Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

pro několik profilů

hele zmizni anet má pravdu NEJSI MCIHAELUV FANOUŠEK TAK TU NEMÁŠ CO DĚLAT!!!! takže tu nemel sračky o hovně a vypadni!! jedinej kdo tu píše trapný keci si ty!! takže mlč a TÁHNI!!! vymatlanče!! bež si hrát a neotravuj normální lidi!§ já to říkám furt že by jim na psychině měli zakázat internet!! *15* *15* *15*
    • 8.ball.8

Re: pro několik profilů

*4*
    • anet.k

Re: pro několik profilů

Díky že se ke mě přidáváš, protože tohle nesnáším. *9* si tady konečně rozeberem nějaký téma a několik profilů nám to zkazí *10*
    • Re: pro několik profilů

ty jedna sprostando lol:D
      jj já se loucim nechci tady vyvolávat přílišné rozčilení tak se tu mějte hezky,nahodte nějaké "super téma" napr o tom jaký byl váš nudný den hlavně že se vám to tu zamlouvá lol,chudák Michaelův profil lol papa
      • zanesskaaaa

Re: Re: pro několik profilů

Jj je to chudák profil, když sem zavítávaj taký káři jako ty...
        • tea301

Re: Re: Re: pro několik profilů

*15* *15* *15* jj to máš pravdu!!
      • tea301

Re: Re: pro několik profilů

NAZDAR A UŽ SE NEVRACEJ!! *16* mmchdm každej kretén jednou skončí na psychině to si pamatuj!! *15* *15*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: pro několik profilů

Ty jsi dnes něják v psychu, co se děje? *5*
  • luciq-dc

titulek

thesimsa
    Re: Re: Re: Re: Re: ahoj - 06.11.2009 18:10 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Napiš mi aspoň myslím ...

thesimsa
    Re: Re: Re: Re: Re: ahoj - 06.11.2009 18:11 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Jako, že ta věta znamená "napiš mi "..

Ale však já vím *15* proto jsem to zdůraznila, že to tam někdo napsal a myslela jsem si, že je to pravej princ ..dokud jsem si mi nenapsala, že nemůžou k netu ..
    Promiň, já ale fakt neumím vysvětlovat *15* *15*
    • thesimsa

Re: titulek

nepochopila jsem ... ale to je jen detail *15*
      I kdyby chodili na net, tak pochybuju, že by měli náladu číst ty kydy, co tam všichni píšou .. *15*
  • tea301

ach jo pá

ach jo budu muset jít tatka mě zase vyhazuje už si oblíbil tenhle čas tak se tu mějte ahoj!
    • dancitko

Re: ach jo pá

jj pa
  • baluska1

Blog

Sem přidala do blogu přehled..jako písně Cd atd..ale až se naučím tam dávat videa přijdou i videa..jinak *4*
  • poppy111

Xcape

ahojky, nevíte o nějaké strance kde se dá stáhnout ta písnička Xcape ??? *4*
    • dancitko

Re: Xcape

ne ale mam ji v kompu
  • polinka

rabín

zanes ptala ses jakej rabín. ten rabín, kterej byl Michaelovi dobrej příte, udělal s nim rozhovory někdy v r. 2001 ale pak se nák nedohodly a ty rozhovory nevyšly, ale ted v USA ty rozhovory vyšly. Ale v ČR nevyjdou jako knížka. Hold máme smůlu, vydlíme v blbý zemi *15* jinak tak třeba ty překlad nepotřebuješ, ale já jo!!! *15*
    • zanesskaaaa

Re: rabín

Joo vím kdo to je .. ale nepochopila jsem jakou to má souvislost s Oprah a s tím interview :D:D
      • polinka

Re: Re: rabín

žes tam psala, že to mám z interwiu od Oprah, ale to jsem měla od toho rabína *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: rabín

Ale v interviu s Oprah bylo to, že si šahá mezi nohy a ani o tom neví .. *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: rabín

Ale já to měla se souvislostí s Oprah .. to s rabínem jsem neslyšela, neviděla ani nic :D ..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: rabín

Jasnýý já tě chápu .. ale já psala, že se styděl jenom v osobním životě :D .. atd atd :D .. a to že si sahá do rozkroku tak o tom mluvil v interview s Oprah :D .. chápeš :D .. přečti si to pořádně :D:D:D
            • polinka

omg už to neřešte *15* *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: rabín

no jo ale to jsem tam nepsala... *15*
            • thesimsa

Ale pod tvým komentem tam o tom myslím byla řeč .. A Tea nevěděla kdo je Oprah, tak se o tom začali bavit .. *15* teda aspoň myslím .. *15*
  • pajka52

*

Valím do obýváku k telce,tak ještě jednou všem KRÁSNÝ ÚSPĚŠNÝ NOVÝ ROK, jsem ráda, že tu můžu být svámi a i s Michaelem.. *14* jak to zkončí, jsem tu opět *15* a co vy??
    • anet.k

Re: *

hmmmmm tak já nevím =)
  • pavlys

hmm

na to se radsi koukat nebudu nebo mi to zkazi celej den je to picus no co se da delat hlavni je abysme na majkího nezapomeli *14* *14* *14*
  • mischicka

...

http://www.michael-jackson-lovers.c om/images/MJleatherpantsBOTDF.jpg
    http://bestofmichaeljackson.jclondo n.com/wp-content/uploads/2009/10/Mi chael-Jackson-looking-Sexy.....jpg

Tý ženský závidim *8* *8* *15* *15* *14*
    • Re: ...

taky bych chtěla *14* *14*
    • polinka

Re: ...

kéž by ta 2. fotka nebyla fotomontáž a kéž bych ta holka byla já... to toho opravdu chci tak moc, Bože? *15*
      • mischicka

Re: Re: ...

přesně *15* *15*
  • sasa87

Zesnulý Michael Jackson bude hlavní hvězdou cirkusu! -

která zastupuje Jacksonovu pozůstalost.A s mlouvu schválila Michaelova maminka Katherine Jackson.Je moc potěše že taen cirkus vzdá hlod mému synovi tak to řekla jeho milovaná maminka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit