-
Pá
Jdu spát.. Dobrou ženy *14* *15* -
...
hej mi zkazime vážně naco přindem!§ takže navrhuju prde napiš to ted ty!! já na to nemám nervy!! -
-
Re: ...
jóó prd jedééé....a má to v kapse tkaže se připravte na novej příspěvek people!!!! *15* *15*
-
-
Holky
Holky můžu se vás zeptat jak se mění to heslo? *7* *9* -
-
Re: Holky
V nastavení *15* -
-
Re: Re: Holky
Díky. *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Holky
Nneí za co *3*
-
-
-
-
Zatím páá
Zatím se mějte jdu se mrknout na superstár.Pááá. *4* -
-
fhgzt
Ježiš to už je tolik hodin!Ani to nevim!
-
-
mno..
tady by mě zajímalo kde vzal ten kostýmek!! no ale jinak tancuje slušně!! ps na tomhle videu není michale jen jeho písnička!
http://www.youtube.com /watch?v=mMEurmRMSMQ&feature=relate d -
-
Re: mno..
Ten chlap je děsnej *15* *15* -
-
Re: Re: mno..
ale jako tak zas přece jen napodobit michaela ... a celkem mu to šlo bych řekla!! ale měl si vycpat kalhoty takhle jen michaela znemožnil!! *15*
-
-
Re: mno..
ten chlap hyzdí kult zlatých kalhot!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: mno..
no tak v tomhle se michaelovi nemůže rovnat nikdo!! bych řekla když poprvé vystoupil ve zlatých kalhotách a neměl ty černý plandavý tak se šli všichni kluci zahrabat!!! *15* *14*
-
-
-
mnoo
tohle jsem si jaksi na klikárně nepřečetla!! *15*
Z jedné IP adresy lze hlasovat jednou za 5 minut, jedno kliknutí = 1 bod. Bod v klikárně vydrží 5 dní, mazání starých bodů se děje denně o půlnoci. První tři skladby se zobrazují v hlavní hitparádě Ujdeto Charts. Registrovaní návštěvníci mohou do Klikárny přidat libovolnou skladbu standardním formulářem jako do Ujdeto Charts. Při hlasování se nerozlišují jednotlivé stanice za proxy serverem. Je zakázáno znehodnocovat výsledky ankety pomocí hlasovacích robotů. -
-
Re: mnoo
jo tohle zž jsem četla *4*
-
-
lidi??
kolik se přidává let když se třeba půl minuty směješ?
*7* *15* -
-
Re: lidi??
Jak to mám vědět *15* .. doufám, že málo.. chci brzo pryč *15* -
-
Re: Re: lidi??
přesněě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: lidi??
nj doufám že tu taky nebudu dlouho strašit už chcu konečně jít na michaelův koncert a vydět ho na živo se už nemůžu dočkááát!! *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: lidi??
Koncert nepotřebuji ... postačím si i s jinými aktivitami *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi??
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Mno když se směješ 1 minutu,takse ti o hodinu prodlouží život. Ale to jsou kecy. -
Nevím doufám, že se nic nepřidává .. *15* to bych tu strašila stovky let *15* .. a to se mně opravdu nechce ... *15*
-
-
??
lidi mužu se zeptat tohle patří k nějaké písničce?? jestli jo ke které prosím!! *14*
http://www.youtube.com/watch?v=1e 3CAN6VWgE&feature=related -
-
Re: ??
Ty jsi trubkáá *15*
Vždyť to tam máš napsaný *15* .. je to úplný začátek z Black Or White *15* *15* -
-
Re: Re: ??
kolik má těch klipů na black or white teda?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
no jeden!! *15* *15* *15* ostatní si předělali fanoušci.. *15* ůůůůůůůůrr *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
nj ale jeden!§ a co je teda stím jak rozbíjí to auto nebo ten stím jak je v tom rusku a v té africe atd.. jako SU ZMATENÁ!§ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
To je jeden klip, ale toho pantera museli zrušit, že to bylo nevhodný (asi nějáký moc sexualní či co ... *15* )
-
-
-
-
Re: Re: ??
nech syfla! *15* když se stala fanouškem až 25.června tak to přece ještě nemůže všechno znát *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
Já neříkám, že to má znát, ale že to má napsaný v nadpisu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
no tak třeba neumí anglicky *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: ??
To videO?
-
-
titulek
ouch xD Tak jsem si konečně přebrala záložky, hrůza..by jste nevěřila co jsem tam všechno měla za trapárny.. *15* ale tohle video jsem tak měla třikrát.. *15* asi vím proč *14*
http://www.youtube.com/watch?v=LXKpMalvdEA -
-
Re: titulek
Bezva mám komplet mokrej monitor *15* *15* -
Si založ na Youtube profil a ukládej si to do oblíbených budou de ti objevovat v tom profilu *15* to je jednodušší než to pořád dávat do oblíbenách položek *15* -
-
Re: Re: titulek
na youtube už jsem 4 roky *15* *15* *15* ale já to chci mít i v záložkách..
jo nebo né čtyři roky já už tam mám asi 10 kanálů a pořád je měnim takže když je sečteš tak vlastně 4 roky tam sem *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Noo.. to je fakt lepší to mít v záložkách no (iroie) *15* .. hlavně když budeš muset přeinstalovávat počítač a vše se Ti vymaže *15*
-
-
-
jé jůů mnam!! nic víc se říct nedá!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: titulek
dá se mlčet a vychutnávat *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
mlčet to nejde ale vychutnávám uplně včším když ho vidím!!! *14* *14* *15*
-
-
-
-
fotka
Ahoj. hledám takovou jednu fotka, je na ní Michael jak si dává pusinku s Paris a nemůžu jí najít. Nevíte někdo kde je? *7* -
-
Re: fotka
myslíš tudle:
http://foto.osobnosti.cz/pa ris-jackson-i-370616
jako ona mu dává pusinky na víc fotkách, ale našla sem aji tudle *15* -
-
Re: Re: fotka
jééééééé děkujííí přesně tu jsem měla na mysli *15* klášná *15* *14* -
Re: Re: fotka
šikuláa *1* *3* ..tuhle sem ti chtěla poslat...tak na chvilku papapap *3* mám hodinu klavíru *3* *3*
-
-
Re: fotka
když mi napíšeš maail tak ti to pošlu..Ta fotečka je klášná *15* *14* *14* *1*
-