-
Facebook
Kdo z vás tu má facebook, že bych si vás přidala do přátel.. -
-
Re: Facebook
Já mám facebook.... -
Re: Facebook
Mee *15* *3* -
-
Re: Re: Facebook
Hele cos mi to včera říkala? Že ať si lísknu za džeksího? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Facebook
prde myslím že ti to říkala ještě dneska *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Facebook
a liskni si znovu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
hééééj thesimso kde máš ehm... starou ikonku? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Facebook
*15* *15* -
ERROR *15* *15* -
No ehm .. *15* nevím .. *15* zmizla a najednou se tam ukazala tato .. *15* -
Héééj zradá *15* kde jee?? *15*
-
-
Přesně *15*
Děs .. fuj .. takhle zneucťovat jeho jméno *15* *9* *15* -
-
znechuťovat*15*
-
-
až cestou na oběd *15* loučím se *15* -
-
bye *15*
-
-
-
-
-
-
tajemstvi
Hejj holy reknu vam jedno mooc velky tajemstvi:Za 18 dni mam svatek a za 24 dni narozky *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* To je to tajemstvi *1* *8* *4* -
-
Re: tajemstvi
jéé tuty *8* jsem tam nechtela dat,mneli tam byt tuty: *15* *15* *15*
-
-
ahoj =)
ahoj holky. až vás tu bude víc tak vám něco řeknu *3* *4* -
-
Re: ahoj =)
jj ja jsem tu -
Re: ahoj =)
Ahojky no to sem zvědavá *15*
-
-
Ahoj lidi
Co je novýho okolo Michaela? Jinak zase musím pochválit tapety a fotečky *14* jsou nádherný. *3* -
cauky
dobrou noc holky krasne se vyspete.at se vam zda o mj.tak papapa *1* *4* *4* *4* -
=)
http://www.michaeljackson.com/us/ne ws/help-us-reach-one-million-tribut es-mj-1mj1mil -
rec-akademie
jestli vas zajima jak to dopadlo s tou reci tak ucitelka rikala ze je to uplne uzasny !! *4* *4*
napred cetla ten zacatek nahlas a jak je tam ta veta s tema pomluvama tak rekla ze nechape proc to ti novinari delali a pak uz to cetla potichu ! *4*
pripada mi ze ona MJ ma celkem rada ale nwm mozna ho jenom toleruje ze byl vynikaji umelec ! *4* *7* -
-
Re: rec-akademie
Tak to je super že si ti ta řeč povedla.A že ti učitelka řekla to je užasné.Ahoj -
-
Re: Re: rec-akademie
jj to je *4*
-
-
-
BOTDF
ted hráli na očku Blood On The Dance Floor *14* tu úplně miluju, tak má tak saxy hlas! *14* *15* -
-
Re: BOTDF
jooo ta je úpa bombastická! *14* -
-
Re: Re: BOTDF
jj ta pisnicka je hodne dobra a ten videoklip jeste lepsi !!! *14* *14* *15* *15*
-
-
-
wow
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78002 wow *14* *14* *15* *15* -
-
Re: wow
jedno slovo: ňuch *14* -
-
Re: Re: wow
ňuch ňuch *14* *14* -
-
Re: Re: Re: wow
ňuch ňuch ňuch *14* -
-
Re: Re: Re: Re: wow
ňuch ňuch ňuch ňuch *14* *14*
-
-
-
-
-
xD
Bože lidi!!!Odpoledne jsem si šla lehnout,páč jsem nějaká utahaná a vzbudila jsem se až teďka a zdál se mně taaaaak debilní sen,že to snad ani neí možný *15* *15* *15* Sem byla v Majkově domě(už byl po smti) a provázel mě tam nějakej chlap jako po zámku.No a bylo tam všechno tak jak to bylo než umřel.Takže tam třeba byla jeho nedojezená snídaně,nevypuštěná vana ve vodě,neustlaná postel...no a právě na tý posteli,na polštářu,ležel jeho vlas.A já jsem si ho potají vzala-ten chlap to neviděl.No jenže Majkl mě pak jako duch začal honit po celým Neverlandu a křičel na mě,že jsem zloděj *15* no tak já jsem ten vlas vrátila a potom mě Princ,Paris a Blanket pasovali na "rytíře nejvyšší statečnosti" za to,že jsem ten vlas vrátila *15* *15* no jako to byl sen *15* *15* *15* *15* -
-
n
hustý!!!!! ani ne *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
n
docela dobrý se zdůraznuji docela -
Re: xD
*15* *15* *15* óóó byl velmi sexy sen *15* *15* -
-
Re: Re: xD
no to teda *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Fakt hustý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
LOOOL XD *15* *15* *15* hustej sen *15* *15* *15*
´´nevypuštěná vana ve vodě´´´ XD *15* nemělo to bejt nevypuštěná voda ve vaně? XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
aha *15* *15* já taky ne,psala jsem to v rychlosti *15* *15* *15* -
no jo toho sem si nevšimla.. *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: xD
wow tak to je fakt dobrý!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
a to tě Majkí honil jako že se zlobil anebo to mylsela v dobrým..??? *15* *7* -
-
tak jako napůl..když to zjistil,tak na mě začal strašně řvat,ale jak mě pak honil venku,tak říkal,že krást se nemá,že bych se měla zachovat čestně a vrátit to a tak... *15* *15* *15* *15* -
myslel * *15* -
-
fakt husty *15* *15*
-
-
-
-
-