-
dotaz
chci se zeptat.... jak byva na blogu reklama tak jde abych ji zmenila na kterou chci ja? *7* a popripade jak? *7* *4* *1* -
-
Re: dotaz
ty máš blog? -
-
Re: Re: dotaz
jj mam *1*
-
-
Re: dotaz
nejde to.. ta reklama je komerční od blogu.cz, takže tam dají reklamy za které dostanou zaplaceno.. *3* -
-
Re: Re: dotaz
aha *15* sere me tam!!! *16* *15* *15* ale dobre jen at si ostatni vydelavaji!! *15* *15*
-
-
-
Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Michaelova sestra Janet se vydává na světové turné a vyzývá fans, aby si sami odhlasovali, ve kterém městě má zazpívat. Hlasujte zde http://www.janetjackson.com pro Prahu!!! Není v hlavní nabídce, tak napište do other city Prague, vyplňte Vaší emailovou adresu (pokud jich máte více, hlasujte vícekrát! :D) a klikněte na "Submit your info".
Pokud máte blog, tak si to tam dejte, nebo požádejte své známé aby také hlasovali!
To by bylo úža kdyby tady Janet vystoupila, hned bych tam šla *15* S thesimsou vid? *15* *15* -
-
Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Tak prej se tam má psát "Prague, Czech Republic" *15* -
-
Re: Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
*15*
-
-
taky bych tam šla *15* -
Yep, yep *15* a do první řady! *15* a budem na ňu čekat před hotelem *15* třeba se nám s ní podaří dát fotó *15* -
-
to jsou plány... Já už jsem hlasovala :D E-maily mám 4, ale jeden si už bohužel nepamatuju :D -
jasnýýýý, všechno neee *15* *15*
-
-
-
Obrázek
ahoj mám Michaela Jacksna *14* ,ale ten obrázek jak má na Hl.profilu se mi moc nelíbí *9* *13* -
-
Re: Obrázek
sakra to se ti nelíbí ten nos,nebo co ? *15* *13* *3*
-
-
časopis
jo.už vyšel,přečetla jsem ho mockrát.V zadu jsou -jeho slova -moc pěkný -
-
Re: časopis
a už vyšlo i normální bravo?...ale o tom Bravo speciál vůbec nevím...ale určitě si ho teda dojdu koupit -
-
Re: Re: časopis
jjj,určitě,jsou tam i plakáty....
-
-
-
Michael Jackson
Michael Jackson byl a je pro mě fakt významnou osobností.U něho je vidět, že bojoval už od začátku a vyplatilo se.Ten bude žít i když je po smrti;-(, protože byl fakt úžasnej.Sice ho pomlouvá každej druhej, ale i ti,co co to dělali říkali, že je to obrovská ztráta a to už je fakt co říct, aby někdo oslnil ty, kteří ho moc nemusí. *14* -
Michael
Ahoj všichni,určité lidi zde nechápu,pořád má někdo připomínky k plastikám Michaela,když si to tak vezmeme reaálně,tu plastiku či liposukci,či nový nos,silikony,má dnes skoro každej,tak proč soudit jen Michaela?Jeho hudba stojí za obdiv,taneční kreace,jeho život,styl,a takové kecy že byl pedofil,atd?Nevěřím,každej at se koukne sám na sebe a pak at soudí.Michael byl někdo,v hudbě,životě a zůstane králem.Je králem. -
-
Pravda p M.J.
hele lidi,ale popravde to byl debil.Ne protože něják spíval ale protože kdyby neudělal tu plastickou operaci tak by ještě žil.Kvůli ni bral léky a dávali mu injekce a na to zemřel.Kdyby si neměnil celou kůži tak by žil.A kdyby byl takový jako za malinka:KDYBY PROSTĚ BYL NORMÁLNÍ A PŘIROZENÝ JAKO SE NARODIL TAK BY JSME HO STEJNĚ MILOVALI A MĚLI HO RÁDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Pravda p M.J.
On BYL normální. Byl těžce nemocný, měl Lupus(autoimunitní neléčitelná nemoc, kdy tvůj vlastní imunitní systém začne napadat orgány, např. srdce, klouby, kůži...cokoliv) a vitiligo (pigmentové skrvny na kůži, neví se, jak tato nemoc vzniká, ale soudí se, že to souvisí s velkým psych.vypětím a stresem a asi na tom něco bude, protože, když můj kamarád prožíval těžký rozvod, onemocněl vitiligem). V dokumentu, který jste tady vzpomínali, nějaký blb přeložil vitiligo jako bělící krém (Michael se chránil před sluncem deštníkem) a další perla byla, že Jarmein(nevím, zda jsem to napsala správně), byl bratr Michaela, tudíž nechápu jak to mohl přeložit: otec říkal, že Jarmein byla solová zpěvačka v rodině...prafrázuji. Shrnuto, moc velkou práci si s překladem nedal a navíc ho poškodil výmyslem o bělícím krému. Asi si nevěděl rady s překladem slova Vitiligo a myslel si, že je zo značka krému.Kretén. Takže, pokud neznáš alespoň trošku fakta, nekritizuj, děláš ze sebe blba. P.S. Bashir po Michaelově smrti prohlásil, že tomu stejně nevěřil (zneužívání dětí), no není tenhle reportér hyena? -
-
Re: Re: Pravda p M.J.
