-
velká ztráta
tak pěkný písničky má málokterý zpěvák...Michael aspoň zpíval, narozdíl od těch moderních raperů a hiphoperůů...to je vyloženě hnus.. *9* *9* *9* -
....
Krásné dopoledne.... -
-
Re: ....
Ahoj zlatí! -
-
Re: Re: ....
Ahojky ty můj stane *1* *15* -
-
Re: Re: Re: ....
*1*
-
-
-
-
Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
Michaelův bratr Jermain poskytl rozhovor Larrymu Kingovi na CNN. Jermaine řekl, že je pro něj Michaelova smrt stále šok, a že se teď rodina zabývá otázkou, kde ho položí k poslednímu odpočinku. "Zajímá mě hlavně ochrana místa, kde Michaela pohřbíme. Během procesu Michael do Neverlandu nechtěl, ale všichni jsme to místo viděli, je nádherné." Jermaine chce Michaela pohřbít v Neverlandu, ale zbytek rodiny má zřejmě jiný názor.
Jermaine také řekl, že Omar Bhatti je chlapec, kterého měl Michael vělmi rád, a kterého pokládal za rodinu. Pokud není jeho syn, budeme ho stále pokládat za rodinného přítele. Jermain si nemyslí, že by Michael něco bral. "Nikdy jsem ani nezapřemýšlel nad tím, že by Michael byl závislý na něčem. Nikdy jsem ho totiž neviděl chovat se divně. Věci, které teď slyším z médií, jsou šokující. Počkejme si na výledky pitvy."
Jermain je super, že chce pohřbít bratra na místě, které Michael miloval, že? *14* -
-
Re: Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
No to je... On a Janet mi přijde z té jeho trhlé rodinky nejvíc normální. A jeho maminka musí být taky fajn. I když ta s Neverlandem nesouhlasí, nikdy se k Majkýmu neobrátila zády -
Jo to jsem četla. A myslím že se někde vyjádřil jeho otec že on ho chce taky pochovat v Neverlandu, ale jeho matka a ostatní sourozenci (kromě Jermaine) jsou proti. -
to by bylo super kdyby Michael odpočíval v Neverlandu...i já bych si přála aby tam byl pochovaný...měl to tam strašně rád...a už jenom kvůli těm dětem...aby věděli kam se jejich 'rodina' vůbec poděla...aby věděli kam mají Makjkíího přijít navštívit...aby za ním chodili s problémy a novinkami...takhle by si to Majkíí určitě přál! *9*
-
-
Dokument
Living With Michael Jackson tak jestli je tenhle dokument na iternetu se chci zeptat? -
-
Re: Dokument
Jo dá se stáhnout :-) -
-
Re: Re: Dokument
A na jaké stránce
-
-
-
Úvaha
Tak jsem nák přemejšlela... říká se, že nikdo není dokonalý. Ale co Majkí? Myslíte si, že je opravdu dokonalý nebo má taky náký špatný vlstnosti? Já myslím, že jeho špatná vlastnost je, že až moc důvěřoval lidem. Jinak nevím. *1* Co si o tom myslíte vy? -
-
Re: Úvaha
Možná, že se mnou nebudete souhlasit, ale myslím, že taky byl tvrdohlavý. Což na jednu stranu může být dobrou vlastností - jít si za svým cílem, dosáhnout dokonalosti a nebát se toho co na to ostatní, na druhou stranu,a tady se možná neshodnem, myslím na ty léky, více lidí vědělo, že bere příliš lélů (alespoň se to psalo: bodygárdi, kuchař,určitě i rodina)proti bolesti a nechce se mi věřit,že se o tom nikdo z nich nepokoušel s ním promluvit. -
-
Re: Re: Úvaha
Jenže co vy víte jak mu bylo? Naučily si ho aby byl závislý. Mozek pak přemýšlí jinak. Věřil doktorům... bohužel. Ani bych se nedivila, kdyby na zaměstnance a ostatní byl ostrý, když se mu to snažily rozmluvit. Tohle už není o tvrdohlavosti... -
-
Re: Re: Re: Úvaha
Spadnou do závislosti na lécích je velice snadné, hlavně u těch, co vám přinášejí úlevu. Myslím léky od bolesti, na spaní a taky o lécích třeba na depresi.Přijde to tak nějak samo a ani ti o nepřijde zdá se ti, že to máš pod kotrolou a vlastně už dávno ne.Pak už ti opravdu musí pomoct okolí, ukázat ti, že už jsi za hranicí. -
-
Re: Re: Re: Re: Úvaha
Človek si asi myslí, že keď mu tie lieky pomohli včera, a nič zlého sa nestalo, tak pomôžu mu aj dnes, aj potom. -
Re: Re: Re: Re: Úvaha
On není tak snadné se z té hranice vrátit zpět, a to ti to okolí může ukazovat jak chceš. Zvlášť když má kolem sebe vypočítavé doktůrky, kterým věříš a cpou to do tebe po hrstech.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úvaha
Není,bolí to,ale jde to, musíš ale chtít.
-
-
-
-
Nad tým som už aj ja dávnejšie premýšlala, to s tými liekmi a že si asi nedal poradiť od ostatných, pokial sa mu teda snažili pomôcť a všimli si to.
Asi si robil po svojom.
Tiež mi je to lúto. -
-
Re: Re: Re: Úvaha
Ale je pravda, že toho zažil vela a že to nemal jednoduché, tak ho aj celkom chápem.
-
-
To mi nepřijde. Tohle jsem taky četla, jak najednou byli všichni chytrý, ale on je každý generálem po boji.
Já jsem taky četla, že když mu zabavili léky, tak Majkí je nechal. Do té doby, než mu dal Murray další, ale nevíme co je na tom pravdy... -
To my nevíme, ale taky se mi občas takový zdál. No, teď už s tím stejně nic nenaděláme... -
jo asi máš pravdu, že byl tvrdohlavý hlavně ohledně těch léků. Sama ta chůva jeho dětí říkala že se s tim pokoušela něco udělat, říkala to i jeho matce a Janet, ale nikdo s ním nehnul.
-
-
No, on byl je a bude pro mě dokonalým... Ale jeho naivita mu ztěžovala život... I když, je dobře že chtěl pomáhat lidem. Myslím že v tomhle ho nikdo nepřekoná... -
Tá jeho citlivá povaha mu pomáhala v jeho dobrých skutkoch a pri skladaní piesní a textov, ale škodila mu keď ho niečo trápilo a bolo mu ťažko.
Ale myslím, že to celkom zvládal.
Určite mu pomáhala podpora blízkych a fanúšikov. -
Jo to byla jeho nejhorší vlastnost!!.. ale nevím opravdu NIKDO NENÍ DOKONALÝ.. a myslím že i Michael nebyl ve všem vynikající.. ale možná se pletu.. jak říkám, neznám ho osobně tak nemůžu tvrdit že je to pravda:)) -
Aj ja som si to tak pomyslela, že tá jeho velká dôvera je síce pekná vlastnosť, ale zároveň aj zlá lebo na ňu najviac doplatil.
On sám bol čestný a úprimný, tak to predpokladal aj u druhých.
-
-
Diana & Michael
Mne sa páči toto video s Dianou.
Pekne spolu spievajú a tancujú.
http://www.youtube.com /watch?v=E1jd3UkUlpc&eurl=http%3A%2 F%2Fvideoklip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fmi chael%2Djackson%2D%2Dmichael%2Djack son%2Dand%2Ddiana%2Dross%2Dpart%2D1 &feature=player_embedded
je tam aj druhá časť na youtube -
SRAZ
jo a jinak lidicky nevite kde a v kolik s ema konat ten sraz v ostrave moc rada bych tam totiz sla a jako nikdo neni schopny mi nic podrobnejsiho k tomu napsat tak plsky neco napiste ale mi do vzkazu ju kdyby jste teda neco vedeli -
zadeček
Holky, že se k tomu vracím, včera jsem to nekomentovala.... no jeho zadeček teda nemá chybu... takže s vámi naprosto souhlasím... nerada to říkám, ale moje oči vždycky na jakýmkoliv videu míří bud do rozkroku nebo na zadeček... sakra proč tu není smajlík, který se stydí....
ale musíte uznat, že to teda vážně nemá chybu.... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: zadeček
Zlatí ani nemluv! Tohle jsem probrali snad milionkrát *1* Majký je výstavní kus! Je dokonalej, od nádherných velkých tmavých očí, odzbrojující úsměv, o zadečku ani nemluvě! No ten zbytek bude určitě tak k pohledání *1* Takže.... nejste sami holky, já ho prostě sjíždím od shora dolů! -
Dneska som videla neaké fotky na mjjpictures.com, ako si preberal cenu MTV.
Mal pekný vohoz, boli tam fotky aj odzadu ako kráča, podáva letmo ruku fanúšikom.
Má pekné pozadie, máš pravdu. *1*
Má peknú postavu.
Na jednom videu z toho súdu, kde je celý v bielom sú tiež 1-2 fotky podoné. -
Svatá pravda, když se tam dole chytne tak zařvu vzrušením *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: zadeček
tak to já dostanu husí kůži, ale takovou tu příjemnou *1* *3* -
Re: Re: zadeček
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: zadeček
Tááák a máme 10000 příspěvků =D
-
-
-
tak v tom nejste sami děvčata:D:D.. akorát já se vždycky zadívám do těch nádherných očí.. a mám zásek.. dokážu se do nich dívat třeba i hodinu!!... opravdu *15* .. nedokážu se nabažit *14* .. nejkrásnější oči na světě!!.. *14* *14* -
Ehm no jsem na tom stejne *15*
Jsem se divala na HIStory tour a cely dve hodiny jsem cucela furt do stejnych partii a este jsem to nekolikrat pretacela *1* *15* ale pssst *1*
-
-
MJ krmí krokodýly!!!!!!!
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?80 00565 -
Mj
ježiš, tak tys mě dostala...nic pravdivějšího jsem dnes nemohla číst...bulím jak želva...dnes poněkolikáté :-( -
-
Re: Mj
Jen tu bolest co máš v sobě vyplakej. Není nic lepšího, jak si ulevit od bolesti.
Já dnes taky bulím. Jsou dny, kdy jsem v pohodě a pořád se jen směju, potom přijde zkrat a je to zase v háji :-(
-