-
Obrázky
No všichni sm dávaj linky na obrázky..tak já aky..:-D
1. http://floacist.files.wordpress.com /2009/08/mj92.jpg Kozelnej jako vždy
2. http://mjjgallery.free.fr/bad/short films/jackson/011.jpg tady je jako by byl z něčeho vykulenej.. *14*
3. http://mjjgallery.free.fr/bad/vario us/rome/hotel/003.jpg Tohle jet kolem mýho baráku :-* áááá..strašně moc SEXY motorkář..
4. http://mjjgallery.free.fr/thriller/ various/police/002.jpg Od tohodle policisty bych se nechala zatknout hodně ráda :-P -
-
Re: Obrázky
že kozelnej *15* já vím, že je to překlep ale pobavilo mě to *15*
jinak pěkný fotečky *14* *15* hlavně ta poslední *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Obrázky
http://jacksonaction.com/history/sl ides/historytour173.htm
Pane bože..ta jeho prdelka
http://jacksonaction.com /history/slides/historytour160.htm
Tady ukazuje jakej je to kocourek
-
-
klásné fotky *14* -
-
http://jacksonaction.com/history/sl ides/historytour374.htm
No tak z toho budu mít 100% MIKEGASM..
http://jacksonaction. com/history/slides/historytour361.h tm
Jestli Havla někdy potkám..tak se ho na to zeptám..jaký to bylo setkat se s MIchaelem -
-
Re: Re: Re: Obrázky
My jsme s kamarádkou psaly Havlovi a ptaly se ho na Mika *15* a taky Madonně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Obrázky
A odpověděli?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obrázky
Někde sem to četla .. *15* -
fakt? *15* *15* jak to víš? *15* -
Havel byl prej naštvanej, že si Michael nesundal klobouk *15* -
Tak když to byl prezident asi musí umět anglicky ne *15* ale s tím o čem se bavili souhlasím s tebou *15* *15* -
se ani nedivim, že nedpověděli *15* *15* *15* ale zajímá mě, o čem se spolu bavili... ale asi takový ty kecy jak se vám líbí v české republice... ooo nejkrásnější země na světě... jak se vám líbí pražský hrad... ooo nejkrásnější hrad na světě... atd. *15* a taky se divim, že HAvel umí anglicky *15* protože pochybuju že Michael umí česky *15* -
ne *9* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
http://jacksonaction.com/history/sl ides/yanaviennadu0.htm
Taky bych chtěla..nu je to tu zrachlený -
-
wow *15* a co to jako má být? ona tam omdlela nebo co? *15* *15*
-
-
-
Naše Zdeňulka
Její Srdce Bylo Velke.Nosila V Nem Radost,Lasku,Pratelstvi,Touhu,Vasen ,Nenaplnena Prani..,Ale Take Velkou Bolest,Utrpeni,Smutek,Sklamani..!Ot evrela Ho Pro Nas Vsechny.Misto Toho Aby Se Ji Tam Vratila Laska Aspon Ta Pratelska.Zaryla Se Ji Do srdce DYKA,Kterou Nemohla,Neumela Vytahnout.Zaryvala Se Ji Porad Hloubeji A Hloubeji Az Ho Cely Rozpulila Na Dve Pulky.Ta Jedna Ji Rikala ZIJ A Druha ZEMRI.Dlouho Se Trapila Az Nasla Rereni.... SMRT!Dlouho Premyslel Jestli Ji Ma Vykonat.Jnomze Ted V Utery Ji Navstivit Zly Andel Sebevrahu A Sebral Ji Pulku Srdce Tu Dobrou,Laskavou,Obetavou,Laskymilov nou...Tu,Ktera Ji Rikala ZIJ.V Tu CHvili Zapomela Na Ty,Kteri Ji Miluji A Maji Radi.........
Zdeni Nedelej To Prosim!CHybis Mi Tu!Tajne Doufam A Preji Si,Ze Zijes a Ze Si Zdrava.......
Pojd Si Zase Psat O MJ!Slibuji,Ze Tu Dame Dohromady Co Nejvic Fotek Ze ZLATACKAMI!Hlavne Prijd! Mam Te Rada! -
-
Re: Naše Zdeňulka
Líp bych to nenapsala *3* doufám,že si to Zdeňulka přečte a pochopí,že tím že si něco udělá nic nevyřeší.. *9* -
-
Re: Re: Naše Zdeňulka
Prijde Mi,Ze Ona Si To Necte.Nechci Myslet Ani Na To,Ze Uz Si To Neprecte!
