-
joe
holky mrknete se na toto video cele tam v jedne casti se bude joe se smat ze MJ umrel!! *10* *10* *10* *8* *8* *8* *16* http://www.youtube.com/watch?v=JRbe30_oJ7k -
...JUSTIN =(
To není možný!Jak mohl Justin Bieber předběhnou Michaela???Jj, je to začínající zpěvák ten Justin ale aby ten šmejd předběhl tenhle talent...???OMG! *16* *16* *16* -
:*
ježíši proč si sundává sako??? proč si rovnou nesundá ty kalhoty?? *15* *15* *14*
http://2.bp.blogspot.com/_BhPEB8q6pJE/R8bRH0Qi6LI/AAAAAAAAAMA/08mqiCW7Z3c/S660/62jl4MJ.jpg -
-
Re: :*
*15* *15* jj, ty kalhoty bych taky brala *15* *14* -
Re: :*
hele klídek, nejdřív sako, pak kalhoty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :*
správně *15* hezky postupně... *15* -
-
Re: Re: Re: :*
j jj *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :*
mohly by jít nejdřív kalhoty a potom sako *15* *15*
-
-
-
-
-
.... :(
Ahoj,uz ste cetli v BRAVU co si vymyslela Murray? Ze prej si to Majkí pichnul sam a ze prisel a on uz mnel oci na hore a lezel ne zemi a ze sou to vzal,tagze nevi jestli ho zavrou..! To je hrozny,ja se modlim at ho zavrou,i kdyz by si to myslim Majkí moc nepral,ale kdyz vzal cloveku zivot mnel by jit sedet aspon na dozivoti..! A jak to jinak vypada se zzj?? -
-
Re: .... :(
je zde vidět jak mu teče do bot když stále tvrdí že MJ sebevraždu neměl k zomu žádný důvod.Prostě mu dal silnou dávku a místo toho aby Michaela oživoval tak radčí uklizel prášky a vše jiné věci jen aby se nemusel MJ oživovat,stačilo by kdyby zavolal čas a rychle záhranku.A taky té posádce neřekl že MJ dal silnou dávku propofolu,to zatajil jak tohle mohly zatajit to prostě nechápu.Měli by ho zavřit na doživotí podle toho co bravíčku psaly pokud mu to projde tak bude volný a to by podle mě neměl Nezaslouží aby Mj vrah běhal vesele po světe.A MJ tu možnost už nemá aby viděl jeho děti jak rostou.A taky už uvidímí nás fanoušky kteří pro nej ještě truhlí.Před budou stojí fanouškové a ty chtějí aby smrt MJ byla potrestána. I jeho rodina MJ je názoru že byl vrah sedet zato co dělal králi popu.Už je na čase aby už seděl za chvinku to bude rok co tu MJ už není a ten vrah stále běhá po svobodě,polde mě MJ pošpinit když už se nemůže bránit.Co musejí prožívat děti MJ ale taky je ho rodina a taky my jeho fanouškové.Chce spravedlivost aby MJ vrah šel sedět do vězení. -
Taky jsem to četla a myslim,že by ho zavřít měly i kdyby si to michael vpichl sám byl to ale přece Murray kdo mu scháněl ty léky . Nebo né ? *7* -
jo četla hrůza já bych ho musela zabít on nepřestane k***t jeden jak se snaží vyvarovat se trestu já sem tak vytočená že nemám slov *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Nevím proč by se Michael zabájel..tak moc se těšil na těch 50 koncertů..a tohle by fanouškům a sví rodině neudělal..miloval svou mámu a sourozence..a hlavně své děti..to by jim neudělal -
-
Re: Re: .... :(
No presne to samy sem rikala i ja...!!! *16* Sem zacala nadavt na celou tridu..!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: .... :(
tak to mate uplnu pravdu *16* *16* *16* uz nech ho tam zavru a nach uz nikdy nevyleze *3* *3* *3* kde si zzj napis nam uz konecne a neblbni zivot je bez MJ hrozny ale s takou partou ako je tu sa to da neako prežit *4* *14*
-
-
-
-
...
chjo..lidi... na ten dokument... NO COMENT!!! *9* *10* *9* *9* *5* *16* *8* od první chvíle nesnášim Murraye!!! *16* *8* *10* *5* -
-
Re: ...
víš, on v tom nebyl jen jeden viník,bylo jich daleko daleko víc, MJJ byl zneužívaný a vůbec,je mi ho moc moc líto -
-
Re: Re: ...
hm.. já vim..ale stejně Murray je kret**!!! ale chudák Majki měl okolo sebe takový bezcitný lidi...
-
-
-
svíčky
já si svíčku zapálím až večer..zatím na Michaela myslím..to stačí..ae večer si jí zapálím..a pak až večer..a žbude ten náš čas kdy Michael umřel.. -
-
Re: svíčky
a v kolik to je presne ? *7* -
-
Re: Re: svíčky
hele 23:..a nějaký minuty zjistím to mmntík -
-
Re: Re: Re: svíčky
23:26 -
-
Re: Re: Re: Re: svíčky
jj dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: svíčky
tak to si tu musime tak dlouho psat *9* *9* a pak spolecne zapalit svicku MJ *9*
-
-
-
Re: Re: Re: svíčky
jj dekuju *4*
-
-
-
Však já taky až večer... :( -
a to je v kolik presne
*7* to mu zapalim svicky ve tvaru srdicka
-
-
fotká
http://images2.fanpop.com/image/pho tos/10600000/MJ-TII-michael-jackson -10665485-800-500.jpg
krásná... z This Is It *4* -
-
Re: fotká
Jééé ta je úžasná *14* *15* -
-
Re: Re: fotká
oooooo copak to vidim za smailíka, ten se k tobě nehodí *15* -
-
Re: Re: Re: fotká
Proč ne ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotká
Nevím *15* Ty ho nepíšeš... seš na něj moc tvrdák *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotká
dobře, dobře *15* už mlčim *15* -
Ježiš *15* To bylo myšleno jenom, co se nakupování týče *15* -
ještě před chvílí si mi řikala, že tě moc neznám *15* -
*15* aha *15* .. nějak moc dobře mě znáš *15*
-
-
-
-
-
-
Cukroví
tak co, už taky pečete cukroví? *7* -
michael
Ahojte lidi,nevíte kde bych našla seznam,kolik má cd dohromady? -
f.l.i.p
troska seš akorat ty hnupe!asi neviš co pred 20 letama ten človek znamenal!mysli si co chceš ale stejne je to pro všechny lidi legenda popou hnupe zasranej