-
koncert:(
dnes měl mít svůj 1. koncert po 5 nebo kolika letech.. JAK UŽ JSEM PSALA DOUFÁM ŽE TO BYL JENOM VTIP A ON ŽE NA TOM KONCERTĚ BUDE.. není to tak.. kdyby žil tak bych v duchu doufala jenom aby při tom nezkolaboval.. R.I.P Michaele Ferever:-*.. FOR YOUR ALWAYS IN MY HEART!!! *9* -
-
Re: koncert:(
noo :-( taky jsem doufala :-( a myslim ze hodne lidi :-(byla jsem zvedava na ty koncerty :-( a misto toho :-(... *9*
-
-
brečím
bé.jsem tu asi vážně sama *9* *9* ale co tak si pujdu pustit nějaký majklovo videoklip a až majkla uvidím sice se rozbrečím ale aspon majklíka uvidím jak zpívá a tančí *14* -
-
Re: brečím
Jjj,cítím s tebou.Michael něco zanechal v každém z nás a například ve mě toho zanechal strašně moc.Vždy bylo mým snem se s ním setkat,obejmout ho,políbit a říct co pro svět znamená.Bohužel tento krásný sen se mi už nikdy nesplní.Jedno vím jistě-až budou peníze pojedu se podívat na hřibitov kde je Michael.Chci se podívat jak vypadá Neverland,kde žil idol milionů lidí.Myslete si o mě co chcete,ale nikdo mi snad není blíž srdci jako právě on!Chybí mi a navždy chybět bude!!! *9* *9* *9*
-
-
pd
Lidi já z toho fakt nemůžu.. ale kdyby sexuálně zneužíval toho chlapce to přece nejde.. ten klučina by z toho musel být vystrašenej.. přece když někdo někoho znásilní.. je to trošku něco jinýho než zneužít.. ale tak přece za tím chlapem nejdete a nepovídáte si s ním.. a tomu klučinovi bylo tak kolem 11 let když mu to údajně udělal.. když jsem na základce poslouchala ty naše páťáky tak toho o sexu věděli víc než já v jejich věku:D:D.. přece ten kluk musel vědět co dělá kdyby se to stalo.. a když jsem viděla ten dokument jak ho ten klučina co mu pomohl z rakoviny držel za ruku.. to prostě nejde všechno dohromady.. nevím všechno se mi to plete prostě to nemohl udělat.. *9* -
-
Re: pd
Majky to neudelal..
Neznam nikoho kdo tomu veri(teda jen mamka veri ze jo:-(..)
Aji spoluzaci rikaj ze by to neudelal (a to nejsou jeho fandove..) -
-
Re: Re: pd
víš lidi si myslí že to udělal.. protože když předtím než zemřel tak když se řeklo MICHAEL JACKSON.. lidi si hned představujou plastiky a podezření z pedofílie.. ,,INNOCENCE LIKE AN ANGEL'' to on podle mě je podle mě je *4*.. pro ty co neví to znamená ,,NEVINNÝ JAKO ANDĚL'' -
-
Re: Re: Re: pd
Jo mamka je z tech lidi kteri uvidi v novinach nakej hnus a hned toho cloveka nenavidi a neda si to vymluvit..
Musim se priznat ze jsem ho driv taky nemela zrovna rada...Ale asi pred pul rokem o Majkym davali neco v televizi a tam jsem pochopila ze by toho asi nebyl schopnej ale stejne jsem nebyla zadna jeho fanynka..Ale asi tyden po tom co zemrel jsem se divala na kousek dokumentu pak jsem se divala na pohreb ten sem celej probrecela a druhej den jsem se divala na celej ten dokument a ten den jsem se do nej zabouchla *15*
-
-
Moje mamka tomu taky věří že prej každá hvězda má nějakej úlet.Já jí furt řikam že Majkí by to neudělal ale ona si furt mele svý *8* -
-
hmm ja ani neviem čo si myslia moji rodičia...ja som asi jediný michaelov fanúšik z celej rodiny...ale keď pri pohrebe povedali že prekonal aj beatles a že to bol naj umele tak povedali že no to hej ...takže som rada že aspoň nejaký náznak =DD...ale neviem či veria tým hlúpostiam ....
