Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paige7

po dlouhé době...

Ahojky lidi po dlouhé době sem píšu příspěvek a to už asi naposledy *9* Našla jsem si novou diskuzi a to na lidé na kterou píšu už asi 2 měsíce je to tam o hodně lepší protože tam nechodí nadávat nějaké fanynky té citrusové nebo nějaká zoufale podezdřelá lilly která se podobá te laidy 45 nebo jak... timto sem chci s váma rozloučit a poděkovat za ty uchylačné chvíle *15* DÍKY !! a taky vám chci popřát Veselé Vánoce a uspěšný vstup do Nového Roku !!! a nezapomente se dívat na silvestra na Barrandov *4* Tak čauky
    • thesimsa

Re: po dlouhé době...

Áhoj *15*
      Nedivím se, že ses přesunula :D tady je to dost nezáživný :D
      Přemýšlela jsem, že bych tam taky šla, ale trochu se tam těch lidí bojím :D

Taky přeju Veselý Vánoce *3*
      Čuss ;-)
    • luciq-dc

Re: po dlouhé době...

No .. bude to tu stát ještě víc na prd ..
      Když se sem nastěhovali jakési dívky, které tu řeší úplně kraviny a vůbec né Michaela .. *16* Taká krásná diskuse tu byla asi do listopadu ..
      Opravdu se mi stýská po těch dnech co jsme tu seděli do půlnoci a řešili MICHAELA né nějaký kydy ..
      Jinak přeju Veselé Vánoce a LEPŠÍ Nový rok 2010 ..
      • dancitko

Re: Re: po dlouhé době...

naprosto s tebou souhlasim
      • mrs_jackson

No jo to je pravda!Komu by se po těch dnes nestejskalo!Bylo to super jenomže takoví už to tu asi nikdy nebude *9*
      • thesimsa

*15* opět 100 bodů *15* a totální souhlas *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: po dlouhé době...

Ó děkuji .. *15* Máš moji přízeň *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...

Muhahá *15* .. jen bych asi poupravila .. horší už to snad ani být nemůže .. *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...

NÉ ASI, :D
            • thesimsa

*15* *15*
              Může, ale pochybuju o tom *15*
            • luciq-dc

Ne-ee *15* Touhle větou se vždycky uklidňuju *15* Ale co .. může to být horšejší *15*
  • janinka1998

2010 juuu

sťastnej novej rok vám i majkýmu. doháje joooooo je to tady
  • anka6959

hlásněte

holki hlásněte Pro MAJKA která země měla nejraději, pro kterou zemi nejvíce znamenal...http://tweeter.faxo.com/ Top_Michael_Jackson_Nation
  • anet.k

Zdravím ze školy =)

sice se to nesmí, ale musím vás pozdravit. a doufám že se na mě za ten včerejšek nezlobíte hlavně Thesimsa. Tohle není diskuze o Šmajdovi nebo o Chodurovi a jiných kokotech. Ono je jedno..........mno už to radši nebudu rozebírat :D
    • thesimsa

Re: Zdravím ze školy =)

Pohodá *15*
      ... sorry .. prostě šmajdu nemám ráda ... *15*
      • anet.k

Re: Re: Zdravím ze školy =)

jj chápu.
        Teď už ho nežeru ale to CDbych někdy brala =)
        doprkna!! Já jsem si včera zapoměla koupit Invicible *8* cokdyž už tam není? *9*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)

*15* Neboj určitě tam eště je ... *15* ... a když ne, tak to obědnaj .. *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)

mno to nevím =) pak zase bude stát tři stovky ne *15*
    • polinka

Re: Zdravím ze školy =)

pšššššššššt tady se sprostě nemluví *13* *15* jo jinak jak jste tady řešili VH1 tak toho 23. to prostě musí jet! *15* akorát nevíte v kolik hodin by to mělo bejt? *7*
      • anet.k

Re: Re: Zdravím ze školy =)

I´m sorry
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)

Super mi nemáme VH1 *8* ale na to DVD se hrozně těšim This Is It je úplně nejlepší *14* *14* Už i moje kámoška počítá dny *14* Protože jsem jí slíbila že jí TII půjčím...na den *15* *15* Dýl bez něho nevydržím *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)

mno to já bych ani do ruky mý kámošky nedala *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)

mno když je to Michaelovo CD tak to já taky =)
              ale jinak je mi obal jedno =)
            • thesimsa

Asi tak .. *15*
              Nervačím aji, když mám škrábanec na obalu CD ... *15*
            • anet.k

mno právě *3* stačí jeden škorábanec a kupuje nový *15* *15* *15*
            • thesimsa

Taky bych to nikomu nepůjčila .. *15* ... eště by to poškrábali .. to bych zešílela .. *15*
            • anet.k

nechci bejt sobec ale takovou drahou věc bych si raději opatrovala *3*
  • pajka52

Grammy

Ty vole co bych za to dala kdybych mohla vidět předávání cen Grammy *8* škoda že ráno musím brzo vstávat... *10*
    • anet.k

Re: Grammy

jj po skončení můžu rovnou zůstat vzhůru portože musím valit do školy *10* *15*
    • kristyn875

Re: Grammy

ale já bych řekla, že to bude i zítra v těch sestřihách..Majky byl nejlepší a největší osobností hudebního světa..takže myslim, že jeho tam určo daj:) *3*
      • pajka52

Re: Re: Grammy

ju no, to se budu snažit zkouknout aspoň ten sestřih... ;)
        • anet.k

Re: Re: Re: Grammy

aspoň něco že? budu to mít natočený ale živě bych to taky chtěla vidět. Když je to natočený tak je to horší obraz *1*
  • tea301

50 000

tímhle tempem musíme dát těch 50 000 komentů článku bo žčeho to je jedno ale tenkrát se tu o tom mluvilo když jsme měli 15 000 pamatujete? tu radost jéé my máme 15 000 tak doufám, že těch 50 000 bude! protože se pomalu blíží 40 000 *14*
    • anet.k

Re: 50 000

Nooo těch 50 000 možná bude ale asi až za rok :D *15* kdyby se psalo tímhle tempem každej den,tak by to bylo třeba za 2 měsíce podle mých odhad :)
      • tea301

Re: Re: 50 000

nevim ale posledních 3000 komentů se dělalo pomalu 5 mesíců možná dýl, ale když je tu hodně lidí a každej večer takovejhle tak to jde rychle! *4*
        • polinka

Re: Re: Re: 50 000

hele určitě 50 000 dáme, ale kdy, to je ve hvězdách *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: 50 000

to ví jen Michael *4* *14*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: 50 000

a tobě nic jako neříká? *7* *15* divný? zrovna tu sedí vedle mě a je celý červený z toho všeho co se tu probírá *14* je tak sladkej mám vám vzkázat, že máte někde vyhrabat další fotku aby věděl co si o něm ještě povime *15* *15* *14*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: 50 000

Michael? To jako ti zrovna pošeptá abych šla na diskuzi nebo jak? *15* nebo ti začne sám psát po klávesnici?
              Asi jo mno *15*
  • tea301

help

POLi prosím nemohla bys vysvětlit té jedné trubce, že vana je OBSAZANÁÁÁÁÁÁÁ a že se tam rpostě už nevejde a že chci mít s michaelem trochu soukromí a požádali ji aby vlezla do skříně a byla té lásky a zamčelase, abych tam nemusela chodit?? *16* *16* *15* *16*
    • polinka

Re: help

tak si každá rozdělíme místo ne? Já mám vířivku, ty vanu a k... nevím, promin, ale máš hrozně složitý jméno *15* at si něco vymyslí *15*
      • Re: Re: help

jak složitý jméno? *15* *15* to znamená kytička nikolka jestli jste to nepochopily *15* *15* *15*
        a do žádné skříně nejdu *15* ikdyž postel bych brala... *15* *14*
        • tea301

