-
Héééj
Je tu někdo? *7* -
-
Re: Héééj
Já ne *15* .. myslím *15* nebo joo? *7* *15* -
-
Re: Re: Héééj
*15* *15*
-
-
-
MJ
Dnes ve volné hodině jsem šla do města a všude jsem narážela na MJ.v jednom obchodě hráli Earth Song,v dalším měli jeho velkej plakát(asi si ho koupím)a když jsem si koupila in Touch tak tam je jak Mika stojí na špičkách jako Maiki. *14* A docela mu to šlo *15* -
-
Re: MJ
To e fajn. Mno já sem předevčírem byla Nakupovat v Gateu, New Yourkeru, Kika. A pak sem zašla do Hypernovy, a oni tam mají takový 3 stojany. Z jedný strany a z druhý jsou sluchátka, a jsou tam daný CD, jako aby si je člověk mohl poslechnou, a zhruba před 2 rokama sem tam takhle byla a bylo tam CD, kde byl Majkí s rukou nahoře, sem si řekla hmm to bude nějaký hezký,tak sem to tam poslouchala asi 5 minut, a pak přišel táta a řek : Co to posloucháš? JO Jacksona jo?
Já sem nevěděla, že to je on. A předevčírem tam měli jeho CD Thriller, tak sem si to tam poslechla. *14* *14*
-
-
.
musíme vymyslet nějaký téma -
-
Re: .
Mno a jaké? -
-
Re: Re: .
nevim.. *15*
-
-
-
...
Mám otázku...
CO se vám na Paulíně nelíbilo? *3* -
-
Re: ...
mě upřímě se nelíbilo já jsem zvyklá a VÍM kde a kdy de michael nahoru a dolů a jak zpívá ty slova když slyšíš black or white miluonkrát zapamatuješ si to a prostě mi to nesedělo!! já neříkám že to zazpívala nějak falešně nobo tak ale prostě mi to nesedělo!! to je takový divný!! nelíbilo se mi to!!zpívala to jináč třeba dám příklad michael zazpívá balck OOr white..a ona např zazpívá bláááck or whoite...chápeš prostě to slyšiš!! nelíbilo se mi to! ale u té bagárové ten ben se mi líbil strašně!! -
-
Re: Re: ...
Bagárová?.. to byla Balogová *15* .. a tý se to povedlo to ano..
Ano máš pravdu je to nezvyk, ale oni to nemůžou zazpívat přesně jako on.. bylo by to opravdu blbý kdyby ho kopírovala.. Zazpívala to po svém.. a to je na tom to originální *15*
-
-
V jednu chvlíli zpívala potichu..apk trochu chraplák..pak nahlas..dost měnila hlasitos a drsnost svího hlasu..a to se k týhle písničce nehodí..
Toť můj názor..
Jinak k Leoně Šenkový by se od Majkla hodila Dirty Diana.. *8* -
-
Zazpívala to svým hlasem svým stylem.. ne všichni to musí zpívat jako Michael.. za 1. to ani nejde a za 2. by byla jenom hnusná kopírka.. a jak řekl Hejma dokázalo to pobavit.. ale s tím druhým co řekl nesouhlasim *15* -
jj ji by sedla dirty diana to jo!!
-
-
Já pouze řekla, že božsky to umí jen Michael *15* ...a to je pravda ... *15* -
-
Já nepsala božský ale boží.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
To je jedno podstatný nebo přídavný jméno to je to stejný *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Není *15*
-
-
-
souhlasím
-
-
-
....NEVÍM
čao holky přidávám se k vaším rozkrok avatarům *15* *15* *15* -
-
Re: ....NEVÍM
Víííítej *15* -
*15* nj tak začni *15* -
já chci takýý *15* *15*
-
-
...
bože nějaké téma nám sešli... -
...............................
Ahoj, tak jsem zase tu *15* jo ještě k tomu Slashovi - jsem nevěděa že ten týpek v GITM je Slash. jo a taky už konečně vim, proč řiká v nákejch písničkách to Slash - je to jeho jméno *15* *15* *15* postřeh co? *15* -
-
Re: ...............................
Héééj ty si blesk *15* -
Re: ...............................
Dobře Ty :D:D:D .. se normálně překonáváš :D:D -
-
Re: Re: ...............................
*15* to víš no... *15* uáááá já se z mýho bratra poto... *15* už zase mi tady zpívá bleed it místo beat it *15* *15* *15* debil *15* -
-
Re: Re: Re: ...............................
*15* *15*
-
-
-
-
do p..
sakryš holky pišu si tu svama a už ani nevim co dělám! jedla sem rohlik s hořčicou a nechala si na stole taliřek no a ted jsem DOJEDLA margotku protože sem ju dala na ten talíř a neuvědomila sem si že je od hořčece doháje taká škoda čokolády! *16* *15* -
-
Re: do p..
no velice vtipné děvčata hlavně že mám po margotce ale přiznám se margotku s hořčicí sem ještě nejedla!! a doufám že taky nikdy nebudu! *15* -
-
Re: Re: do p..
:DNejsi sama!!
-
-
jezisi -
*15* *15* *15* *15* -
Ty si ale tellatko *15* -
-
Re: Re: do p..
není *15* neříkej že se ti nikdy nic takovýho nestalo =) -
-
Re: Re: Re: do p..
stalo a kolikrat!! *15* a nerikej ze tobe ne!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: do p..
mno nic takovýho si nepamatuju *15* *15* *15* ale možná taky jo *15*
že bych si někdy dala na chleba cukr místo soli? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: do p..
no tak přiznám se jednou sem omylem nasypala do brambor cukr místo soli ale to se mi stalo jen jednou!! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: do p..
Ja jsem si jednou dala misto cukru sul do caje ty kraso to jste mneli videt ty sprinty ke drezu *9* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahoj lidičky :) po dlooouhé době jsem konečně tady, jdete někdo na show Forever king of pop? :)
-
-
Ahoj :) Já nejedu, ale moc bych chtěla.
-
-
já jdu *4* už se mooc těším! *14*
-
-
Ahojky, já půjdu na show Forever Michael Jackson a už na se na to moc těším... *14* *3*
A ty jdeš monis? -
-
jj já jdu a taky už se se moc moc těším ! *14* *4*
-
-
Původně jsem chtěla jít, ale raději bych viděla cirkus de solei, tak doufejme, že se ho tu co nejdříve dočkáme *4*
-
-
Něco, co thesimsa žere :D
http://jacksonaction.com/bad/slides /badtour149.htm -
-
Re: Něco, co thesimsa žere :D
Áááá mmm *14* *15* .. eště řekni, že ty toho človíčka nežereš ?
-