Chudák...nikdo nemá ani potuchy co si v životě musel prožít... O tom Lupusu už jsem taky četla že ho měl. To už je fakt síla. Do toho posměch lidí, soudy, dětství, dluhy, bulvár, žádné soukromí.... Ten člověk byl neuvěřitelně silnej že se dokázal ještě usmívat a pomáhat druhým. Já už bych si dávno hodila mašli. Bude to znít tvrdě ale už se mi začíná naskýtat otázka, jestly mu v tom nebi nakonec není líp... *4*
-
-
Při natáčení na Pepsi se byl vážně těžce popálen, a aby ho to nebolelo,( a věřte mi bolelo ho to sakra moc) předepsal mu lékař léky proti bolesti a Michael je bral, protože ho to dost bolelo, přišel o vlasy a měl zlomený nos, který si musel nechat zplastykovat, jak říká on sám: KAŽDEJ V HOLLYWODU CHODÍ NA PLASTIKU, JEN MĚ SE TO POŘÁD PŘIDĚLUJE! *16* -
-
Re: Re: Pravda p M.J.
Jo, tahle jeho věta s tím Holywoodem je fakt trefná. Proč se všichni naváží jen do něj? Nejvíc mě vždycky vytočí hláška že se nechal vybělit. Docela trefný bylo taky jak říkal že bělošské děti sedí celý den na slunci, aby vypadali jako černoši,to oni se snaží být někým jiným a to je o.k.že? -
-
Re: Re: Re: Pravda p M.J.
pžesně tak...vážně se mi nelíbil, ten reportér, co dělal rozhovor v tom dokumentu, pořád se k něčemu vracel a MJ trápil, třeba jak se ho furt vyptával, čím ho otec bil. A on se tam skoro rozplkal,a pak tento dokument použil u soudu proti němu... *9* *9* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Pravda p M.J.
Ten dokument,je hodně sestříhanej. Na you tube najdete další části pod living with Michael Jackson. Je tam toho dost i z té poslední části v Miami. Je to anglicky bez překladu tak se na to někdy budu muset kouknout se setrou, která umí velmi dobře:)To že to proti němu použiĺ u soudu, byla ta největší kudla do zad... On by to tak vykládala na veřejnosti kdyby to byla pravda.... Akorát že si prostě asi neuvědomil, jak to proti němu může Bashir otočit. Mě by to upřímně taky nenapadlo, -
Re: Re: Re: Re: Pravda p M.J.
On ho použil u soudu proti MJ? To si děláš srandu?!?!?!
Co to je za hyenu... Taková palba otázek, zmetek jeden... Pardon ten výraz *8*
-
-
-
-
...běž do prdele...Vůbec nic o něm nevíš *13* -
Hele, já už se nebudu rozčilovat kvůli lidem, kteří o něm vědí úplný kulový... V sekci videoklipy máš dokument, tak než začneš poučovat, tak se nejdřív podívej jestly neplácáš blbiny....
-
-
-
Neee
Michael byl a bude skvělý.Všichni ho znají a já také,ale bohužel se mi začal líbit až po smrti.Poslouchám jeho písničky,pouštím si videa a videoklipy a kupuju si časopisy a stříhám si z toho obrázky.Ale PROOOČ až teď!? K čemu mi to teď je?Akorát mi ho je hrozně líto *9* ..VRAŤ SE!!! *9* -
mj
je tu nejak mrtvo -
no
no já když tady jsem tak jsem smutná takže tady už nepřijdu. -
-
Re: no
jé tak to je dobře že tu seš ale proč nepřídeš
-
-
Ahojky
Všem přeji krásný a pohodový páteční den. Sice média se vždy postarají o to, aby pohodový nebyl, ale my se nedáme.
Držte se fanoušci... -
-
Re: Ahojky
Taky přeji Všem krásnýý den *5* -
-
Re: Re: Ahojky
I tobě:)
-
-
Re: Ahojky
Angie tobě taky přeju krásný den i když ten můj nezačal zrovna nejlepé zemřel nám pes *9* -
-
Re: Re: Ahojky
No nééé, to je mi moc líto :-(
Nesmutni, mysli na to, že běhá nahoře po louce s Majkím a je jim spolu dobře. Majkí se ti o něj postará, neboj...
-
-