Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Holky moje,budu sice přihlášená ale musím si nachystat bágl do školy, tak se dyžtak nedivte když budu přihlášená a nebudu pssát ju?!tak zatím *3* *15*
  • nikcajacksonka

chtela,ale nemuzu!:D

TAk ja uz jdu,uz pomalu u toho pocitace spim *15* Tak páá a až nás bude vic tak mi musite vymyslte nejakou tu prezdivku!! *1* Dobrou všem i Majkímu *14* *14*
    • tea301

Re: chtela,ale nemuzu!:D

jestli vůbec ještě bude kdo by ti ji vymyslel!§ vypadá to že se rozpadáme!! *15*
      • tea301

Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D

dobrou!! a stím rozpadáme to myslím tak že když se někomu ty přezdívky nelíbí nemůžeme ho dotoho nutit!§ co kuře?? nebo radši zanesko? *7*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D

ja tu prezdivku ani nepotrebuju!!Budete mi rikat jak budete chtit!! *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D

ale nikdo neříkal že někdo odsud odchází a že tu zůstanež sama to jsi asi špatně pochopila!
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D

Ja vim,ale ja se nerozpadam!!Ja tu zustavam i kdybch si tu mnela psat sama ze sebou!!!
  • veronikak
    Děkuji za smazaní příspěvku který byl nechutný a hnusný. Jsem ráda,že se někdo stará a tento fanklub Michaela.
  • janicka.voj

Miley

¨rychle musme neco udelat ta kravka Miley je na prvnim miste...nejlepsi by bylo kdyby byl Michael prvni a za nim jeho rodinu,to by se dostala az hodne dozadu *15*
    • Re: Miley

Jo musíme něco udělat ale co
    • skih

Re: Miley

nemluv o tom...
  • kRÁL

Byl to obyčejnej šašek kterej nic pro lidi v životě skutečně neudělal, jen si stlal pod polštář prašule aby měl na další plastiky a na svůj ranč .Ano to že zpíval o bídě v Africe to je moc hezký, ale bezúčelný.Sice poukázal na problémy lidstva, ale sám byl konzumentem prvního kalibru. *3*
    • Re: kRÁL

On prispel na choré deti a deti bez domova velké milióny v každom štáte kde koncertovala okrem toho spolupracoval s viac ako 40 charitatívnymi organizáciami a za charitatívnu činnosť dostal aj ocenenia, ale taký závistivý človek ako ty to nemôže pochopiť.
      Najprv si o ňom niečo prečítaj, až potom niečo hovor.
    • terunkaaa

Re: kRÁL

Ty jsi jen UBOŽÁK,nic jinýho nejsi!! *16* *13* Hele když si přečteš jeden debilní článek někde v bulváru a nic víc nevíš a nezajímáš se,tak vůbec nevim proč sem lezeš!!Michael toho udělal hooooodně moc jak pro svět tak pro charitu a dětičky:).A ty radši tady odsud vypadni!! *13* *13* *13*
    • thesimsa

A jinak dobrý ?
      Narozdíl od tebe toho pro svět udělal hodně ..
      • nikkyt

Re: Re: kRÁL

Promin ale tomu co si napsal se musim fakt smát.. *15* *15* *15* Hodně lidí hraničí s debilitou..ale ty?Ty si tu hranici právě překročil... *3* Lituju tě...
        Michael zase tolik plastik neměl!!! *16* takže hod zpátečku jasný?A souhlasim s zanesskou a angie.
    • Re: kRÁL

Ty BLBE,víš,co mě nejvíce vadí?Jak takového člověka jako ty mohou trápit cizí peníze.Až dokážeš to,co ON,tak se ti i pokloním.A v dnešní době máš přece tolik možností,tak se předveď.Jsi obyčejný CHUDÁK
    • zanesskaaaa

Já Ti nevím heleď, ale když jsem viděla videa, kde předával šeky s pomalu víc jak desetitísíci milóny. tak mi to nepřišlo, že si všechno hrabal pro sebe .. ale to je asi věc názoru ..
    • angie72

Michael...

Bezúčelný by to bylo "díky" takovým dementům, jakým jsi ty sám.

Michael je nejcharitativnější člověk s nejčistším srdcem a záměry!

