-
no sakra
Hej lidi a vy se divíte, že někomu nechci věřit.. koukněte na to, jak mám vědět kdo je kdo?.. no kurňa už!! -
-
Re: no sakra
Asi tu máme dvoch Fantomasov.
*4* -
-
Re: Re: no sakra
vypadá to tak *4*
-
-
-
51
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: 51
Chtěla jsem tam mít ještě 51 srdíček.
-
-
Dobré ráno
Dobré ránoo všeeeem *3* -
-
Re: Dobré ráno
Tobě také. *4*
-
-
Krása
http://www.youtube.com/watch?v=BgGp W7CmHUc&feature=related
Tohle video super.Pusťe si to od 1:24 tam Majkí dělá beatbox a pak je tam záběr z koncertu jak si zapíná poklopec.Krásný video. -
-
Re: Krása
to je dobrý to už sem viděla ale podívej se na tohle to jsem sem sice už dávala ale taky je to dobrý! nej část jak přichází na podium a ujede mu noha!
http://www.youtube.com/watch ?v=8geGu4mexgo&feature=fvw -
-
Re: Re: Krása
Hey mazec.Etě že nespadl.
-
-
-
Michael
Michael Jackson : I Love you
http://www.youtube.com/watch?v= MLose1b3mas&NR=1
*14* -
-
Re: Michael
Moc hezký. -
Re: Michael
*14* *14*
-
-
Heeelp!!!:(
Prosím pěkně,nemá někdo titulky k filmu Captain EO s Majkym??nebo nevíte kde se dají stáhnout?? *7* pořád je marně hledám a zatím bezvýsledně*9* byla bych fakt mooooc ráda *14* předem děkuji *4* -
-
Re: Heeelp!!!:(
zkus se podívat na ulozto.cz *4* ale nevim určitě jestli to tam bude *9* -
-
Re: Re: Heeelp!!!:(
Tam jsem se dívala jako první i na titulky.com a nic *9* njn,kdybych se ve škole učila pořádně anglicky tak je teď nemusím potřebovat *15* -
-
Re: Re: Re: Heeelp!!!:(
Jo to já si říkám taky =) -
-
Re: Re: Re: Re: Heeelp!!!:(
No ale teď třebas kvůli Majkovi bych se i donutila *1* jen abych mu rozumněla *14* jenže do školy už nechodím..Asi se začnu učit sama,o jééé!!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:Re: Heeelp!!!:(
Jj,to moc dobře znám,já se vždycky musela hoooooodně přemáhat *4* ono jak je něco povinný a nucený,tak se člověku nikdy nechce *15* myslím,že nejlepší je někam odcestovat a tam to člověka donutí *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Heeelp!!!:(
Já sice do školy ještě chodím,ale anglictina fakt nic moc..Začnu se jí asi naplno věnovat =)
-
-
-
-
-
-
:)
ahoj tak jsem se konečně dostala na net...jsem tu jen chwíli jen mrknu na superstar a frčím spát...tk copak tady dneska máme za nowinky..?? -
-
Re: :)
Ale jooo... máme novýho majitele Michaelova domu v LA.. a taky je to dneska 13 let co tu měl koncert *14* -
-
Re: Re: :)
jo majitele.??..tak to jsem newěděla... -
-
Re: Re: Re: :)
aspoň toho majitele bude strašit Majkího duch
-
-
-
Re: :)
Ahoj dneska nic moc novýho je tady zase nějak nuda=( Asi všichni koukaji na Superstar *4* -
-
Re: Re: :)
dneska je zas superstar ?? *15* *15*
-
-
-
mějte se
já už musím jít,tak se tu mějte hezky pápá a hezké sny o majkím...... -
michaolss
no to nevíte že se bulvárysti honí za slávou potřebujou prachy no stím už nic nenaděláme ale taky mě pěkně serou. jo a ještě možná to nevíte ale taky jsem se oběvila v novinách blesk. a dost mě to naštvalo a tak trochu se to řešilo. že já blbec jsem hrála v tom filmu a zatáhli k tomu i michaela. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
facebook
ted jsem byla na facebook a měla jsem si vybrat mezi smooth criminal, bad, black or white, dirthy diana a dangerous... no těžší výběr už nemohli dát fakt jako *15* ale dala jsem black or white *15* ale nejrači bych dala všechny *15*jo a black or white taky vede *4* *15* co byste dali vy? *7* *15* -
-
Re: facebook
Sem dala Dirty Diana *15* Jako Black or white je luxusní, ale Dirty Diana eště luxusnější *15* -
-
Re: Re: facebook
Dirty Dianu neznám *15* -
-
Re: Re: Re: facebook
What ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: facebook
Noo, že tu písničku neznám.. jako znám, ale je to jediná Michaelovo písnička, kterou jsem nikdy neslyšela *15* .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: facebook
http://www.youtube.com/watch?v=DVK0 QRy-EZQ
Táák studuj *15* -
Neznáám *15* -
Cože? si děláš srandu ne? *15* *15* Taká šupovka a ty jí neznáš? *15* -
Tak to i jí poslechni je krásná. -
asi jediná *15*