Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :))

Teda tady je to ale příšerný .. omlouvám se, ale je to pravda .. Michael se teda dlouho neudržel .. je to škoda ..
    Když si vzpomenu jaké to tady bylo třeba v srpnu, zaří .. *4*
    • zzj

Re: :))

taky si myslim... *4* clovek pise pise ale nikdo mu neodepise *15* *15*
      • zzj

Re: Re: :))

a neni to pravda ?! *15* *15* ja jsem ,, zivy" priklad *15* *15* *15*
  • zuzanka666

repeat

ttp://www.youtube.com/watch?v=oDqO 5iiPoog&feature=related

ZOHLE JE ALE O MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TO ŽE JSME MISTŘI *15*
    • zzj

Re: repeat

tak lepsi nez to ze jsme mistri nn ale je to uzasne !!! *1* *3* *15*
  • baluska1

Dokument

No tak z toho dokumentu to vyznělo pro takhle: Že Murray to Michaelovi píchnul..potom si v klídku volal s kámošema nebo s kým a pak se teda uráčil Michaelovi zavolat sanitku..ale prada..kardioolog a neví že se PP prování na tvrdé podložce..to nás učili ve škole..:) ale jako ta bába mě taky dostala prej určitě PEDOFIL bože..ae s tím Murrayem mi to tak vyznělo..a když tam mluvila ta kuchařka..a jak začala brečet..tak já taky :(..a když tam byla Paris tak ještě víc :(
    • kristyn875

Re: Dokument

přesně tak..to si řika doktor, když ani takovou základní věc neudělá dobře..prostě nechápu jak ho mohli nechat dál léčit.. *16*
      já sem bulela už když sem viděla jak převážej jeho tělo k vrtulníku *9* a pak to co řikala Paris..upa mě to dostalo..chudák..muselo to být utrpení jen to řikat veřejně.. *9*
    • mijaja

Re: Dokument

to já už brečela několik desítek minut předtím hned jak probírali ten usudový den *9* Ale ta babizna mě taky vyloženě nadzvedla žluč!! *16* Jinak dokumet hodně dobře udělán si myslím,jsem mile překvaspená,lidi už KONEČNĚ MUSÍ ZNÁT PRAVDU!!
      • nikcajacksonka

Re: Re: Dokument

Presne!!Mne dorazilo jak si zarizoval telefonaty a pak jako se uracil po 90 min. MJ zavolat zachranku,ale v te dobe uz mezi nami nejspis nebyl *9* *9* *9* *9*
  • zzj

ahojte

ojik *4* tak jak se zije Zlatiska? *7* *1* pokud vubec zijete!! *15* *15*
  • pajka52

*

http://www.youtube.com/watch?v=xxft ZWGNRGw

*1* hihihiiiii *1* *14*
    • Re: *

to je úžasný *15* pro pobavení je to fakt dobrý *15*
      • evicicek22

Re: Re: *

jo, taky to znám, ale je to fakt dobrý.,.. nj... On si prostě pořád hrál *1*
        • zzj

Re: Re: Re: *

uzasne *15* *15* *15* at se na to divam po sto padesaty porad je to smesne a zaroven ....... *15* *15* *15*
    • polinka

Re: *

to znám, jsem se u toho pěkně nasmála *15*
  • zzj

MIsi :) SB

Miso jakou chces prezdivku? *7* *1*
    • zzj

Re: MIsi :) SB

a ja *15* *15*
      prezdivka: SB Zdeňulka
      odkaz:http://mmjjj.blog.cz/
      *3* *15*
      • mischicka

Re: Re: MIsi :) SB

pls a jak se to dělá? *7* *15*
    • mischicka

Re: MIsi :) SB

když to já nevím *15* třeba ten co mi dala baluska SB-MíšaMJ *3*
      • zzj

Re: Re: MIsi :) SB

tak jj *3* *1* a odkaz pls *4*
        • zzj

Re: Re: Re: MIsi :) SB

jj uz mam *3* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: MIsi :) SB

http://misqas.blog.cz/ *15* *15*
  • veronikak

LHÁŘKA ! ! !

SESTRA ZPĚVAČKY DIANY ROSS TVRDÍ,ŽE MÁ S MICHAELEM DCERU KTERÁ SE NARODILA V 70 LETECH.DOKONCE SE OBRATILA NA SOUD V LOS ANGELES.PROBOHA PROČ MICHAELOVI NEDAJÍ POKOJ ? VŽDYT JE TO LEŽ MICHAEL MÁ JEN TŘI DĚTI BLANKETA,PARIS,PRINCE.LIDI UDĚLAJÍ VŠECHNO JEN PROTO ABY MĚLI NA DOSAH MICHAELOVO MAJETEK A ABY MĚLI V BANCE JEHO PENÍZE *16* NEJDŘÍV TY KECY ŽE MÁ UTAJENÉHO SYNA A KDYŽ PRAVDA VYLEZLA ŽE TO NENÍ PRAVDA TAK TED SI VYMYSLÍ,ŽE MÁ UTAJENOU DCERU ! *10* MICHAEL NAPSAL DO SVÉ ZAVĚTI " MÁM TŘI DĚTI ŽADNÉ JINÝ ŽIJÍCI A ZESNULÉ NEMÁM " MOC MĚ TRÁPÍ,ŽE MICHAELOVI UBLÍŽUJÍ! ! A TO JEŠTĚ MĚLA ŘICT DIANA ROSS,ŽE SE NECHCE STARAT O MICHAELOVO DĚTI,ŽE JE NA TO MOC STARÁ TAK PROČ STÍM SOUHLASILA *7* KDYŽ SE MICHAEL PTÁL JESTLI BY POMOHLA VYCHOVOU DĚTI . DĚLÁ TO JEN KVŮLI PENĚZŮM *9* NEDÍVÍM SE MICHAELOVI,ŽE CHTĚL UTÉCT S AMERIKY VŽDYT' TAM MĚL SAMÍ NEPŘÁTELE.JENOM JEDNU SKUTEČNOU PŘÍTELKYNI MĚL A TOU JE ELIZABETH TAYLOR TA VŽDY STALÁ PŘI MICHAELOVI VŽDY MU POMOHLA KDYŽ TO POTŘEBOVAL.A OSTATNÍ MICHAELA JEN VYUŽÍVALI A UBLÍŽOVALI !!!DOUFÁM,ŽE JIM TO OSUD VRÁTI RÁNY KTERÝ ZPŮSOBILI MICHAELOVI *16* *16* NEMÁM RÁDA DIANU ROSS *13* *16* MICHAEL I LOVE YOU R.I.P. MY SWEET ANGEL *4* KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥
    • kristynajackson

Re: LHÁŘKA ! ! !

Michael má 4 děti!!
      Paris Prince Blanket a Omer!! *14*
      • veronikak

Re: Re: LHÁŘKA ! ! !

Omer není jeho syn sám to řekl Omer a Michaelova rodina ! Michaelův otec si vše vymyslel aby na tom vidělal *13* Michael napsal do své závěti že má tři děti a jiné žijíci a zesnulé nemá !!
    • kristynajackson

Michael má 4 děti!!
      Paris Prince Blanket a Omer!! *14*
    • janikoz

Je to hnus, peníze jsou někdy nástroj zla.
    • thesimsa

Proč nesnášíš Dianu Ross, když je to její sestra, kdo tvrdí, že s ním má dítě ? *15*
      A jak si můžeš být tak jistá, že má jen 3 děti ? Ty jsi snad Michaelovi furt lezla za zadkem a víš, s kým spal a s kým ne ? *15*
      Taky si nemyslím, že je to jeho dcera ... ale možný je všechno .. *15*
      • zanesskaaaa

Neasi. *15*
    • mika.bramburka

Bože to už neni možný,co všechno ty lidi pro peníze neudělaj *9* *9* Jo a kromě Elizabeth měl ještě dobrýho kámoše Macaulaye Culkina (Sám doma 1,2) *4*
      • mischicka

nojo... je to hnus... jenže s tím nic neudělá ani prezident- Obama *14* *9* *4*
        • mischicka

Re: Re: Re: LHÁŘKA ! ! !

vlastně mě je jedno kolik měl dětí ať už utajenýcch nebo P,P,B (pro nechápavé- Prince, Paris, Blanket) a jen on sám věděl s kým spal a souhlasím s simsou... a ohledně Diany Ross, Michael pro ni napsal song takže by mu spíš měla být vděčná... moc mi nesedí že by svý sestře nepřála mít s ním dítě.. *3* *4* nevím proč to vůbec řeší, stačí udělat testy DNA ne? *15* a souhlasím s tebou veronikak všichni si takle na Michaelovi vydělávají a ta holka asi touží být slavná a neváží si osobního života... no vrátí se jí to někdy.. a Michael teď už naštěstí se nemusí takovýdlema věcma zabívat takže je to fájn a nerozčiluj se *3*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

ja ho videla ve vídni on je božžžžžžžžžžžžííííííííííííí ty jeho oči a ty dlaně ach jen ten jeho pohled byl tak nádhernej jako by říkal jen pohledem Já vás všechny miluju
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

JÁ SE ALE PTALA NA HANSE MATHESONA... *9* *9*
        • Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))

Tak proč lezeš seem?:..

Videla jsem ho v ´96 v Praze a v Moskve na koncerte, pred necelym rokem v Londyne na World Music Awards. *14* *14* *14*

viděla jsem ho v Praze a v Německu.... *14*
  • CD a Videa Majkla

Hoj všeci schanite nejake Cedečka a Filmy nebo Koncerty Majkla tak se kouknete sem matam toho ranec http://mp3alba.7x.cz/ *14*
  • nespesna

blbí

vy vůbec neuvažujete logicky dyt ta holka tam brečela a říkala že to byl nej táta na světě tak děti nezneužival!
    • lina25

Re: blbí

Ta holka se jmenuje Paris....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit