-
klikarna
ahoj dievčata na ujdeto klikarne patrebuju našu pomoc aby Michaela nepredbehol Chodur tak by ste mohli trochu pomoct s klikanim .Ved Mike si to určite zasluži aby bol na prvych miestach ! *14* *14* -
-
Re: klikarna
Ano, potřebujeme hrozně pomoct na klikárně. Hlasujte na BJ a na HTW. Po půlnoci se to srovná.
Vždyť je to i váš Majkl.
Díky moc.
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=2135&q=062d6c84a955f6452d90ed3ce7359aeb -
Re: klikarna
odkaz? =D -
-
Re: Re: klikarna
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=2135&q=24e87e0ad99842409d0bba77c0 ae3863
to je odkaz na to klikanie -
-
Re: Re: Re: klikarna
arigato *15*
-
-
-
-
?????
Co bych vám tak mohla ještě dát za odkaz? *15* -
-
Re: ?????
co říkáte na tyhle animky?
http://x-cape-michaeljacks on.blog.cz/1004/animky-z-klipu-reme mber-the-time#komentare -
-
Re: Re: ?????
hej uzasne *3* *1* jak si je udelala *7* *15* -
-
Re: Re: Re: ?????
Já jsem je nedělala, našla jsem je jen na internetu, ale teď stahuji program, ve kterém chci dělat animky :) -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
a co to je za program??? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?????
snažila jsem se stáhnout nějaký program např windows movie maker na videa, kde bych z videa vystřihla ty fotky a pak bych to dohromady slepila zase v jiném programu. Np5 easy gif animator. Ale ten program na videa mi nejde zatím ani jeden stáhnout :(
-
-
Re: Re: Re: Re: ?????
aha tos nic no *9*
-
-
-
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proč jako v upoutávkách na druhou část dokumentu,museli dát zrovna záběr na tu babiznu,jak říká že to byl určitě pedofil!!!!Tak lidi co se na to dívat nebudou pochytí tyto blbě vybraný záběry a budou si pořád myslet to hnusné a NEPRAVDIVÉ o Majkovi *16* Kdyby tam daly něco jako křivé obvinění,které mu zničilo život bo tak nějak ale tohle NE!!!!!!!!! *16* *8* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tož jsou hrozní taky tam mohli dát do té upoutávky něco pozitivnějšího
-
-
:(
staršně mi chibí nemůžu uvěřit že už je to rok ta bolest uvnitř mě je strašná *9* miluju tě..... jo a ještě víte co mě vytáčí že někdo se chlubí že má rád MJ a přitom si na něj ani dnes nevzpomene *16* aspoň že jste tu vy se kterými můžu sdílet tu bolest jsem moc ráda že je ještě tolik lidí kteří na něj myslí -
-
Re: :(
jj mi ho tady milujem a strasne nam chybi ale neboj vzdycky se tu najde nekdo kdo tu napise nejakou capinu ale toho hnedka vyfakujem ale dneska si tu MJ pripominame !! takze zadny bulvar jenom to krasny a pravdivy
-
-
pp
no tak kdyz se tu vsichni louci tak ja taky nebudu pozadu a uz jdu pp *15* *15* *15* nn uz jsem unavena ten smich je namahavi *15* *15* tak pp a tez dekuju za pokeciik *3* *15* -
kolik...? :D
Kolik myslíte, že existuje fotek Michaela? Jako prostě úplně všechny fotky Michaela, který byly kdy vyfocený? *15* *15* -
-
Re: kolik...? :D
V počítači mam asi 3000 jeho fotek *15* *15* ale jsou jich určitě miliony!! *15* -
-
Re: Re: kolik...? :D
google najde v obrázcích 56 800 000 -
-
Re: Re: Re: kolik...? :D
Yahoo najde 3,749,229 ,Bing najde 2,850,000 , Flickr najde 145,285, PhotoBucket najde 63,786, Picasa najde 41,883 ,Aol najde 52,500,000,imaxenes najde 3 063 234 a tak dále... *15*
-
-
Re: Re: kolik...? :D
Tady jich je 78 550 *15* *15* http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images -
-
Re: Re: Re: kolik...? :D
je jich spousta a přesné číslo se nedá určit,protože existují např.soukromé fotky fanoušků,nebo fotky,které nejsou na internetu !!
-
-
-
Re: kolik...? :D
*15* *15* *7* no... tak okolo 1 0000000000000000000000000000000000 *15* *15* to je dost málo co??
-
-
Dodatek
A ještě jedna věc: ti kteří ho nenávidějí, proč sem vůbec lezou? Proč si prostě nejdou komentovat SVOJÍ oblíbenou hvězdu? *7* *7* Říct názor samozřejmě můžou, ale smysluplnej, taky by mohli říct PROČ nemají michaela rádi. *13* -
debil!!
je to troska.....a ta jeho plastika taky!!!!!!!!!!!!!upřímě je to ten nejhorší zpěvák na světě ae každej má svůj názor tak ten můj koment nekomentujte!!!! *1* -
-
Re: debil!!
TVL nechte magdu10 napokoji,vždyt je to stejná reakce jako dělá ona na Michaela všicni se tady navzájem urážíte...
Magda10 je nic ve srovnání s ním vysrte se na její komentáře a pište hezky nebo nic..jestli chcete být nic jako je magda 10 tak nadávejte taky.. -
*13* Víš beruško ty budeš hodně krutý soudce viď?? Že měl plasstiky? Měl a kdo je v dnešním "šoubysnysu" nemá? Byl to nejhorší zpěvák? Tobě se nelíbila ani jedna písnička? On se ti nelíbil? Ale úplně lhostejný ti nebyl viď? Jinak teda nechápu proč lezeš na jeho stránky a špiníš ho tady. Víš my jeho fanoušci co sem jdeme tak se chceme podělit o tu bolest, jestli jsme ve tvých očích debilové tak budu klidně debil, ale Mě je skoro 30 a MJ miluju asi od mých 10-ti let, taky se mi nelíbily všechny písničky ale asi tak 99,9% ano, že ho vláčeli bulvárem a koho ze slavných lidí nevláčejí, měl svých starostí dost stejně jako každý člověk jen ty jeho se řešily v novinách a jen tak mimochodem, jednu věc za všechny: Ukaž mi milionáře, který jen tak ze svý vůle koupí velký zábavní centrum a nechá tam za darmo hrát si děti, ukaž mi jednoho kterej to udělal a že se tam s těma dětma točil na kolotoči a hrál si s nima? NO A CO? byl to jeho park, mohl si tam dělat co chtěl. Já si taky zajdu na kolotoč, mazlim se s dětma kamarádky, protože děti miluju a jsem snad proto pedofil?? Nejsem protože nejsem MJ. MJ nikdy na tebe nezapomenu,skláním se před tvým celoživotním dílem *3* -
Takže za 1. ty ubožáku, jestli si neměl Jacksona rád tak to sem kurva nepiš! a NA TVOJE "NEKOMENTUJTE" ti fakt peču tak někam zalez a měj trochu úctu!Seš Magor že to fakt neni možný! I když měl plastiky tak ty mu nesaháš ani po paty! -
ubožáku! hlavně to sem dej příště aspoň 100x, když neumíš ani přidávat příspěvky!
-
-
Michael
opravdu zajímavá osobnost...hodně toho dokázal...ach jo *9* nenahraditelnej člověk. -
Nechápu
a taky nechápu proč lidem všechno dojde až po jedo smrti.