Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

soutěž

http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 006/soutez-o-nejhezci-blog
    Holky hlasujte..je tam Polinky blog..Anetky.K..Angie..a spoustu další..tak hlasujte..vítěz dostane diplom ;)
  • anet98

Ahoj

Ahoj. Teď jsem dokoukala ten dokument. Ježiš proč ten debil nic nedělal, jakto že si tam klidně telefonoval. *16* *10* Chvilkama jsem i brečela. Majký chybíš mi mooooc a všem tady taky. *9*
    • sisule

Re: Ahoj

Taky jsem si pobrečela a jak *9* *9*
  • zzj

preklad

http://www.youtube.com/watch?v=I3yx qpFY8YM nemate to nekdo v prekladu? *7* *4*
    • polinka

Re: preklad

mluví tak divně, jako strašně mumlá hov... houby mu rozumim... *15* ale řiká takový ty obvyklý kecy jakože vstoupí do historie jako jeden z nejlepších performerů v historii, že vyrostl na jeho hudbě, že má stále jeho písničky v IPOD, a že si bude pamatovat tu radost jakou přinášel lidem, no bla bla bla... *15*
      • Re: Re: preklad

ja rikam ze vis vsechno *15*
      • terullka00

Re: Re: preklad

chytrá holka *15* *15*
    • terullka00

Re: preklad

ty jo to nemam ale taky by mě zajmalo co tam kecaj .. *1* *5*
      • zzj

Re: Re: preklad

to me prave taky *15* ale Poli ma povecinu vsechny preklady *15* *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: preklad

právě *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: preklad

*15*
  • veronikak

I LOVE YOU ♥♥♥

MICHAELI MOC MI CHYBÍŠ TAK MOC RÁDA BYCH CHTĚLA ABY SE VRÁTIL ČAS KDY JSI TU MOHL BÝT S NÁMI.POŘÁD MĚ BOLÍ ŽE JSI UŽ NAVŽDY ODEŠEL DO NEBÍČKA BOHUŽEL OD TAMTUD NENÍ MOŽNÉ SE VRÁTIT ZPĚT.ČAS RYCHLE UTÍKA A V LÉTĚ UŽ BUDOU 2 ROKY CO JSI NÁS OPUSTIL *9* BYL JSI A POŘÁD ZŮSTANEŠ NÁDHERNÝM ČLOVÍČKEM KTERÝ HO MÁM POŘÁD V SRDCI ♥ MILUJI TEBE TVÝ KRÁSNÝ PÍSNIČKY,TVÝ KRÁSNÝ DĚTI.KING OF POP BYL JEN JEDEN A TO JSI BYL TY A NAVŽDY TO TAK UŽ ZŮSTANE.TAK MOC BYCH SI PŘÁLA TĚ OBEJMOUT A ŘICT JAK MOC TĚ MILUJI♥♥♥ JSI TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ ANDĚLÍČEK V NEBÍČKU,KTERÝHO MÁM BŮH VEDLE SEBE *4* VĚŘÍM,ŽE I BŮH TĚ MILUJE STEJNĚ JAKO MY.MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥R.I.P.KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • mika.bramburka

Re: I LOVE YOU ♥♥♥

Wow krásně řečeno :) Bylo tam všechno zahrnutý co bych řekla já :) Prostě Michael nejvíc to prostě slovy nelze vyjadřit jak ho miluju *14* *3* *14* *3*
    • janikoz

Re: I LOVE YOU ♥♥♥

Pořád mě udivuje, kde bereš tak krásný slova,ale když někdo někoho miluje, tak nepotřebuje dlouho přemýšlet *15*
      • veronikak

Re: Re: I LOVE YOU ♥♥♥

JDE TO OD SRDCE ♥♥♥
  • miissjackson

I LOVE MJ ♥

♫═╗╔╗ ♥
    ╚╗╔╝║║♫═╦╦ ╦╔╗
    ╔╝╚╗♫╚╣║ ║║║╔╣
    ╚═♫╝╚═ ╩═╩♫╩═╝♫

╔╦
    • mischicka

Re: I LOVE MJ ♥

wooow *14* I love, too *3* *14*
      • monikam

Re: Re: I LOVE MJ ♥

Krásný!!!! *14* *14* *14*
        • janikoz

Re: Re: Re: I LOVE MJ ♥

Jj je to moc pěkný. *3* *14*
          • miissjackson

Re: Re: Re: Re: I LOVE MJ ♥

Děkujíííí ale ještě tam mělo být "I love Michael Jackson" *14* ale nějak se mi to nepovedloo *14*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE MJ ♥

tak povede příště *4* *4*
  • MJ

MJ je prostě hvězda, a bude. A ti, kterým se to nelíbí se stím prostě musí smířit. *4*
  • :(

R.I.P., Michael! To je hrozny, ja to furt nejak nemuzu rozdychat.... *9*
  • terinda321

michael

Tvá hudba je věčná, krásná, upřím¨ná, dokonalá stejně jako ty!!!
  • terinda321

Děkuju

Já jsem taky zrovna chtěla psát, že jsem strašně ráda, že jsem si vás našla, nebo že jste našli vy mě! To je jedno! jsem moc ráda, že si můžu s někým povídat, o někom koho naprosto zbožnuju, ale moji "kamarádi" o tom nechtějí ani slyšet, mě to štve, mě když něco chytne, tak si o tom musím s někým povídat, a tady je to super¨!!! Ten člověk byl a je naprosto geniální a já vám to můžu říct a vy se mnou souhlasíte, pěkně si tu notujem!!! až na pár výjimek, ale takhle je to všude!!! Prostě děkuju, že jste se mnou, i když brečím, i když jsem smutná, i když se směju tomu, jak byl michael senzační!!

DĚKUJU I LOVE YOU *14* *3*
    • lina25

Re: Děkuju

Já děkuji tobě, a všem ostatním tady. Miluju vás!
    • Re: Děkuju

já jsem teké moc ráda a teké všechny miluji i Michaela. I LOVE JU
  • terinda321

pro aleksa

napiš to nahoru!!
    • angie72

Re: pro aleksa

Hmmm, tak jsem měla pravdu s tou hlavou. V tom případě vidím i vlasy. Pošlu to daší, tu jsem označila,kde si myslím, že je hlava a tam u šipky vidím obrys vlasů.
    • angie72

Re: pro aleksa

http://www.youtube.com/watch?v=440H 4EumPPQ
      • terinda321

Re: Re: pro aleksa

to video je kráásný!!
      • terinda321

Re: Re: pro aleksa

no a hned ta první fotka na tom videu je ta titulní stránka z brava a tam mu to strašně sluší!!!
        • angie72

Re: Re: Re: pro aleksa

Já vím :-)
          Dnes jsem měla video, kde uvádé comeback a já ho nemůžu najít.
          Chtěla jsem porovnat jak sem dala aleksa ten článek, že hůř mluvil. Možná tam mluvil tlumeným hlasem, ale nevím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit