Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zKAZA

chudak neunesl svou slavu,pedofil jeden,no a jak dopadl.tak jak mel *5*
    • vyhra

je mi jedno co si kdo mysli. ja neřikam že je nejlepšíí na světě,ale určitě je dobrej. je a vždy bude v našich srdcích jako megahvězda.je to OSOBNOST kterou by se chtěl stát každý druhý člověk!! ale i tak když se někomu michael (mikael) nelíbí tak nemusí lézt na tu stránku kde ho zbožňují. někdo může říct: fůůj..nechápu jak se vám může líbit. ale někdo může zase říct:jůů.. nechápu jak se vám nenůže líbit...Já si myslím že je supr *14* *14*
      • Re: vyhra

Je to MEGASTAR!Ja Michaela uplne nejvic zboznuju, zboznovala jsem ho a vzdycky budu! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: zKAZA

Mam pro tebe radu, tady nikdo(z Michaelovych) nestoji o Tvoje urazky a chod si na jinou diskusi!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13*
  • nick.ol.cka

R.I.P

Rest In Peace,the KING OF POP♥♫
    • Re: R.I.P

Not since you just had to go on but I tell you sorry! Drops of my tears as falling on your grave! We love you Michael Jackson shame you left so young! Hello. send you to heaven I love you! *9* *9* *9* Love you love you *5* I 'm sorry that I hear from you! *8* *8* *8* *8* godbye Michael Jackson
      bye my tears fall when you write the text Goodbye Michael Jackson was did great singers! Love you!
      *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Duch

pockejte tady snad nekdo veri ze ho strasi duch michaela?? aha no...tak to nezbyva mi nic jineho nez se vam poradne vysmat.. *1* *1* *1* *1*
    • lina25

Re: Duch

Kdo tady napsal, že někoho straší jeho duch ty inteligente? Já jsem napsala, koukněte se na to video, myslím že to může být pravda, ale o tom že by mě nebo někoho jiného chodil strašit, tady nepadla ani hláška. Pouprav si informace
      • kacenka33

Re: Re: Duch

hej ale fakt teď ve zprávách řikali že prej v Neverlandu viděli ducha *1* myslím že je to asi kravina...ale nikdo neví co se může stát
        • Re: Re: Re: Duch

aha tak jako kdyz v to verite..necham vas v tom no..jakoze kdyz umre nejaka znama osbnost a nekdo se chce zviditelnit na jeji ukor...tak proste rekne ze ho strasi jeho duch..ale jako jak chceta klidne si tomu verte ze jo..muzu se jen zeptat kolik vam je?
    • kacenka33

Re: Duch

tak to je teda výsměch jak hovado....radši drž hubu a vypadni!
  • MICHAEL JACKSON

Jste fanouškem Jacksona ??

Určitě si tento profil michaeIjackson přidejte do přátel na lide.cz
  • miris

MJ

víte když jsem jako malá viděla poprvé videoklip k songu In the closet tak tam jsem se do něj úplně zbláznila *14* *14* vyzařuje z něj něco tak přitažlivého je tam velmi sexy....co na to říkáte vy?
    • Re: MJ

Přesně.. někdy nenacházím jiné slovo než že je prostě k ošukání *15* ale mám pravdu.. Z toho videa z něj vyzařuje něco.. ale to z každého.. tohle video mě nejvíce dostalo *14*
    • Re: MJ

Jo to máš pravdu já s jeho hudbou vyrůstala a ted mi máma řekne že je mrtvej hrozně špatně jsem to nesla hned jak jsem se to dozvěděla tak jsem brečela hodně jsem si ho oblíbila *9* *9* *9* *9*
    • torema

Re: MJ

Já vím , že to bude znít blbě, ale já jsem ještě nenašla videoklip, kde by se mi nelíbil. Prostě je všude kouzelnej. Jen když je to smutný , tak řvu. A teď už musím běžet spát. Tak pa pa pa. Budeme šetřit a pojedeme do Neverandu, co vy na to??? Stejně bych si prála ,aby ho dali zase do chodu za tím účelem, ke kterýmu ho Majki měl.
      • miris

Re: Re: MJ

souhlasím s tebou a budu od zítra šetřit *3* tak hezkou dobrou noc pa
    • angie72

Re: MJ

Jo tam je s Naomi Campbel...
      • miris

jj a ona je tam fakt krásně čokoládová taky bych trošku takové čokolády chtěla...potvora pokaždé když ten videoklip vidím tak jí hrozně závidím
      • simoona

To je moc hezkej videoklip In the closet.Tam se Majký tak hezky směje:)
        • Re: Re: Re: MJ

No to mi povídej Majký je sexy všude a byl to fajn člověk *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • eve-lyn

texty

http://www.pejmepisendokola.cz/text y-pisni/michael-jackson-612

na tý stránce je hodně textů michaelových písniček tak kdybyste nějakej text hledali můžete se tam mrknout *3*
  • kacenka33

Film

Ahojky nevíte kde bych stáhla film s Michaelem? ale MoonWalker už mám...prosím ráda bych viděla ještě nějaký film kde hraje...díky moc
    • zanesskaaaa

Re: Film

mě se líbí v Muži v černém 2.. je tam upe roztomilej:D:D.. a dokáže si ze sebe udělat srandu a to oceňuju *3*
      • kacenka33

Re: Re: Film

a tam hraje jako někoho dabuje nebo tam je jako normálně vidět?
        • Re: Re: Re: Film

Je tam normálně vidět, ale je tam jen pár vteřin.
    • Re: Film

Ještě je film Bad!
      • lina25

Bad? To vůbec nevím
        • lina25

Re: Re: Re: Film

Vím že je klip, ale film???
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Film

no Bad je písnička ale já jsem chtěla film
            • Re: Re: Re: Re: Re: Film

Bad je i film! Je s dabingem (myslím) a máma ho někde stáhla - ještě jsem se však nepodívala - neměla jsem čas! Kdybych věděla, že film Bad není, tak bych to tu neříkala. Ještě se Majkí ukázal v Muži v Černém 2.
      • kacenka33

jj a nemáš odkaz? na jakýkoliv film s Majkím? prosím moc
        • Re: Re: Re: Film

Bohužel ne, nemám:-(
    • lina25

Re: Film

Tak to pak jedině Ghosts
    • Re: Film

ahoj, nemohla by jsi mi poslat odkaz n aten monwolker?
      • kacenka33

jj určirtě =) http://www.ulozto.cz/2097278/michae l-jackson-moonwalker.avi ale nevíte někdo o těch dalších filmech? třeba duch a tak? nebo další kde hraje sám sebe?
        • angie72

Re: Re: Re: Film

Ducha mám, ten je skvělej. Má asi 35 minut a Majkí tam hraje víc rolí. Četla jsem, že pět, ale viděla jsem jen, že ten starosta co přijde do toho Zámku, je Majkí. Další nevím, jestli tam hraje i další role doopravdy...
  • riki.002

Ahoj

Ahoj, omlouvám se, teď pro vás budu, asi velká velká trouba, ale Madonna se nechala ukřižovat na koncertě? Nebo já nevím, co se o ní tady povídá...
    • kristyn875

Re: Ahoj

vůbec nejsi trouba..já o tom taky nic nevím.. *3* ale prý ju
      • riki.002

Re: Re: Ahoj

díky, ale ráda bych věděla jak jen to bylo... *7*
        • kristyn875

Re: Re: Re: Ahoj

ehm..to by mě taky zajímalo *1* *1*
  • polinka

přidávám

já jenom přidávám příspěvek aby už bylo těch 10 000 *1*
  • lask1

Angie

Napadlo ma že to kyvadlo by sa dalo použiť aj s jeho fotkou.
    To si neskúšala. Dáš si na stôl jeho fotku.

A to kyvadlo môze byť aj hociaký predmet na šnúrke nie, napr. prsteň, raz tuším použili matku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit