-
po dlouhé době...
Ahojky lidi po dlouhé době sem píšu příspěvek a to už asi naposledy *9* Našla jsem si novou diskuzi a to na lidé na kterou píšu už asi 2 měsíce je to tam o hodně lepší protože tam nechodí nadávat nějaké fanynky té citrusové nebo nějaká zoufale podezdřelá lilly která se podobá te laidy 45 nebo jak... timto sem chci s váma rozloučit a poděkovat za ty uchylačné chvíle *15* DÍKY !! a taky vám chci popřát Veselé Vánoce a uspěšný vstup do Nového Roku !!! a nezapomente se dívat na silvestra na Barrandov *4* Tak čauky -
-
Re: po dlouhé době...
Áhoj *15*
Nedivím se, že ses přesunula :D tady je to dost nezáživný :D
Přemýšlela jsem, že bych tam taky šla, ale trochu se tam těch lidí bojím :D
Taky přeju Veselý Vánoce *3*
Čuss ;-) -
Re: po dlouhé době...
No .. bude to tu stát ještě víc na prd ..
Když se sem nastěhovali jakési dívky, které tu řeší úplně kraviny a vůbec né Michaela .. *16* Taká krásná diskuse tu byla asi do listopadu ..
Opravdu se mi stýská po těch dnech co jsme tu seděli do půlnoci a řešili MICHAELA né nějaký kydy ..
Jinak přeju Veselé Vánoce a LEPŠÍ Nový rok 2010 .. -
-
Re: Re: po dlouhé době...
naprosto s tebou souhlasim -
No jo to je pravda!Komu by se po těch dnes nestejskalo!Bylo to super jenomže takoví už to tu asi nikdy nebude *9* -
*15* opět 100 bodů *15* a totální souhlas *15* -
-
Re: Re: Re: po dlouhé době...
Ó děkuji .. *15* Máš moji přízeň *15* -
-
Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...
Muhahá *15* .. jen bych asi poupravila .. horší už to snad ani být nemůže .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: po dlouhé době...
NÉ ASI, :D -
*15* *15*
Může, ale pochybuju o tom *15* -
Ne-ee *15* Touhle větou se vždycky uklidňuju *15* Ale co .. může to být horšejší *15*
-
-
-
-
-
-
2010 juuu
sťastnej novej rok vám i majkýmu. doháje joooooo je to tady -
hlásněte
holki hlásněte Pro MAJKA která země měla nejraději, pro kterou zemi nejvíce znamenal...http://tweeter.faxo.com/ Top_Michael_Jackson_Nation -
Zdravím ze školy =)
sice se to nesmí, ale musím vás pozdravit. a doufám že se na mě za ten včerejšek nezlobíte hlavně Thesimsa. Tohle není diskuze o Šmajdovi nebo o Chodurovi a jiných kokotech. Ono je jedno..........mno už to radši nebudu rozebírat :D -
-
Re: Zdravím ze školy =)
Pohodá *15*
... sorry .. prostě šmajdu nemám ráda ... *15* -
-
Re: Re: Zdravím ze školy =)
jj chápu.
Teď už ho nežeru ale to CDbych někdy brala =)
doprkna!! Já jsem si včera zapoměla koupit Invicible *8* cokdyž už tam není? *9* -
-
Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
*15* Neboj určitě tam eště je ... *15* ... a když ne, tak to obědnaj .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno to nevím =) pak zase bude stát tři stovky ne *15*
-
-
-
-
Re: Zdravím ze školy =)
pšššššššššt tady se sprostě nemluví *13* *15* jo jinak jak jste tady řešili VH1 tak toho 23. to prostě musí jet! *15* akorát nevíte v kolik hodin by to mělo bejt? *7* -
-
Re: Re: Zdravím ze školy =)
I´m sorry -
-
Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
Super mi nemáme VH1 *8* ale na to DVD se hrozně těšim This Is It je úplně nejlepší *14* *14* Už i moje kámoška počítá dny *14* Protože jsem jí slíbila že jí TII půjčím...na den *15* *15* Dýl bez něho nevydržím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno to já bych ani do ruky mý kámošky nedala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno když je to Michaelovo CD tak to já taky =)
ale jinak je mi obal jedno =) -
Asi tak .. *15*
Nervačím aji, když mám škrábanec na obalu CD ... *15* -
mno právě *3* stačí jeden škorábanec a kupuje nový *15* *15* *15* -
Taky bych to nikomu nepůjčila .. *15* ... eště by to poškrábali .. to bych zešílela .. *15* -
nechci bejt sobec ale takovou drahou věc bych si raději opatrovala *3*
-
-
-
-
-
-
Grammy
Ty vole co bych za to dala kdybych mohla vidět předávání cen Grammy *8* škoda že ráno musím brzo vstávat... *10* -
-
Re: Grammy
jj po skončení můžu rovnou zůstat vzhůru portože musím valit do školy *10* *15* -
Re: Grammy
ale já bych řekla, že to bude i zítra v těch sestřihách..Majky byl nejlepší a největší osobností hudebního světa..takže myslim, že jeho tam určo daj:) *3* -
-
Re: Re: Grammy
ju no, to se budu snažit zkouknout aspoň ten sestřih... ;) -
-
Re: Re: Re: Grammy
aspoň něco že? budu to mít natočený ale živě bych to taky chtěla vidět. Když je to natočený tak je to horší obraz *1*
-
-
-
-
50 000
tímhle tempem musíme dát těch 50 000 komentů článku bo žčeho to je jedno ale tenkrát se tu o tom mluvilo když jsme měli 15 000 pamatujete? tu radost jéé my máme 15 000 tak doufám, že těch 50 000 bude! protože se pomalu blíží 40 000 *14* -
-
Re: 50 000
Nooo těch 50 000 možná bude ale asi až za rok :D *15* kdyby se psalo tímhle tempem každej den,tak by to bylo třeba za 2 měsíce podle mých odhad :) -
-
Re: Re: 50 000
nevim ale posledních 3000 komentů se dělalo pomalu 5 mesíců možná dýl, ale když je tu hodně lidí a každej večer takovejhle tak to jde rychle! *4* -
-
Re: Re: Re: 50 000
hele určitě 50 000 dáme, ale kdy, to je ve hvězdách *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 50 000
to ví jen Michael *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 50 000
a tobě nic jako neříká? *7* *15* divný? zrovna tu sedí vedle mě a je celý červený z toho všeho co se tu probírá *14* je tak sladkej mám vám vzkázat, že máte někde vyhrabat další fotku aby věděl co si o něm ještě povime *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: 50 000
Michael? To jako ti zrovna pošeptá abych šla na diskuzi nebo jak? *15* nebo ti začne sám psát po klávesnici?
Asi jo mno *15*
-
-
-
-
-
-
help
POLi prosím nemohla bys vysvětlit té jedné trubce, že vana je OBSAZANÁÁÁÁÁÁÁ a že se tam rpostě už nevejde a že chci mít s michaelem trochu soukromí a požádali ji aby vlezla do skříně a byla té lásky a zamčelase, abych tam nemusela chodit?? *16* *16* *15* *16* -
-
Re: help
tak si každá rozdělíme místo ne? Já mám vířivku, ty vanu a k... nevím, promin, ale máš hrozně složitý jméno *15* at si něco vymyslí *15* -
-
Re: Re: help
jak složitý jméno? *15* *15* to znamená kytička nikolka jestli jste to nepochopily *15* *15* *15*
a do žádné skříně nejdu *15* ikdyž postel bych brala... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: help
to je jedno kam vlezež hlavně už zalez a dej mě a michaelovi trochu soukromí no styd se chtít s námi do vany *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: help
nebo přemýšlím taky nad saunou *14* *15* *15* tam by to mohlo být dobrýý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: help
aspoň bude michael zpocený *14* *14* to miluju *14* navíc budeme rozžhavení *14* beztak jenom závidíš *15* *15* *15* -
eh sauna... klidně užite si to, jen chcu vidět ja tam na té rozpálené..mnoo... v tom vedru by se mi do ňuchání teda nechtělo! *15* *15*
-
-
-
aha už to vidim kyti nikki *15* no tak máš postel a už neopruzuj *15*
-
-
Re: Re: help
té jedné řikám zkráceně KYTI...a jo mmchdm víš jaksi je tu malej problém on má miichael vanu a výřivku beztak v jednom§ *15* takžýe je mi líto, vem si třeba postel! -
-
hele Kyti už se taky nehlásí... -
-
ale hlásím *15* jenomže to nějak přestávám stíhat *15* *15*
-
-
no tak to zas ne milá zlatá, vířivka a vana jsou ale úplně odlišné věci! *15* -
-
no to teda ne odpust mi ale prostě tam kde je voda nepolezete jasně?? takže bazény, výřivky a vany si beru já...ty si vem třeba kuchynskou linklu to mi jefuk ale do vody nelez!! *16* *15* *15* -
-
jak prosebe, přijde mi to fér vám ne? *15* -
no to je pravda *15* ona by to chtěla pro sebe, kdežto my se aspoň občas podelíme *15* teda doufám *15* *15* -
kyti: aotatně by to nebylo špatný, alepon byste se vy dvě s poli přestali hádat o mýstech který zbyli *15* *15* -
popelnice *15* *15* něco si vyber... nezapomeň že všechno s vodou je tey, moje je sauna, postel a chci tak gauč *15* takže vyírej nebo toho moc nezbyde *15* *15* -
hele nikki vyhodíme jí, ona se moc roztahuje *15* *15* *15* -
že jo poli *15* ona si chce zabrat všechno *15* -
pak ti zbýva popelnice, kuchynská linka, nebo popřípadě gauč nebo si něco vymysli *15* *15* -
sim tě skládka.... *15* ani náhodou *15* -
ty naděláš s kapkou vody a mmmchdm myslím, že psoledně si říkala, že půjdeš s Michaelm na skládku ne?? *15* -
to si rovnou můžeš zabrat celej vesmír! *15*
-
-
-
-
-
-
kalůendář
terullka : z videoklipu The way you make me feel???
jj máme ten samej a jesi u něho bylo ještě dvanáct nálepek *15* *14* -
-
Re: kalůendář
no tak nálepky sem neměla *9* *15* ale jinak všechno sedí podle toho jak si popisovala kde máš všude rozkrok.. *1*
-
-
..
http://mjjgallery.free.fr/dangerous /appearances/tour/004.jpg *14* tam je pěkný *14* a ty kytky ve vlasech, co mají ty holky jsou super, škoda že jednu nemá taky Michael *15* *14* -
-
Re: ..
skoda no *15* *15* ale mu to sekne i bez ni *15* *15*
-
-
:D
*15* *15* Já fakt nevím co mi je ale ted mám strašnej výtlem *15* *15* A kdyby na nás někdo něco chystal tak fakt nevím co si o lidech budu myslet *15* *15* *15* hele a kdyby se to vážně stalo tak se tomu jenom zasměju protože fakt neim co jinak s tím můžeme dělat *15*