-
:)
ahojky:)můžu k vám taky na slovíčko? -
Ach jooo
Ach jooo už zase bulím. *9* -
-
Re: Ach jooo
Říříkejte si, že je mu nahoře stokrát líp než tady a zemi.. je na místě, kde nejsou pomluvy, kde je pouze štěstí a láska.. a má tam i svých 72 pannen (tuhle poznámku neřešte *15* ).. prostě je mu tam krásně.. i když je tam bez svých milovaných dětí.. ale on se na ně dívá a chrání je..
Vím.. chybí nám a chceme ho zpět, ale nebylo by to vůči němu fér.. myslím, že už se se svou smrtí smířil.. tak musíme i my.. neříkám, že nesmíme truchlit, ale nesmíme se přeci nechat psychicky roztrhat nějakým ''doktorem'' který nám ho vzal.. -
-
Re: Re: Ach jooo
Ano, taky si myslím, že je mu nahoře líp, byl to vynikající zpěvák.
Ale nejspíš by zemřel podruhé - a to z těch vašich trapných žgryndů tady na diskuzi, slepice jedny hloupé. *16* -
-
Re: Re: Re: Ach jooo
Tsss *15* *15* Tak teď si mě urazil *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ach jooo
*15*
Jasný no.. a jaký například? *15* .. abych byla v obraze *15*
-
-
-
72 ? no toto *15* eště tam zdivočí *15* *15* -
-
*15* *15* -
-
to není k smíchu *15* *15*
-
-
-
neřešte ? *15* si děláš srandu ne ? *15* si piš, že to řeším *15* Jako jako co to je toto ? *15* *15* Tsss žárlím *15* *15* -
-
Si nikdy neviděla Achmeda? *15* .. to je z toho videa *15* .. mám ho na FB.. můj poslední odkaz *15* .. je tam i zmínka o Michaelovi.. *15* -
-
Ne neviděla *15* co to je ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ach jooo
To s hitlerem mě stačilo pár sekund a vypínala jsem to ... -
Naštěstí.. většina z nich jsou natočeny ještě před smrtí.. až na Hitlera.. takže to znamená, že si nikdo z jeho smrti neutahuje.. krom těch blbostí o tom, že žije *15* -
Parodie jsou úplný sra*ky *15* *15* -
No, ale je to rozhodně lepší než to s tím Hitlerem, nebo ostatní trapný parodie.. u týhle jediný jsem se zasmála, protože si tam nestříleli z toho, že má plastiky nebo tak.. prostě to byla normální zmínka *15* -
Jako celkem dobrý, ale to a vítěz musel bojovat s Michaelem Jacksonem ... Za to bych toho vola, kterej vymyslel scénář nakopala do prdele ! *8* *16* *8* -
Vždyť píšu.. koukni se na to na mým FB *15* .. málo jsem se řezala *15* .. fakt se podívej *15*
-
-
-
-
-
Nejsi sama!! *9* Já brečim pořád... -
Půjčím Ti žiletku, jestli chceš. *3* -
-
*16* *16* -
-
To mám brát jako souhlas? *4* -
-
Jí tu žiletku pošli mailem.. *15*
-
-
-
-
-
human nature
http://www.youtube.com/watch?v=OZKH entTjxU tohel video už tady sice bylo ale stejně já nechápu co to má bejt v těch 0:10 - 0:12 *15* s tou rukou *15* ale jinak... *14* *14* *14* -
-
Re: human nature
no tak to taky nevím!! možná se to dozvím v kině na this is it!! *15* -
Re: human nature
To je prý tučňák *15* *15* .. mě to příjde zábavný hej *15* *15* .. upee mooc výtlemy *15* *15* -
-
Re: Re: human nature
tučnák?! *15* nákej.. ehm divnej ne? *15* takovej...kymácející se *15* -
-
Re: Re: Re: human nature
TUČNÁK?? mě to spíš přindejak lachtan!! ne jen sranda!! nejde vůbec poznat že je to tučnák blíž to má vážně k lachtanovi!! jak se lachtan povaluje někde na pláži a plácá těma tlapama kolem sebe!! *15*
-
-
Re: Re: human nature
Cože ? *15* *15* MG *15*
-
-
-
NEJ
MAJKÍ JE NEJJJJJJJJJJ!!!!!ale to už asi každej víte!!ale to já jen tak *15* pro informaci,kdyby náhodou někdo nevěděl,ale to se nestaneeee!!možná, třeba nwm!! *15* *15* -
-
Re: NEJ
Uklidni hormóny *15* -
-
Re: Re: NEJ
nwm co psáát mno!! *15*
-
-
Re: NEJ
No my to vubec nevíme .. *15*
-
-
tadýýý
už sem tadyyyyyyy *15* *1* -
pro dancitko
no to ti závidím jenom o 3 roky ja bych taky chtěla a ne o 18 let no já sem nejmladší všichni moji sourozenci ty už mají skoro svoje rodiny -
-
Re: pro dancitko
ohhh tak to je husty
-
-
MJ v comebacku
http://nd01.blog.cz/142/236/65311 25072_51075660_o2.jpg
http://nd0 1.blog.cz/044/210/98da4ad98e_510756 93_o2.jpg -
-
Re: MJ v comebacku
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Michael
Kdesi som čítala, že Michael je zaregistrovaný na youtube.
Myslíte, že sa tam zaregistroval osobne, alebo niekto druhý, lebo sú tam aj neaké novšie videá This is it.
V uploads sa nedajú otvoriť všetky videa asi kôli krajine country v ktorej sme, neviem.
The Official Michael Jackson Youtube Channel
http://www.youtube.com/u ser/michaeljackson?blend=1&ob=4 -
-
Re: Michael
já si myslim že ee!!protože tam je poslední přihlášení před týdnem!!tak to nedává smysl!! *7* -
Re: Michael
já myslím že je tam registrujou ty náký manažeři
PS: prominte že nejsem přihlášená...sem tu jen na skok
-
-
blablablabla
holky,já jsem tak moc naštvaná!!!
kámoším s 1.holkou z naší školy(je ze 7.a) a ona má ségru,která je totálně vypatlaná. nejdřív jsme byli nejlepší kámošky a ona mi pak po půl roce řekne: Víš,já o tobě skoro nic nevím...nazdar! přitom jsme o sobě věděli dost. už se se mnou pěkně dlouho nebaví a to to byla fakt dobrá kámoška... *5* -
-
Re: blablablabla
ouww -
Re: blablablabla
A souvislost s Michaelem ? -
-
Re: Re: blablablabla
souvislost s mj? jj,je: všechno co tady je nemusí bejt jen o mj...i když by asi mnělo *1* ...chci jen říct,jak mi je,snad můžu,néé? *7* *5* -
-
Re: Re: Re: blablablabla
Všechno možná ne, ale tady se většinou všichni baví o tom, co kdo měl na oběd, jak je těžký čistit si hadry z koní a jiné blbosti, který nemaj žádnou souvislost s Michaelem .. -
-
Re: Re: Re: Re: blablablabla
jj to je dost trapný ty koně *15*
ale prostě člověk v tom nechce být sám *15* to prostě chápu. škoda že tady na osobnostech není diskuze o Koních :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: blablablabla
Aha .. hmm *15*
Tak až budu činčile čistit klec, tak sem mám naběhnout a začít si stěžovat, jak je to otravny čistit klec ? *15*
-
-
-
-
Re: Re: blablablabla
mno ty to nechápeš smrade?
Prostě každý chce, aby v tom nebyl sám *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: blablablabla
Chápala bych, kdyby to nebyl profil Michaela ..
Kdyby to byl nějakej Chat dobře ať si tam píše každej, co chce ..
Nedivím se, že už sem témeř nikdo neleze .. -
-
Re: Re: Re: Re: blablablabla
jj je to pravda =)
já jsem to myslela ze srandy =)
ale je fakt, že sem potom moc lidí nechodí, protože se tady bavíme o tom, co ve škole a jaký počasí a bla bla *15*
A taky že asi nereagujem na jejich názor a tak =)
to všechno je pravda=)
-
-
-
-
-
!!
už je to tady!! už je to tady!! *3* mějte se hezky v novém roce!! -
-
Re: !!
tak já se jdu dívat na ohňostroje :D to je u mě zvykem =) *15* -
-