Diky,Ale Napsala.Můžeš I Něco Přidat Třeba Co Ještě Podle Tebe Nosila V Srdci Nebo Jaka Byla. -
-
Re: Re: Re: Naše Zdeňulka
S Tím Srdcem Na Dve Pulky A Co Ji Srdce Radi To Mi Napsala Ona Asi Pred Tydnem.
-
-
-
-
Ahojky =D
Ahojky =D
Jak se tady máte kdo by chtěl pokecat ať mi napíše na můj email : barula.v@seznam.cz
*14* hrozně moc Miluji Michaela Jacksona co vy ?? *14* -
-
Re: Ahojky =D
ja ho neuveritelne strasne moc miluju ze ani slovy se to popsat neda *14* ale desne mi chybi a jak to se uz vubec neda popsat *9* to se musi citit od srdce *9* -
-
Re: Re: Ahojky =D
Mě tak chyběl včera *9* proto jsem si musela dokonce pustit nějaké dvd o něm a neustále jsem poslouchala jeho cd *4* -
Mě tak chyběl včera *9* proto jsem si musela dokonce pustit nějaké dvd o něm a neustále jsem poslouchala jeho cd -
-
Re: Re: Re: Ahojky =D
*9* ten smutek me vzdycky prepadne znenadani *9* je to strasne *9* strasne moc mi chybi !!! *9*
-
-
presne Teríííí *14* *1*
-
-
Re: Ahojky =D
ahojky já sem mám tak napůl ok.. *1* a jinak jestli může mluvit za všechny tak mi ho tady zboňujeme a MILUJEME HO!!! vid zzj..? *15* *15* *14* *14* *14*
-
-
..
tak jak to tady tak čtu tak je tady ale vážně mrtvo *15* no já se přiznávám,že jsem tady za prázdniny byla taky jenom párkrát...pořád jsem někde venku s kámošama a na pc jsem jenom tak hodinu denně a to až někdy kolem půlnoci.. *15* teď budeme ještě stanovat asi tak týden takže to bude taky akce století *15* -
-
Re: ..
Jo to máš pravdu.O prázkách se pořád něco děje a člověk nemůže být furt přikovanej u počítače. *15* Na stanování si užij *3* Já jsem v životě stanovat nebyla(ne že by mě to chybělo *15* )
-
-
:)
Holky koukáte na Přes noc 30?? -
-
Re: :)
Janě že sem na to koukala.. :)) ae šlo mi hlavně o tu scénku.. *15* -
-
Re: Re: :)
mě taky *15* *15* ale někdy tam sou i vtipný scénky *15*
-
-
Re: :)
Ne *4* , ale je tam Thriller scéna *3* -
-
škoda že sem to neviděla.... -
dokonce dvě *4* nejvíce jsem se nasmála, když se ten šéf, Richard pokoušel o moonwalk *15* -
-
Re: Re: Re: :)
náhodou mu to docela šlo *15* -
Re: Re: Re: :)
jono *15* nejlepší *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
*15*
-
-
-
-
-
Vzkaz..pro admina
Počkat, počkat..Jako vydírání?? Ale většinou to je o podporu nadace, ale pokud někdo napsal jako ,,Prostě to tam pošleš a basta“, tak si myslím, že by to měl adminům nahlásit. Ale fanatické co vám na tomto přijde fanatické co si zde píšem?? Jako pokud zde jsou narážky a nadávky jak vy říkáte, tak by se to mělo řešit, ale já pokud vidím narážky či nadávky či něco podobného okamžitě to hlásím a žádám o smazání. Ale myslím si, že pokud smažete osobnosti, tak to bude to nejhorší co uděláte. Já pomocí osobností dělám referáty a pokud něco nevím, kdo kde hrál jste první stránka na kterou jdu. Myslím si, že by byla škoda mazat je. Ale tak pokud má někdo blog o někom, tak by bylo dobré vás uveřejnit jako super stránku.
Jako ano já připouštím, že tu občas byly drsnější hádky, ale teď to o hodně pokleslo, ale občas sem zavítají lidi, kteří uráží nás a nebo Michaela Jacksona, takže je jasné, že se bráníme a bráníme i Michael, protože ho milujeme. Vám by se také nelíbilo, kdybyste měli třeba super pokec a najednou tam přišel někdo, kdo by okamžitě vám nadával, či urážel někoho koho máte rádi. Tak až se u vás někdo zaregistruje poslala bych mu do zpráv zprávu třeba typu ,,Pokud uvidíš nadávky či narážky a půjdou na tvou osobu neboj se to napsat. Nebo pokud bude někdo urážet osobnost dej nám vědět“. Ale asi to nemá cenu to tady řešit. -
tábor
ahojte!! te´d jsem byla na víkendovém táboře a myslela si, že to bude hrůza tak bez MJ ale zjistila jsem že ne! Moje dávná kámoška chytla Michaelmanii *15* tk sme chodili a jak trotli jsme zpívali melodii k Black or White a pak: AOOOW *15* na diskoškách nám ho pořád hráli a my sme to na Beat It a Thriller pořádně rozjeli *15* a nejlepší bylo, když se vedoucí ptal co chceme zahrát tak nějaká 5-ti letá holčinka řekla: Michaela Jacksona *14* -
-
Re: tábor
Tak to jsi měla zážitek, co *15* Já taky zjistila, že moje spolužačka má ráda Michaela. *3* -
-
Re: Re: tábor
To se máte že vaše kámošky a spolužačky maj Michaela rádi... U nás takový nány že maj rádi možná tak Cyrus a "Hanu Montánu" a ti co měli rádi MJ tak už sou na střední *9* ... Jo ale mí spolužáci si furt spívaj We are the world *15* -
-
Re: Re: Re: tábor
u nás je nejlepší když já zakopnu nebo se mi něco stane tk kluci: aooow *15* už se asi smířili s tím že sem šílenec *15*
-
-
-
-
WOW
ááá ... I love him *14* *14* *15* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=Ec30kacqRVQ -
-
Re: WOW
Že by se to tu vrátilo do starých kolejí ? *15* *15* -
-
Re: Re: WOW
*14* *14* to víš :D:D ale možná :D *14* -
-
Re: Re: Re: WOW
Možná asi jo *15* pokud sem přijdou i ostatní *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
no 100% nikky a zzj... ty taky vedly :D a ostatní se určitě připojí protože to nevydří :D *15* *15*
-
-
-
Re: Re: WOW
to doufám *15*
tady se můžu konečně rozvášnit *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: WOW
No jen se rozvášni *15* Jen prosím nepiš nic takého, jak jsi mi napsala na icq jo ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
proč nééé??? *15* *15* se ti to nelíbilo? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
To každej kluk/chlap *15* -
kdo je marek? *7* -
ježiš *15* Marek je úplně jiná kategorie *15* *15* -
*15* *15* kdyby to četl Marek .. *15* by chudák nechápal *15* -
tož simsa škrtla sirkou *15* *15* *14* a bacha *15* *15* -
tak si holt zvykej *15*
ještě nehořím, ale zapalují se mi lejtka... nebo i něco jinýho? *15* *15* *15* -
přímo hoříš přiznej si to *15* *15* a jen vášni vášni, já to taky potřebuju dostat ven :D -
Tak jako .. *15* neříkám, že to tak není, ale bylo to docela dost na plnou hubu *15* eště když to napíšeš ty *15*
-
-
-
-
-
-
Michael Jackson ♥
Michael je njlepší nejkrásnější nejhodnější nejroztomilejší nejmoudřejší nejrozumější
prostě ho strašně mocc miluju kéž by žil *9* *9* *9* já ho milujuuuuu moccc
prosím ty co ho nemají nebo nenávidí tak sem nechoďte a nepište !! Michael je pro nás nejlepší na celým světě ;( ...
M.I.C.H.A.E.L.J.A.C.K.S.O.N. *3* -
-
Re: Michael Jackson ♥
Já taky Carolíno *3* -
-
Re: Re: Michael Jackson ♥
I já holky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson ♥
Jistěě na tebe se nesmí zapomenou Moni *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson ♥
no jasně, ještě aby jsi na mě zapoměla!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
TV
Lidičky!Aspon nějKÁ televize(Kromě óčka)myslí na MJ,dnes v snídaní s Novou zaznělo HollywoodToninght!Zahráli Majkýho jednou po kdoví jaké době!Tak aspon TV NOVA dnes si vzpomněla na Majkýho.. *3* -
-
Re: TV
joooo? téda,klobouk dolů *4* asi začnu mít ráda Novu.... *15* -
-
Re: Re: TV
No, téda, škoda, že jsem se na to ráno nedívala,ale i tak je to super, jenom je blbý, že se nemůžu přihlásit tady na Osobnosti. *9* -
-
Re: Re: Re: TV
já se dívala na novu dnes ráno, ale jen tak letmo, a Michaela jsem neslyšela *9*
-
-
-