-
pro aleksa
napiš to nahoru!! -
-
Re: pro aleksa
Hmmm, tak jsem měla pravdu s tou hlavou. V tom případě vidím i vlasy. Pošlu to daší, tu jsem označila,kde si myslím, že je hlava a tam u šipky vidím obrys vlasů. -
Re: pro aleksa
http://www.youtube.com/watch?v=440H 4EumPPQ -
-
Re: Re: pro aleksa
to video je kráásný!! -
Re: Re: pro aleksa
no a hned ta první fotka na tom videu je ta titulní stránka z brava a tam mu to strašně sluší!!! -
-
Re: Re: Re: pro aleksa
Já vím :-)
Dnes jsem měla video, kde uvádé comeback a já ho nemůžu najít.
Chtěla jsem porovnat jak sem dala aleksa ten článek, že hůř mluvil. Možná tam mluvil tlumeným hlasem, ale nevím...
-
-
-
-
Ach jo :-(
Achjo já bych tam chtěla do tý Prahy na je ho narozky ale nemůžu ! *9* :-( -
-
Re: Ach jo :-(
Já bych mohla až 30.8. *9* -
asi je nás víc:D -
-
Re: Re: Ach jo :-(
*15* *15*
-
-
Hmm taky nemuzu.. :-( -
To nejsi sama no... -
-
Re: Re: Ach jo :-(
nejste sami *9*
-
-
-
už to budee..
tak ještě SEDM příspěvků a máme 10 000:D:D -
MAJKI
hojte uz nekdo neco vite podrobnejsiho o srazu fanousku v ostrave na Majkího narozky??? porad se jenom mluvi ze se sejdem a houby houby zlata rybka uplavala tak by nme zajimalo jestli se teda bude nejakej sraz konat nebo to byly pouho pouhe plane recicky kdyztak mi odpoved na tento odkaz napiste do vzkazu jelikoz ted vecer tady nebudu tak si to prectu zitra -
-
Re: MAJKI
a vy nejedete do Prahy na Beat It? =)
-
-
51
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Michael - video
http://vodpod.com/watch/1850882-m ichael-jacksons-oprah-winfrey-inter view -
-
Re: Michael - video
Tak tohle doporučuji.... všichni by se na to měli povinně podívat, protože to nemá chybu...
-
-
pro petr jackson
ty jsi brácha balušky?? že ji taky moc pozdravuju a at se mi uzdraví už se mi poní stýská!! se těšim až si tu sní zase pokecám!! MOC JI POZDRAVUJ!! *4* -
-
Re: pro petr jackson
Určitě,to víš no má antibiotika a bude doma 14 dní.Zrovna když jsem se chystali já a ona spolu o víkendu vyrazit do Prahy .Takže odklad. -
Re: pro petr jackson
Určitě,to víš no má antibiotika a bude doma 14 dní.Zrovna když jsem se chystali já a ona spolu o víkendu vyrazit do Prahy .Takže odklad. -
-
Re: Re: pro petr jackson
ty jsi starší než barča?? -
-
Re: Re: Re: pro petr jackson
jj jsem o 5 let.
-
-
-
-
Tak mi řeknite, nevipadá jak holka? aji takovej hlas má, když byl ČERNOCH tak vypadal líp. ;'D *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
Nikuško, nic nechápeš.
-
nejdřív než začneš někco komentovat, nauč se psát spisovnou češtinou ;)
-
-
přesně tak :D
-
-
-
vana
jdu se koupat zachvíli jsem tu!! doufám!! -
please help
haloo je tu někdo pomoc nemám si s kým psát -
-
Re: please help