-
-
a prečo si to tvoja mamka myslí? -
-
To nevim..Asi zavist nebo co *1*
Ale neda si to vymluvit..Neveri ani tomu ze mel vitiligo a proto je tak bilej..Proste je proti Majkymu zaujata *16*
Si nemuzu dat na plochu ani tapetu s Majkym aby k tomu nemela nejaky pripominky.. *9*
-
-
-
on to určite neurobil...na nete je aj rozhovor s jeho matkou kde jej prisahal že nikdy by nič také neurobil...a on to naozaj povedal a ja mu verím.... -
souhlasim Majkí kterýho všichni dobře známe by nikdy nic takovýho neudělal.On děti sice miloval ale v kamarádskym smyslu.On by to prostě neudělal tam šlo jenom o peníze *10* chudák Majkí musel z toho bejt totálně vyřízenej *9* Doufejme že aspon v nebi má klid *4* -
-
já spíš myslim že když slyší tyhle pomluvy tak rotuje v hrobě jak o závod *9* .. je smutný že ani po smrti člověku nedají pokoj *9*
-
-
-
Pohyby
Ahoj, pro mě měl Michael docela takový ladný pohyby, třeba u těch pomalejších písniček tak jak třeba roztahoval ruce...třeba Heal the World v roce 1992...tam je takovej ladnej... *4* *14*
Linuška sem dávala tohle nádherný vide, doporučuji!
http://www.youtube.com/watch?v=RjDH-SKPqJI&feature=related a tam mě nejvíc dostalo, jak tančil s tou fanynkou... *14* *14* *14* -
-
Re: Pohyby
No když už mluvíš o těch ladných pohybech, tak mě se moc líbíla choreografie z will you be there.... -
-
Re: Re: Pohyby
No to mi povídej. Jak ho zvednou, potom položí a Majkí hned pokračuje v tanci. Žádná pauza nic, jede dál. A jak společně tančí s těma všema,wáááu :-) -
-
Re: Re: Re: Pohyby
To je úžasná část! Opravdu promyšlený a nádherný! Jak tam zavírájí tu knihu, nebo si podají tu zeměkouli...Krása.
-
-
-
Mě strašně dostala ta část klipu, jak ten voják dává té malé kytičku a objímá jí. Tak pevně jí k sobě přitiskne, že to Majkí neustojí. Tak to mě dostalo :-( -
-
jojo přesně mě taky *4* -
To je nádherný Angie... -
-
Re: Re: Re: Pohyby
Jo, to je nádherné!!! *14*
-
-
-
Ja sa tiež rada dívam na tie videa s faninkami, ako si s nimi zatancoval.
-
-
Ahoj lidi, koukám, že jsou tu změny celkem příjemný. Jsem janikoz, určitě mě znáte. Kdo jede na ten History koncert v Praze. Já bohužel ne, ale mám objednaný polštář a ještě nějaký věci s Mikem, tak se těším. *14* *4*
-
-
Ahoj janikoz, prosím tě jaký bude koncert a kdy? Já o ničem nevím....
-
-
http://www.facebook.com/event.php?eid=185191504835818
tady o tom máte info...
-
-
-
Jste divní!!!!!!!!!!
Když pošlu hezký videa s MJ tak se ani nepodíváte,jen mi nadáváte. -
-
Re: Jste divní!!!!!!!!!!
Třeba to bude tím, že tu Michaela shazuješ a děláš z nás debily.. no vlasně SNAŽÍŠ se dělat.. -
Prosím tě, kolik ti je, že pokud nemáš ohlas na svůj odkaz, tak se cítíš dotčená? -
Asi to bude tím, že to nikoho nenadchlo, když tě někdo "vyhodí dveřma, tak přilezeš oknem". *7* -
-
Re: Re: Jste divní!!!!!!!!!!
Alebo cez komín. *1*
-
-
MY jsme divní???? Ty tvrdíš že Majký žije!!!!!A my jsme divní???? -
Tak se začni chovat normálmě. Piš si tady s námi, ale netlač tady nikomu do hlavy to co píšeš. Prostě o tom už nepiš!
Buď fanynkou jako my s realitou...
-
-
MJ
všimli jste si, že na tom visdeu ( předávání music award 2006, we are the world, někde níž je odkaz) je v popředí česká vlajka?!!! :-) nějakej fanda tam byl :-)) -
-
Re: MJ
Ja som si to všimla, ale ty si sem nedala aj toto video kde mu dali tú cenu.
http://www.youtube.com/wat ch?v=8jk2a9ctihc&eurl=http%3A%2F%2F videoklip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fmichae l%2Djackson%2D%2Dmtv%2Dworld%2Dmusi c%2Dawards%2D2006%2Dpart%2D1%2D2&fe ature=player_embedded -
-
Re: Re: MJ
Mě se líbilo jak děkoval svým dětem, pak jakoby vykřikl MY MOTHER (mé mamce) a potichu řekl MY FATHER JOSEPH JACKSON (mému otci) *1* .. to bylo doost dobrý:D *1* -
-
Re: Re: Re: MJ
Aj mne sa to páčilo.
1.časť WMA
http://www.youtube.com/watch?v =NCQIPNWI9-g&feature=related
(tu ten chalan spieva trochu falošne ale tancuje dobre)
2.časť
http://www.yout ube.com/watch?v=14i4Lmv1i4g&feature =fvw
3.časť
http://www.youtub e.com/watch?v=s_nV1BwcjH8&feature=r elated
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
jdu na to *1*
-
-
-
-
Re: MJ
Já byla hrdá, když jsem viděla českou vlajku, když zpíval History! Na koncertě:) -
-
Re: Re: MJ
Ten HIStory tour.. tu vlajku jsem hledala, schválně jestli jí má a když jsem jí uviděla, byla jsem ten nejpyšnější člověk v té chvíli, byl to krásný pocit, vidět českou vlajku na tak úžasným koncertě!.. -
-
Re: Re: Re: MJ
A hlavně u nás se History startovalo *5* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Přesně tak.. to muselo být davové šíenství *1*
-
-
-
-
-
Pro aleksku
Aleksko nebo jak se to tvoje jméno píše.To píšeš mě a nebo ne?Moc ráda bych to věděla. -
-
Re: Pro aleksku
Reaguj jen na registrovaný nick. Ona se pod mým zaregistrovat nemůže, proto bude psát anonymně. -
-
Re: Re: Pro aleksku
Hey jako já ti nic nekradu tak už přestaň tady povídat pohádky o tom jak jsem ti něco vzala když to není pravda.Napřed si prověř jestli to co píšeš je pravda.A Navíc já najednou ze dvou psát nemůžu.Že když otevřu dva nety na jednou a zjednose odhlásím tak se mi to odhlásí i to první.Takže jak vidíš jsem pořád na tom jednom na tomhle.A napřed si něco prověř co píšeš a než to napíšeš aby to byla pravda. -
-
Re: Re: Re: Pro aleksku
Řekla jsem ti snad jasně,aby si odsud vypadla,ne.ZMIZ!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
-
-
-
-
Chci se zeptat,jestli někdo neví e-mail na Blesk.Moc ráda bych jim poslala e-mail -
-
Re: E-mail
zkus nejvetsi.hnus@ble.cz -
-
Re: Re: E-mail
nejvetsi.hnus@ble.cz to se povedlo *15*
-
-
-
Ahojík
Ahooj zlatíčka, doufám, že jste se krásně vyspali.. a že se vám zdálo o Michaelovi, jako mě.. KONEČNĚ!! *15* *14* *14* -
-
Re: Ahojík
Ahoj.Mě se o Majkím dneska nezdálo,ale minule ano. *14*
-