Jinak zdravím všechny broučky tady na osobnostech... Mějte se moc krásně a kašlete na takové chudáčky, kteří nemají rozum...
    • scofieldmj

hele rudy to je videt ze ho ubec neznáš a že máš v hlavě vylízáno a nachcáno *10* *10* *10*
    • mrs_jackson

Ano, máme tu dalšího idiota co se potřebuje takle trapně projevovat!Jestli máš něco proti Michaelovi, tak vypadni!! *10* *16* *8*
  • polinka

blablabla

dneska mě potěšila kámoška... se mě ptala jestli má Michael nějakou sestru zpěvačku a já že jo, proč a ona že viděla v tv nákej klip a řikala myslím že se jmenovala Jessica Jackson a já že je to Janet a ona no tak Janet a řikala, že mu je strašně podobná, že má podobný pohyby a tak. Doufám že jste to pochopily z těch mých blábolů *15* ale zase mě naštvala učitelka... já mám totiž referát z Moonwalku a na něco jsem se jí ohledně toho ptala a ona že prej mám říct svůj vlastní názor na to, proč chtěl bejt bílej a jak měl labilní chování atd... takže jako... nejradči bych jí dala na místě pár facek...
    • thesimsa

Re: blablabla

Minulej tejden se mě jedna spolužačka taky ptala na Janet .. :D

Tohle kdyby mně řekla nějáká učitelka, tak byh asi začala nervačit ... :D
      Měla si v tom referátu něco o Vitiligu ?
      • polinka

Re: Re: blablabla

já ten referát mám až na úterý, tak ještě uvidím, jak to zpracuju... a taky doufám, že ho ostatním přiblížím v lepším světle...
        • thesimsa

Re: Re: Re: blablabla

Tak tam nějak zkus hodit něco i o Vitiligu, ať je ta učitelka o něco chytřejší ..
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: blablabla

To nebylo na mě že jo? *15* s tím by mě ta naše vyhodila *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: blablabla

no jo ale ty referáty jsou povinný, takže jsem si něco vybrat musela jako každej... tak jsem si vzala autobiografii... a když si někdo vezme třeba nákou knížku tak to ještě nezmanená, že ho zajímá a že ho bavila... *15*
            • thesimsa

Taky to tak máme ve třídě .. ale opravdu je to jen mírná nenávist *15*
              To je fakt, ale asi bys nedělala referát o někom, kdo tě nezajímá ne ? *15*
            • polinka

jo a Michaelovskou noc Anet *3* *15*
            • polinka

no lehce víc *15* *15* *15* no to že mám referát z Moonwalku ještě (ne)znamená že ho mám ráda... *15* *3*
            • anet.k

No jenom lehce *15*
            • thesimsa

Dobrou *15*
            • anet.k

jojo chápu tě. Ale taky mým 2 spolužákům se strašně líbí Billie Jean. Možná mě někteří taky chápou ale někdy si z Michaela dělaj srandu. Jednou jsem poslala spolužákovi Speed Demon klip a on se teda řehnil *15* *15* *15*
              No jinak já už asi půjdu do Hajan =) Tak pááá *14*
            • thesimsa

Ajoo ták *15*
              Taky se ve třídě lehce nesnášíte ? *15*
            • anet.k

jojo chápu tě. Ale taky mým 2 spolužákům se strašně líbí Billie Jean. Možná mě někteří taky chápou ale někdy si z Michaela dělaj srandu. Jednou jsem poslala spolužákovi Speed Demon klip a on se teda řehnil *15* *15* *15*
              No jinak já už asi půjdu do Hajan =) Tak pááá *14*
            • thesimsa

To jako děláš referáty o Michaelovi a oni o tom neví ? *15* O mně už to ví celej druhej stupeň *15*
            • polinka

moje kámošky to samozřejmě vědí, ale ostatní asi ne, spíš jenom tak tuší... *15* my se tak vzájemně zrovna nemám moc vlásce víš *15*
            • anet.k

U tebe to Polo nevíjou? A jak tooo? Ty se za Michaela snad stydíš *15* *15* *15* *15* ne dělám si srandu. No ale teda kdyby se to dozvěděli tak si ani nedokážu představit, co ti udělají :D *15*
            • anet.k

no z naší třídy to nechápe nikdo :D no trochu moje spolusedící =) jí se většinou tak trochu svěřuju. I když teda ona nosí furt trička s montanou *15* Miley je dobrá ale Montana je fuj! *15*
              Jinak já na vdovu vůbec nereaguju *15*
            • polinka

tak u mě to neví skoro nikdo, já bych byla ukamenována *15*
            • thesimsa

Však o mně to taky ví, ale chápou to jen někteří .. *15*
              Prej vdovo *15* To bych jim asi něco omlátila o palicu *15*
            • anet.k

Jo všichni už to o mě víjou, že poslouchám pořád Michaela a mám ho ráda mno *1*
              Ale nesnáším, když mě říkají upřímnou soustrast vdovo. fuj bleee *15* *15* *15*
            • thesimsa

Ee to bych reagovala na tvůj příspěvek *15*
              ... Učitelka by mě asi nevyhodila, ale nejspíš bych schytala od nucených spolužáků blbý kecy *15*
              Stejně, až bude možnost udělat referát, tak ho udělám a ať po mně házej třeba vajíčka .. *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: blablabla

No já bych si referát o Michaelovi nemohla ani dovolit *15* *15* *15* U tý naší učitelky.......Ju to ani nezajímá. *15* Vždyť jí je taky 55let *3*
    • bajush

Re: blablabla

Taky máš referát? Super, my ho máme na zítra na libovolný téma, takže ho budu dělat o Michelovi... Akorát netuším, co tam mám napsat, jaksi mi nedochází, co se v referátu píše. A tady je možnost, jak představit Michaela spolužákům v lepším světle, než ho vidí oni... *3* *15*
  • sasa87

Zesnulý Michael Jackson bude hlavní hvězdou cirkusu!

Jde o psolečnost která spravuje pozůstalost po Michaela Jacksona oni podesali obří kontratk na za miliony dolarů s impresáriem Cirque du Soleil.Tento cirkus doatal se mlouvou práva na jeho biografii žovita krále popu.Kde bude Akrobatická show s tanečními prvky a písněmi MJ. A od roku 2012 ta show bude v Las Vegas . A zisk ze vstupné pujde na půl jde do cirkusu, a ta druhá pulka pujde společnosti která zastupuje Jacksonvu
  • nikcajacksonka

Týýjo

Teed tady se to ale rozjelo a to sem tady nebyla asi jenom půl hodky *3* *15* Hroozně mne stve ta holka jak mi slibila ten podpis a pritom keca!! *10* *16*
    • nikcajacksonka

Re: Týýjo

chtela sem napsat Teeda xDD
      • zuzanka666

Re: Re: Týýjo

Koho by to nenaštvalo *7* určitě každýho.Nejlepší asi bude si jí nevšímat.Však výme co píše o pravdě Michael v Moonwalku...
        • zzj

Re: Re: Re: Týýjo

nemusela si s tebe utahovat a delat ti plane nadeje ! *16*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Týýjo

ano,ano *16* Ale rekla ze mi to prinese tuten tyden,tagze jak uz jsem psala budu ji tag dlouho otravovat dokud mi ho nedda,nebo odnekud nesezene *15*a kdyz ne tag prijde VYMýTAč DLUHů-neboli SLIBů *15* *15*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Týýjo

neboj se ! Z tutoho si nikdo ze mne srandu delat nebude!! *16*
            • zzj

tak to ji pak musis vrat i s urokama !!! *16* *16* *15*
            • nikcajacksonka

mno,ale pochybuju o tom xD *16*
            • zzj

*15* *15* tos kdyby ti to vyslo tak bys to mela dobre !! *4*
  • baluska1

??

Holky nevíte jak se to vyřešilo s tím 8.ball.8..myslým ten chlap?nevíte jestli už je to uzavřený?
    • zzj

Re: ??

jako myslis toho debila doktora ? *16*
      • baluska1

Re: Re: ??

Ne doktor..ae byl tu jeden uživatel..a ten měl přezdívku 8.ball.8..byl trošku divnej..posmíval se všem..a taky..nu nadával..a ponižovat..tak se ptám co s tím jeho účtem udělaly
        • zzj

Re: Re: Re: ??

aha tos to nwm *7* ale je to DEBIL *16*
        • polinka

Re: Re: Re: ??

ten se tady jenom mihnul a už se neukázal... byl to trapák... už jsem si na něj dlouho nevzpomněla... jo a řikala jsem mu osmibalíček *15* a pamatuju si, že mě pěkně štval... *15* ale já myslím, že už se neukáže... doufám *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: ??

jo pamatuju..jo holky..na superhrách říkáme Miley cyrus=Hannah Montana..Haňa Blbaňa.. *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ??

*15* *15* *15* dobry nazev *15*
  • Bože

Holky moje máma mi při úklidu rozdupla DVD This is it :( já jí zabiju :( já se snad zblázním :( já jí zabiju :( ale mám jí jako ráda :) ale zrovna This is it :( kdyby to bylo CD co jsem si udělala sama tak neřeknu :) ae This is it :( naštěstí máme u nás v Trafice jedno..teda dneska jsem ho tam viděla ;) tak si ho koupím :) ale jako naštvalo mě to :( když mi to řekla já to šla sebrat a brečet :( :D
    • thesimsa

Re: Bože

Rozdupla ? Ty válíš This Is It po zemi ?
    • sisule

Ještě že mně moje matka neuklízí v pokoji ona ani neví že jsem si koupila nějaké DVD a CD o Michaelovi Jacksnovi a asi by ji kleplo kdyby sem ji na otázku kolik to stálo odpověděla tak každé CD okolo 400 Kč. A asi by mně nebavilo posloucha její kritiku. *3*
    • zzj

no me ho mama rozbila schvalne a jeste prede mnou ale nn dvd ale cd *9* *9*
    • sasa87

já vím co to je když máte zničené cd,dvd MJ mám takové zkušenosti ze školy.A to zž jsem jednou zde psala.
    • terullka00

ahojky..tak to ti nezávidim.. *9* *9* a to udělala schválně nebo omylem??? *7* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit