Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

TII

ehm... jako nechci nic řikat, ale ted bylo na vh1 This Is It *15*
    • tea301

Re: TII

tyš tak...KRUTÁ!! mě je to stejně k ničemu ale proč to neohlásíš včas? *16* *15* *15*
      • bajush

Re: Re: TII

jako celej film? já to dneska půjčila kámošce a zrovna když to nemám doma, mám hroznou chuť se na TII podívat, ach jo, jak to ten víkend jen vydržím... *15*
        • polinka

Re: Re: Re: TII

ne jenom klip...
          • bajush

Re: Re: Re: Re: TII

tak to jsem se částečně uklidnila *15* holky, sice se mi nechce, ale zítra, vlastně dneska musím dřívějc vstávat, tak se mějte a neperte se furt o místo ve vaně, Michael má snad velkej barák, tak se tam každá v pohodě vejde *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: TII

dourou *4*
      • polinka

Re: Re: TII

no páč musim čučet na Michaela a ne tady do pc *15* nesmí mi přece ujít ani vteřina!!! *15*
        • tea301

Re: Re: Re: TII

no jo no ty jsi to viděla totiž jen stokrát co? *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: TII

no právě *15* *15* *15*
  • zzj

cau

ahojky tak me tu puslila ale je tu taky takze budu psat tak jednou za pet minut ale budu ji premlouvat abych mohla pravidelne *4*
    • Re: cau

tak jj *4* čauky *4* *4*
      • zzj

Re: Re: cau

co je tu noveho ? *15*
        • Re: Re: Re: cau

těžká otázka *15* *15* a víš že asi nic *15* *4* *4*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: cau

aha *15* *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: cau

jj díky *3* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cau

no to přesně nevím *9* .. ale různě na netu se dá sehnat všechno *3* *4* nebo na aukru je toho celkem dost *4*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: cau

a nws o nejakem obchode ve kterem prodavaji neco s MJ ? *4*
  • ZAsranej Joe!

Víte o tom, že Joe podváděl Kathrine?Ano je to tak byl ji nevěrnej a navíc má s tou milenkou se kterou podváděl Kathrine dítě!!!!!!Jestli budete nít nervý,pošlu vám fotky!
    • sasa87

Re: ZAsranej Joe!

taky do dneška nechápu co na Joe holky vidí.Nidky mu neodpustím co dělal Michaelovi když byl ale ani co mu dělal když dospělý.Nikdy mu neřekl jsem n atebe pyšný co jsi udělal a nepochválil.A za cd Invicible že prodal pouze 18milionů kopii a to jen v USA.Jeho otec řekl že dělá rodině ostudu a co dělá Joe on dělá rodině ostudu.Protože chtěl po svém synovi jen peníze a nic jiného a po jeho smrti se jen přiživuje.Jenom jeho maminka a Janet a jeho děti a samožrejmě my fanouškové Michaela držely nad vodou.Jeho maminka Michaela podporovala jak to šlo .Proto si Vážím maminky Michaela co pro svého syna udělala.Ale jeho otce nemusím protože ho nenávidím nikdy neměl Michaelovi ubližovat.Michael a Joe nikdy neměli dobré vztahy jako otec a syn.Jsem zvědavá co má v planu s dětmi Michaela četla jsem že chce udělat novou rodinou skupiny z Michaelových dětí a budu zase držet pevnou ruku nad jejich karierou.Tak že jsem zvědavá zda se něco takové opravdu uskuteční.A když jo budu samožrejně fandid jeho dětem.Ahoj Lidičky.
      • zanesskaaaa

Re: Re: ZAsranej Joe!

Ale ty zas nechápeš Joa. On to v dětství neměl ani zdaleka takový .. řekla bych svým způsobem "hezký" jako Michael. Vyrůstal v drsných podmínkách, kdy černochy využívali jako otroky, a zacházeli s nimi jako se špínou. Za Michaela to bylo taky, ale ne v tak strašným stavu jako předtím. Chci tím říct, že Joe nikdy v životě nepoznal opravdový smysl slova LÁSKA, proto ji taky nemohl rozdávat, protože to protě neuměl. Katherine to naštětí uměla, takže Michael lásku poznal, tím taky i ostatní členové rodiny, ale Joe prostě ne. Nechci ho nějak omlouvat, ale prostě za to v podstatě nemůže.
      • zuzanka666

Besto,víš jak by se Maiki trápil kdyby Joe zemřel???Já vím že spolu mělí neshodi ale přesto to byl jeho otec a Michael by si nepřál aby umřel...
        • besta

Re: Re: Re: ZAsranej Joe!

No jo máte pravdu,omlouvám se ale Michael neměl zemřít *9*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ZAsranej Joe!

To je pravda.Neměl.On tu ještě měl co dělat.Tolik lidí ho milovalo a tolik lidí se ted trápi... *9*
      • zzj

jeho otec byl idiot !!! asi si neumime predstavit co to je byt mlaceny,nikdy neslyset pochvalu od sveho otce, nerikat mu tati ale Joe , nesverovat se svemu otci apod. my holky se asi svym tatum nesverujem ale Michael byl maly chlapec pote mladik i pubertak a nemohl rict svemu otci co ho trapi ani kdyz byl dospely !! takovyho otce bych v zivote nechtela !!! sice MJ kdysi rekl :,,kdyby bylo o jednu ranu min tak bych nemusel byt tam kde sem" MJ si ho asi vazil ale pochybuji ze by ho mel za svuj vzor !! MILUJI TE MAJKÍÍÍ!!
    • zanesskaaaa

Kde jste to proboha četli ?
      • zzj

no to by me taky celkem zajimalo *4*
        • besta

Na blogu od Angie!
          • zuzanka666

já jsem to četla myslím v knize o Michaelovi od Chrise Rebertse.Nebo jak se jmenuje.
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: ZAsranej Joe!

chcete poslat fotku jeho nemanželské dcery?
            • zanesskaaaa

Nechce se mi tomu věřit ..
            • besta

divný že s ním nerozešla..on měl zemřít a ne Majký!!!!!!!!!!!!!
            • zuzanka666

Tak jsem to asi četla někde jinde.Já už v tom mám trochu zmatek. *4* Ale stopro vím že to bylo někde napsany *3*
            • besta

chris roberts to mám taky ale tam to nepíšou *7*
    • zuzanka666

Jo já jsem to četla.Ale nechápu co na takovym...(nechci být sprostá tak si tam dosadte jaky slovo chcete)ty ženy vydí.Musíjou být doopravdy cákly.
      • Re: Re: ZAsranej Joe!

jó to musej!Myslíte si že o tom Majký věděl?
        • zzj

asi nn
        • zzj

taky nechapu co na takovym chlapovi ty zensky vidi !! mozna je to kvuli slave a penezum nw
          • zuzanka666

Tak možná jo.Když to víme i my *7*
            • besta

určitě to pro něj byla bolest *9*
          • besta

Snad To Náš Anděl Nevěděl !
  • nikcajacksonka

!!

Tak mněl rád děti no a co je na tom?tak bral vic leku no a? Chtela bych je videt v te situaci,nemohl nikam
    jit,protoze by ho zrujnovali fanoušci,bulvár,soudy,reklama na
    Pepsi...Blbý doktoři,chudák ani nevěděl skoro co mu to cpou,jenom rekl,že nemůže spát a hned mu cpali PROPOFOL...! Mne tak vytocili a ze byl podvyziveny,dyt jeho vaha byla normalni,rikali to i doktori,a myslim ze majkí nebyl takovy aby se do neceho poustel a vedel ze to nezvladne!!Ja toho kretenskyho doktora nesnasim,prej ze se bal a jeste aby ne,ja bych tam na nej vlitla a vydrapala oci a nevim co jeste!! *16* *16* Jenom na 4 roky do vezeni,pokud ho odsoudi? To sem myslela ze zesilim,vzal cloveku zivot,tak by mnel jit nadozivoti ne??!! *10* *16*
  • terullka00

...

Ahojky ženský.. dloooho sem tu nebyla co..? *15* Ale ted vám chci jen říct... Že dneska mi je nějak hodně smutno koukám na fotky a je mi úzko.. achjo.. proč už tu není s námi..?! *9* *9* *9*
    • Re: ...

twl ty jeste zijes? *15* *15* me je taky smutno *9* ale snazim se na to nemyslet *4* skuz to tez *15* RPPAP *15* vzpominas si? *15*
      • terullka00

Re: Re: ...

jj prominte vůbec nemam čas.. já sem chodim se jenom dívat ale už moc nepíšu.. už se sem pokusim zas chodit.. *3* Zdenito si teda vzpominám ještě aby ne!!! *15* Červený zvonečku *15* *3*
        • zzj

Re: Re: Re: ...

tak to je dobre ze si vzpominas *15* *15* *15* RPPAP *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: ...

Červený zvonečku!!! *15* *15* jak vůbec vznikla tahle přezdívka ? *7* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no ta znikla slozite a pritom jednoduse *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* holky vy ste ucaprťaný *15*
    • mischicka

Re: ...

jn hafo dlouho si tu nebyla *15* Já sem smutná teďka skoro celej tejden.... buď je to tím počasím nebo Halloweenem nebo nwm... *9*
  • Majkýýý

Michael zachránil tisíce možná i více životů hlavně v Africe dal miliony na výzkum nemoci AIDS díky bohu za Michaela je to nejlepší člověk který kdy žil. God bless michael všichni tě milujeme celým svým srdcem !!! REST IN PEACE michaeli *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • stránky michaela

Jinak vše najdete na oficiálním českém portálu o MJ:

http://www.mj-cz.com/home.ht m
    • Re: stránky michaela

on byl nejlepší zpěvák na světě a pořád je ještě stále se mu nikdo z mladých zpěváků nevyrovnal.Je to prostě král....A nevěřím tomu co se oněm říká stejně jsou to samé lži. Můj názor je ten že ho chtěli pošpinit a povedlo jse jim to.
  • zuzanka666

smrt

Strašně mě ta zpráva zasáhla byl to skvělej zpěvák -BUH POPU myslela jsem že je nesmrtelný... ve dvanáct dávali na Očku klipový speciál což pro mě bylo velmi emotivní *9* nemůžu uvěřit že uř tu néní *9*
    • Re: smrt

ale většinou ty jeho písně moc rád nemám
    • Re: smrt

Michael, you will be in my heart forever!!!! *14*
  • Chudáček

Proč musel umřít zrovna on??? Byl nej a vždyckybude.Žádnej Michael Jackson 2 neexistuje a i kdyby existoval tak ho nedokáže nahradit!!! NIKDO HO UŽ NIKDY NENAHRADÍ :-(On byl totiž vyjímečnej!!!!Měl skvělej hlas,dechberoucí taneční styl,svůj ráj Neverland,miloval fanoušky,zvířata a hlavně děti,jak moh tak pomáhal ostatnním a v hloubi duše byl malej kluk.To byl Michael Jackson!!!!!!Nebyl to žádnej úchylák jak o něm bulvár psal!!!!!Vždycky bude mít svoje místo v mim ♥!!!
    • terinda321

Re: Chudáček

V mým srdci bude mít taky vždycky místo. Byl jedinčnej!!! On by dokázal roztancovat i mrtvolu. Je skvělej. A miluju ho forever!!!!
  • mj

žije!
    • Re: mj

jak to víš a kdes to vzala prosimtě *7* *7*
    • miris

Re: mj

to je asi blbá sranda jak tě to napadlo? to není možný *7*
    • m.jacksonka

Re: mj

Coo??Kdes to vzala?!
      • Re: Re: mj

Také mě to zajímá kses to vzala?