Re: Re: Re: help

to je jedno kam vlezež hlavně už zalez a dej mě a michaelovi trochu soukromí no styd se chtít s námi do vany *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: help

nebo přemýšlím taky nad saunou *14* *15* *15* tam by to mohlo být dobrýý *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: help

aspoň bude michael zpocený *14* *14* to miluju *14* navíc budeme rozžhavení *14* beztak jenom závidíš *15* *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: help

eh sauna... klidně užite si to, jen chcu vidět ja tam na té rozpálené..mnoo... v tom vedru by se mi do ňuchání teda nechtělo! *15* *15*
        • polinka

aha už to vidim kyti nikki *15* no tak máš postel a už neopruzuj *15*
      • tea301

Re: Re: help

té jedné řikám zkráceně KYTI...a jo mmchdm víš jaksi je tu malej problém on má miichael vanu a výřivku beztak v jednom§ *15* takžýe je mi líto, vem si třeba postel!
        • polinka

hele Kyti už se taky nehlásí...
          • Re: Re: Re: Re: help

ale hlásím *15* jenomže to nějak přestávám stíhat *15* *15*
        • polinka

no tak to zas ne milá zlatá, vířivka a vana jsou ale úplně odlišné věci! *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: help

no to teda ne odpust mi ale prostě tam kde je voda nepolezete jasně?? takže bazény, výřivky a vany si beru já...ty si vem třeba kuchynskou linklu to mi jefuk ale do vody nelez!! *16* *15* *15*
            • tea301

jak prosebe, přijde mi to fér vám ne? *15*

no to je pravda *15* ona by to chtěla pro sebe, kdežto my se aspoň občas podelíme *15* teda doufám *15* *15*
            • tea301

kyti: aotatně by to nebylo špatný, alepon byste se vy dvě s poli přestali hádat o mýstech který zbyli *15* *15*

popelnice *15* *15* něco si vyber... nezapomeň že všechno s vodou je tey, moje je sauna, postel a chci tak gauč *15* takže vyírej nebo toho moc nezbyde *15* *15*
            • polinka

hele nikki vyhodíme jí, ona se moc roztahuje *15* *15* *15*

že jo poli *15* ona si chce zabrat všechno *15*
            • tea301

pak ti zbýva popelnice, kuchynská linka, nebo popřípadě gauč nebo si něco vymysli *15* *15*
            • polinka

sim tě skládka.... *15* ani náhodou *15*
            • tea301

ty naděláš s kapkou vody a mmmchdm myslím, že psoledně si říkala, že půjdeš s Michaelm na skládku ne?? *15*
            • polinka

to si rovnou můžeš zabrat celej vesmír! *15*
  • tea301

kalůendář

terullka : z videoklipu The way you make me feel???

jj máme ten samej a jesi u něho bylo ještě dvanáct nálepek *15* *14*
    • terullka00

Re: kalůendář

no tak nálepky sem neměla *9* *15* ale jinak všechno sedí podle toho jak si popisovala kde máš všude rozkrok.. *1*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /appearances/tour/004.jpg *14* tam je pěkný *14* a ty kytky ve vlasech, co mají ty holky jsou super, škoda že jednu nemá taky Michael *15* *14*
    • zzj

Re: ..

skoda no *15* *15* ale mu to sekne i bez ni *15* *15*
  • mischicka

:D

*15* *15* Já fakt nevím co mi je ale ted mám strašnej výtlem *15* *15* A kdyby na nás někdo něco chystal tak fakt nevím co si o lidech budu myslet *15* *15* *15* hele a kdyby se to vážně stalo tak se tomu jenom zasměju protože fakt neim co jinak s tím můžeme dělat *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit