Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

MJ

lidicky pojdte si nekdo povidat
  • lady_jackson

Brooke

Mám dotaz - možná Vám bude připadat, že jsem 100 let za opicema, ale ještě se mi nepovedlo vyzkoumat, zda s Brooke opravdu chodil nebo byli jen přátelé.. Až do dnešního dne jsem všude četla oboje a nevím, která možnost je správná.. jen by mě zajímalo, jak to bylo.. nevíte?
    • lask1

Re: Brooke

Mňa by skôr zaujímalo aj to, že prečo si zobral Debie, či len kôli deťom...
      V tom druhom dokumente sa ho tiež pýta ten Bashir,ak som dobre rozumela či s ňou mal sex, že áno.
      Potom tam bolo, Michael hovoril že tie deti splodila pre neho ako dar či také niečo.
      Je to zvlástne.
      • lady_jackson

Re: Re: Brooke

Debbie? tu si vzal podle mě jen kvůli dětem.. vždyť na jakékoli fotce jsou spolu, vypadá Michael tak nějak odtažitě-I ta jejich známá fotka, jak je tam Michael v klobouku a drží ji za ruku - sotva ji drží, spíš se jí jen letmo dotýká. Jakožto student psychologie si troufám tvrdit, že tohle teda na moc velkou lásku nevypadalo... Lisu Marii jistě miloval, ale Debbie, proč si jí vůbec vzal, netuším, asi chtěl děti, ale ne nemanželské
        • lask1

Re: Re: Re: Brooke

Asi máš pravdu.
          Možno že už nechcel riskovať ďalší neúspech, asi chcel mať velmi deti, tak to riešil takýmto spôsobom.
          Vraj tá Lisa nechcela mať asi deti, tak možno preto to stroskotalo.
          • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: Brooke

Hm to je dobrá myšlenka. To máš možná pravdu, že i kvůli tomu, že asi nechtěla mít děti, když měla už svoje dvě vlastní. No je to škoda, vážně spolu vypadali moc hezky
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Brooke

Niekto to tu písal, že nechcela mať deti.
              Ale ja som si myslela, že Lisa bola bezdetná.
    • lask1

Re: Brooke

Ja som z toho tiež mimo, neviem.
      Možno, že to len bulvár nafukuje,
      boli spolu na udelovaní cien a podobne, tak možnože bulvár iba špekuluje, chytajú sa každej slamky, aby mali o čom písať, veď to pznáme.
      Ale že sa Broke vydala v roku 1997-99 za André Agasiho až potom čo sa oženil Michael.
      Bola spájaná aj s J. F. Kenedym Jr., s princom Albertom II., S michaelom Boltonom.
      • terinda321

ona si vzala Andreho??
        • lask1

Ale boli manželia, len 2 roky a potom v 2001 sa vydala za scénaristu, má s n´m 2 deti.
          Pozrela som si o nej stránku , je tam jej životopis, je po slovensky

http://sk.wikipedia.or g/wiki/Brooke_Shieldsov%C3%A1
          • terinda321

Ty jooo, já teda tenis miluju a Andrého taky, ale tohle mi teda vážně uniklo, vídíte, jak je ten svět malej?!!!
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Brooke

Asi máš podobný vkus ako Broke.
      • lady_jackson

díky za info.. no slyšela jsem, že se od začátku 90. let s Michaelem neviděla.. ale ještě okolo roku 1993 existují jejich společné fotky, takže kdoví co je na tom pravdy.. mě zkrátka jen zajímá, jestli spolu opravdu chodili nebo byli jenom kámoši
      • terinda321

Jenže Michael sám v tom interview řekl, že spolu randí, a že do ní je nebo byl zamilovaný... takže babo raď, je to těžký...
        • angie72

Brooke řekla, že s emají rádi, že s ei milují, ale jinak. Že jí Michael dává víc, než přítel bývalý, ale jinak... Podle mě to bylo suprový přátelství...
          • lask1

To má tiež niečo doseba, keď sú kamaráti a sú si oporou.
        • lady_jackson

no on ji prý miloval, ale ona jeho brala jen jako kámoše. Ale když jsem jí viděla na jeho pohřbu a slyšela co říká, tak mi nepřišlo, že by ho nemilovala.. nj, asi to vědí jen oni sami. Jak bylo řečeno, Majkího život je plný tajemství..
          • lask1

Ale Michael vedla nej vyzerá taký nižší a taký krehký, to pomenšia Lisa sa knemu viac hodila.
  • angie72

MJ

Podívejte se, to je nádhera, jak Janet krásně mluví o Majkím, až ho rozpláče... Mě to tak dojalo...

http://www.youtube.com /watch?v=-Ov9_qagdh4
    • polinka

Re: MJ

to je fakt nadherny!!! kdyz on se smeje ja musim taky... on ma tak uprimny smich...
    • lady_jackson

Angie děkuju moc!!! To je tak nádherný... tak krásný věci o něm tam říkaj v tom "How to become a Legend" - ani jsem nevěděla, že byl nejsledovanější hvězdou v historii.. a to co o něm říká Janet a on jí, to je nádhera.. Díky moc! Zlepšila jsi mi náladu o 180 stupňů na 3 dny dopředu.. *4*
      • angie72

Re: Re: MJ

Tak to jsem moc ráda, opravdu :-))) *14*
        • lady_jackson

Re: Re: Re: MJ

a jsem šťastná, že to všechno slyšel a věděl, že je největší hvězda na světě.. a slyšel, že ho Janet miluje.. vždycky se mi rozesměje srdíčko, když ho vidím šťastnýho :) krásný video, mám v oblíbených
    • angie72

Tohle je jako by stejné, ale asi jiný konec a není to od začátku, ale dám to sem taky.

http://www.youtube.com/watch?v= o9mmGX6T0E4
  • chiaramj

...

Já si myslim že tam s Madonnou budou bohužel strašit ještě dlouho,protože ona bude mít narozeniny v neděli.Takže jí tam určitě ještě nechaj..=( Ten admin píše pořád to samý je to blbec... *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: ...

ono když ho bombarduje asi přes dvacet vzkazů aby tam vrátil Michaela tak je asi jasný že to nebude rozepisovat:D.. prostě zmáčkne CTRL V a je to:D:D
      • kristyn875

Re: Re: ...

jj parchant jeden línej *1*
        • xbd846

Re: Re: Re: ...

Ahoj, vase prispevky me neurazi. Jen musite pochopit (presne jak psala zanesskaaaa) ze opravdu nemuzu kazdemu z Vas vymyslet jinak poskladanou odpoved se stejnym obsahem sdeleni. Diky!
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

já tě/vás chápu taky by mě to nebavilo:D:D
  • polinka

Paruka

Chtěla bych se zeptat jestli věříte tomu, že Majkí údajně nosil před smtrí paruku a že neměl skoro žádné vlasy?
    • terinda321

Re: Paruka

ŽÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNOU PARUUUUUUKU NENOSIIIIIIL SÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKRÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........... nechápu vááááás..... tak saakra nenadávejte na bulvár, když mu potom vzápětí hned věřííííte....
    • chiaramj

Paruku??no na nekterejch fotkach to fakt vypada jako paruka...
    • zanesskaaaa

Opravdu netuším.. a abych řekla pravdu je mi to u... ano tam:D.. ale nejlešpí je ulvár.. nejdřív psali že tu paruku nosil a pak že z jeho vlasů udělají diamanty:D:D.. to je moc:D
      • lask1

Re: Re: Paruka

*1* *15* 100 bodov.
        Trafila si klinec po hlavičke.
        • lask1

Re: Re: Re: Paruka

Myslela som tie diamanty.
          Najprv nemá skoro žiadne vlasy.

To by si dal každý urobiť, aj keby neboli pravé, vlasov máme dosť. *1*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Paruka

mě na tom fascinovalo to jak to šlo za sebou.. je mi celkem jedno jesti je udělaj nebo ne.. bymě zajímalo k čemu jim to bude, když už to ty vlasy nebudou.. chápeš ne.. to budu radši mít ty vlasy než nějaký diamanty:D
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Paruka

To áno.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Paruka

Nedokončila som vetu...
            Najprv povedia že nemá vlasy a potom z nich chcú robiť neaké diamanty.
      • angie72

Diamanty udělají z vlasů, které získali v té době co se popálil.

Na některých fotkách tak vypadá a některých ne. Vzhledem k tomu, že jsem se na to fakt zaměřovala, protože já jsem jednu dobu nosila paruku, musela jsem po nemoci, tak jí poznám dost dobře. Jenže zase je pravda ta, že by Majkí měl pořádnou, ale podle mě nenosil paruku. To byl další výplod fantazie bulváru. To už bychom potom mohli řešit otázku, jestli měl nos, který si lepil, což totál kravina!
        • lask1

Ja som to tiež čítala, že to z tej doby, keď sa popálil, ale už je tých informácii tolko, že je z toho človek domotaný. Už neviem čomu mám veriť a čomu nie.

Oni ho v tedy ostrihali a nechali si vlasy či ako?
        • lina25

Nevěřím....
    • fleur-flower

jj nosil .... josu fotky, na kterch je to dobře vidět. Ale Ať už měl paruku nebo ne, tak to nic nemění na jeho charakteru =)
      • jirineczka

ano nosil paruku ale v roce 2001 na oslave svych narozenin mel sve vlasy a nemel paruku, paruku jeste poznam moje kamaradka ji nosi od malicka a Majki mel sve vlasy ale taky nekdy nosil paruku a jinak Mají je,byl a bude nejlepsi
      • chiaramj

souhlas =)
    • Re: Paruka

nosil ji když se mu spálily vlasy při natáčení reklamy na Pepsi.
  • tercule

Mj

tak jsem si to vytiskla a dám si to k Majkýmu...nádhera!
    • tercule

Re: Mj

jsem v hajzlu....
    • angie72

Re: Mj

Jééé to je od tebe milé!
  • besta

paaa...

ja uz tu nebudu mozna asi vecer tak zatim paa...
  • chiaramj

off the wall

Byl k písni Off the Wall natočen klip??
  • baluska1

51

I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you

51krát lásky pro Majkího

Muck,Muck,Muck,Muck,Muc k
    Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
    Muck,M uck,Muck,Muck,Muck
    Muck,Muck,Muck, Muck,Muck
    Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
    Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
    Muck,Mu ck,Muck,Muck,Muck
    Muck,Muck,Muck,M uck,Muck
    Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
    Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
    MUCK
    51 Pusinek pro Majkího

Jenu co byh dala k narozenimám?Veliké obejmutí a naslouchání.Poslechla bych si co ho trápí a snažila ybch se ho toho trápení zbavit.
    Miluju tě a stále na tebe myslím dnem i nocí.Ty si můj idol,moje ikonka na dalšík 50let.Jsi muž mích snů.Ty jsi můj život za tebe bych klidněMajkí dýchala.Vlastním tělem bych tě chránila.Kdyby o tobě nechutně lhali tak radši ať lžou o mě.Kdyby tě někdo chtěl bodnout tak mě.
    • anet98

Re: 51

Mooc pěkný. *14*
    • Re: 51

To je krááása *14* *14* takoví originální *3*
    • majka111

nádhera
      • baluska1

Re: Re: 51

Díky.ten text sem si četla ten svůj a te´d mě to rozbrečelo.
    • majka111

*14* *14* *14*
  • chiaramj

CD

Ahojky nevíte někdo kde by se daly sehnat Michaelovi CD??Obešla sem snad všechny obchody s CD...A v tescu na Zličíně taky neměli =(
    • anet98

Re: CD

Toby mě také zajímalo. *7*
      • chiaramj

Re: Re: CD

Sem videla jen DVD...Zkusim to jeste v Bontonlandu v Praze
        • lask1

Re: Re: Re: CD

Môžeš si objednať aj cez internet.

Ja som si objednala The Colection, je tam 5 jeho cd v jednom.

http://www.arara.cz/t/se arch.php?q=CD+Michael+Jackson&class _id=0

http://www.arara.cz/prod uct/213006

*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit