-
papa
už musim pa. *5* -
-
Re: papa
páá :P :)
-
-
musim...
musim jít paaaa!! *15* ale večer se tu asi ještě stavim -
*
Je zajímavý že se tady při nějakém takovém problému ukáže ta Miley *7* -
-
Re: *
Čím to asi bude *15* *15* -
-
Re: Re: *
*15*
-
-
-
můžu..
..na slovíčko mezi "normální"lidi? -
-
Re: můžu..
Jistě *3* Upozorňuji předem normální rozhodně nejsme *15* -
-
Re: Re: můžu..
no určitě se tu najde víc normálních lidí jak u Miley na diskuzi *15* *1* -
-
Re: Re: Re: můžu..
No tak to jo *15* Tam není normální skoro nikdo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: můžu..
zakroiti jim krkama *15* ..koukám že tu taky máte nějakej problém.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: můžu..
Proč taky ? *15* eště někde jsou snad podobní blázni co se vydávají za někoho jinýho ? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: můžu..
Jn .. *15* puberťačky *15* ve třídě máme Cyrusčiných fanynek celý stádo *15* *15*
Noo už po několikáté *15*
-
-
-
-
-
Re: můžu..
Tak to abych odešla *15*
-
-
Ahojík
Ahojík jak se máte? *4* Doufám že dobře. Já už se tak hrozně těším na This Is It. *14* -
ahojda
ahoja ted tu budu dokud neusnu!! doufám že mě nikdo nevihodí!! pro luciq:když se vrátíš o pár stránek vzat poznáš že mi trochu šiblo v hlavě!! *15* -
-
Re: ahojda
to mě zase šiblo u srdce:D:D:D..to by ses musela vrátit taky asi o stránku nebo tak *15* -
-
Re: Re: ahojda
no a kdyby ses vrátila na včerejší diskuzi tak sem měla zlomený prsty na noháh taky dobrý ne?? *15* *15*
-
-
Hoooj ne *15* -
-
Re: Re: ahojda
klikám osto šest až mi z toho na předešlých stránkách hráblo nevim jestli ste si všimli!! UŽ MĚ TU NIKDY NENECHÁVEJTE SAMU!!! *15* *15* mmchdm smrade pěkná ikonka!! *14* -
-
Re: Re: Re: ahojda
prej už mě tu nikdy nenechávejte samu *15* *15* *15* jo a místo toho mmchdm piš btw..je to to samý a rychlejší *15* *15* moje rada víš *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojda
*15* *15* ale mě ted nic nenapadá a mí druhý JÁ taky ne!! *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: ahojda
Díky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojda
ale je to nezvyk já byla zvyklá na tu jak vypadá ze smooth criminal!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojda
já mám zatím tuhle a sem jí věrná ale tak no nevím mám ji změnit?? no zatím néé!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojda
Jn *15* Sem ju měla přes měsíc .. *15* ale změnu to chtělo ...
-
-
-
-
-
klikej *15* *15*
Ať je tam za dnešek aspoň 700 hlasů *15*
-
-
ahoooj
ahooj lidíí su tady díky bohu!! včera sem se sem ani nedostala protože tolik učení sme neměli snad ani za celej minulej rok!! *16* NOO ale ted su tady a su štastná!! normálně sme dneska měli volnou celou odpoledku a já si pustila do sluchátek michaela a kámoška klára at ji dám jedno sluchátko že chce vědět co to vlastně poslouchám a na blood on the dance floor se i pohupovala a jak to viděla kámoška iva tak řvala at ji taky dám sluchátko tak sem ji řekla jak asi když jedno mám já a druhý klára a ona mi ho normálně vytrhla a já mám v mobilu i klipy tak to tak sledovala ale zase sem ji to sluchátko vzala a normálně se o to sluchátko pak poprala s klárou!! iva řvala:dej mi to sluchátko já to chcu taky slyšet a klára ji fur odpovídala NÉÉ ted to mám já a poslouchám! si poslechla celý number ones!!sem z nich nechápala a pak se kolem naší lavice s klárou začali hromadit jiní kámoši a vzali mi ten mobil a dívali se na ty klipy a to bylo dycky: a tohle je jackson?? a proč si trhá to tryčko, ježiš on si šahá do rozkroku nebo tady je krásnej teda až na pár debilů se na to dívalo hodně lidí!! sem UPLNĚ NECHÁPALA!§ a co vy jak ste se měli poslední dva dny co sem tu nebyla?? *7* *15* -
-
Re: ahoooj
No já jsem se měla sice dobře ale pořád se mi stýská... *9* Já se nedivym že ste se o to sluchátko poprali protožo Blood On the Dance Floor je prostě bomba *14* *14* *14* *14* Fakt super story *15* -
-
Re: Re: ahoooj
díky ještě furt to nechápu jako všeci na mě řvou: byl pedofil a měl umělej nos atd. a ted by naklonovali můj mobil aby ho mohli vidět jako sem se jenom dívala kdo ten mobil má to furt jezdilo dokola mezi děckama a když někdo zařval JÉÉ TO BYLO BOŽÍ tak mi ho vrazili doruky a řekli at to vrátím že to chcou vidět i ostatní jako no blázinec!! prostě na tu odpoledku nic nemá a nejvíc klára ta mě dostala!! a iva taky!! a blood on the dance floor tak ta patří k jedné z mích oblíbených!! *14* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
U mě patří rovnou na první.U nás ve škole včera taky říkaly holky něco moc nepěknýho o MJ nosu že prej nemohl nosem smrkat tak smrkal uchem *16* krávy *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
jako jsou pěkně ubohý stím jak si na něho vymýšlí věci!§ jako já to mám taky tak veškole a ještě hůř ted co jsem si nechala přebarvit hlavu na černo a nosím klobou! na mě jeden kluk zavolal HEJ JACKSONE tak sem se ototčila a on po mě hodil pedku a dneska taky!! furt mají taký hnusnýý narážky a začíná mi to lést na nervy ale nic s něma sama nenadělám!! *9* *16*
-
-
-
-
-
čau
no asi budu končit diky že sem si mohla popovídat o králi popu tak zejtra -
I love MJ :-*
jupííí Majkí je v klikárně zase první *14* *14* *14* *4* -
.....
Cau lidi tak jak je???