiju tě, Keve, zabiju tě" a strašně se směje :-))) -
-
Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
jee ty to máš celý a kde jsi to sehnala nebo spíš pod jakým názvem:)) -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Jmenuje se to jen Michael Jackson home video :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
děkuji *14*
-
-
prosím *4*
-
-
-
Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Tak to mě velice pobavilo. Vím o čem mluvíš *1* Pěkný bylo jak mu ukazoval jak má mít nataženou ruku a stál na špičkách *1* Zakončené hláškou: Měl by jsi vážně raději hrát jen ten basket *1* -
-
Re: Re: Michael Jackson a Michael Jordan - JAM
Mě pobavilo jak pod těma nohama podlez, aniž by se musel skrčit :-))) -
-
*1*
-
-
-
-
Dívali jste se na to video?
Odkaz jsem napsala,mě se líbí jak je MJ laskavý,takový vstřícný,přitom něžný,citlivý,hodný se smyslem pro humor. -
bohužel...
bohužel jsem tady jenom na skok,takže mi bude smutno *9* -
Rádio...
Poslouchám rádio co sem dala link torema a právě hrají z Dangerous tour písničky. Jak prve bylo sólo kytary, tak u toho Majkí řááádil úplně šíleně, takhle jsem ho ještě neviděla... -
-
Re: Rádio...
mě tam nejedou videoklipy..jen nějaká zeměkoule a modrý záření.. -
Mě hraje I just can't stop loving you z Bad tour *14* -
-
Re: Re: Rádio...
Ne ne Bili Jean demo *1* -
-
Re: Re: Re: Rádio...
to mě teďkon.. ale bude to končit *1*
-
-
mě taky :-) -
jo a Ahoj Angie *1* *4* -
-
Ahojík Zaneskooo :-)
-
-
-
Teď hrajou tu u které porád brečím. *9* -
-
Ty jo já už musím jít spát, ještě jsem nespala a za chvíli jdu na noční. Mě z toho hrábne. Tak pa pa. Angi zítra v praze. *1* -
-
Já nevím, jestli zítra budu mít čas toremo. Musím nakupovat a odpoledne ještě s manželem. Budu toho mít hodně :-(
Jinak jsem prve klikla u toho rádia na něco a šlo to i s videem... -
-
Re: Re: Re: Re: Rádio...
No tam si můžeš zadat , že chceš video přehrát. Je tam strašně moc možností. To nevadí , že se neuvidíme . Já to asi taky budu mít docela nabytý. Ta na dušičky.
-
-
-
-
-
VšE nEeEj!!
Všechno neeej Majkí *4* nikdy na tebe nezapomenu...Miluju tě broučku a vim že ty mě taky! *14* *14* -
P8áááááá
Jdu pá a ty nej sny o broučínkovi Majkím.Dobrou. -
xD
To sem teď našla *1* *15* *1* *15* *1* *15* http://www.youtube.com/watch?v=Ff5eNGt6R1M -
-
Re: xD
Jo *15* blb *15* Pěkně to podělal *15* -
-
Re: Re: xD
Taky si řikám *1* *15* Ale už musim jít paaa!! *4* -
-
Re: Re: Re: xD
pa *3* -
a nezrobiš nic a bude hůř...tak dobrou... *14* -
Ahoj :D
-
-
-
Re: xD
ale koukám že nejsem první *1* *1* *15*
-
-
tyjo
no tak lidi dneska to zase tady žije *15*a to ani nejsou tak žhavý témata jako tady někdy máte *15* -
-
Re: tyjo
jo tak přes ty žhavý téma tu áme dvě expertky!! zanesku a themisku!! holky nemáte tam něco na dnešek??? *15* -
-
Re: Re: tyjo
No něco by se určo našlo. *15* *15*
-
-
Re: tyjo
No to jo. *15* *15*
-